|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki 2010
30.6.2010 17:10:14   
tejalea
Pozdravljene!
Joj,kako čas beži. Mi smo že stari 1 mesec!

Sedaj sta že oba fantiča na Aptamilu. Najprej smo imeli Aptamil 1, ker pa ima Aleks probleme s prdci user posted image  in ga zvija celiiiiii dan, smo sedaj na A Comfort. Po 5 dneh uporabe pa ne vem, če je kaj boljše. Imate kak predlog? Dajem mu tudi kapljice proti krčem od gorenjskih lekarn, pa komarčkov čaj kar malo popije. Ampak zvija pa se še vedno - podnevi.
Žiga se sploh ni hotel dojiti, nemogoče ga je bilo pristaviti  že v porodnišnici, tako da je že od začetka na AM. Z njim pa ni nobenih - HB - problemov. Poje svojo dozo (danes že kar 120 ml !), kupček in lepo zaspi.
Oba že imata kar nekaj budnega obdobja, tako da se lepo pogovarjamo in smejimo user posted image .
Drugače pa se hranimo na 3 do 3,5 ure.

Tiste, ki ste uporabljale A Comfort: kako se je vam topil? Ste uporabile bolj vročo vodo? In, se je prebava user posted image  uredila, ali pa ste morali preiti na kako drugo mleko?

Kam na morje? Kak predlog? Upam, da bomo zdravi, da bomo lahko šli konec avgusta. Naša nagajivka že komaj čaka! Prvorojencu pa moraš ustreči, ne? user posted image



_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: dvojčki 2010
30.6.2010 17:32:31   
natasha15
Tejalea jaz sicer nisem imela težav s krči ali da bi bila zaprta, ker sem jima skoz kuhala čaj z janeža, majarona in lovorjevega lista in sem namesto prekuhane vode mešala AM s čajem in sta ful lepo odvajala in nismo imeli nobenih krčev!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: dvojčki 2010
2.7.2010 10:44:58   
rokici
Pozdravljene!

Že kar nekaj časa prebiram forum in sem se odločila, da tudi sama sodelujem. 17. 11. 2010 pričakujem dvojčka - spol bi naj izvedela drugi teden in sem si začela malo ogledovati vozičke - prava mora. Je kar precej slaba izbira, cene so pa zasoljene. A mi lahko katera da kakšen nasvet iz svoje izkušnje? Živim v mestu, v bloku.

Hvala in lepo se imejte.


(odgovor članu ursha)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: dvojčki 2010
5.7.2010 13:10:45   
Ernestina
Pozdravček, da se vam pridružimo še tule. Danes smo stari 4 tedne, kar ne morem verjet kam leti čas, kmalu bo ati moral v službouser posted image Mala dva se lepo redita, jesta Aptamil premature, Svitu smo probali comfort zaradi slabe prebave in krčkov, pa mu ni pomagalo, se mi zdi da je bilo še slabše. Niti Novolac in hipp nista pomagala, tako da sta zaenkrat oba še na Aptamilu 1 (kot nedonošenčka, čeprav je Svit že blizu 3,5 kg, Lucija pa 3 kg - ob rojstvu Svit 2620, Lucija 2140).
Kupili smo tudi sirup proti krčkom, pa homeopatska zdravila, slednja še pomagajo, samo če bi jih bolj redno uporabljali, tako je pa včasih kriza in se mudi (tako kot sedaj ko se že oglašajo ena lačna usta) Pojesta različno od 60-90 ml, vmes malce dajemo čajčka ali prekuhane vode, ker bi onadva kar jedla na uro, potem pa ima Lucija težave s polivanjem - če je prepogosto.

Kako kaj prenašajo vročino in soparo? Včeraj je bilo kar malce težavno, na srečo so bili na obisku stari starši in je bilo polno rok za crklanje user posted image

Tejalea, mi kanemo jeseni - septembra na Pag če bo vse ok, drugače pa proti Bohinju, obvezno v app, pa taščico sabo vzet.

Lepo se štimajte in naj vam bo vsem čim manj vroče!

P,

(odgovor članu rokici)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: dvojčki 2010
5.7.2010 13:27:29   
Porodne zgodbe
Pozdravljene mamice!  

Sem mamica šest tednov starega sinka in pripravljam projekt z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011. Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.  

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami, bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.  

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
Kako se je porod začel?
Koliko časa je trajal?
Vaši občutki pri porodu?
Kdo je bil prisoten ob porodu?
Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
So bile pri porodu kakšne posebnosti?
Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
Kako je potekala faza iztisa?
Vaši občutki po koncu poroda?
Drugo.  

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:
 
VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):  

Svoje porodne zgodbe pošljite do konca letošnjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.  

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, sosede itd.).  

Pa prijetno starševstvo še naprej!  

Katja

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: dvojčki 2010
5.7.2010 17:44:28   
Ernestina
Se mi je porodilo še eno vprašanje...

Vse, ki imate kengurujčke, katere firme, kaj je treba pazit, ker je cenovni razpon kar velik. Najbolj gledamo baby bjorn, pa so tudi cene od 80 eur do 140. Če ima katera, se priporočam za delitev izkušenj pred našim nakupom.

Pa še nekaj...kako vam kaj spijo oz so vam spali v prvem mesecu tekom dneva, Lucija spi lepo, Svit pa ne vem če mu uspe 2 uri zaspat čez dan, potem je pa po rokah, ležalniku (ne zdrži prav dolgo).

Hvala za pomoč!

(odgovor članu Porodne zgodbe)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: dvojčki 2010
5.7.2010 21:18:16   
tejalea
Natasha - kako natančno pa si čaj skuhala? Ko zavre vržeš noter, pa pustiš da vre, ali odtstaviš? Da ne bi imelo še kakega drugega učinka user posted image  In , potem samo vode sploh nisi uporabljala - pomeni samo čaj za vsako stekleničko?
Jaz sem ravno danes zamenjala Aptamil Comfort z Novalacom AR,pa bomo videli če bo kaka razlika. Mogoče pa bo problem tudi v hrani?
Dopust - upam, da bomo šli konec avgusta ali septembra v Izolo.
Jutri pa prvič razvojna, pojutrišnjem pa prvi pregled pri našem pediatru.
lp
teja

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: dvojčki 2010
5.7.2010 21:48:20   
natasha15
Čaj kuhaš 10 minut in že na začetu daš notri začimbe...stranskih učinkov ni oziroma močnejši čaj ko boš skuhala, boljše vetrove bosta imela in večkrat se bosta pokakalauser posted image jaz sem pri približno enem mesecu začela s čajem, pa sem potem pri treh mesecih probala z vodo, ampak sta se še ful napenjala, pa sem še cca. 14 dni dajala čaj, potem pa sta imela prebavo že urejeno in sedaj jima dajem prekuhano vodouser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: dvojčki 2010
6.7.2010 22:13:42   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Ernestina

Se mi je porodilo še eno vprašanje...

Vse, ki imate kengurujčke, katere firme, kaj je treba pazit, ker je cenovni razpon kar velik. Najbolj gledamo baby bjorn, pa so tudi cene od 80 eur do 140. Če ima katera, se priporočam za delitev izkušenj pred našim nakupom.

Pa še nekaj...kako vam kaj spijo oz so vam spali v prvem mesecu tekom dneva, Lucija spi lepo, Svit pa ne vem če mu uspe 2 uri zaspat čez dan, potem je pa po rokah, ležalniku (ne zdrži prav dolgo).

Hvala za pomoč!



...hmm spanje...

moji dve sta na začetku kar veliko spali, zjutraj ob petih sta pojedli, pa ob osmih in potem sta mi povlekli tudi do poldne. Popoldne pa sta bili bolj budni. Od 4. meseca pa mi podnevi skoraj nič ne spita, tako da zvečer pademo vsi štirje v posteljo. Mi pa HB spita zdaj do jutra. Vsaj to user posted image .


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: dvojčki 2010
6.7.2010 22:18:19   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: natasha15

Čaj kuhaš 10 minut in že na začetu daš notri začimbe...stranskih učinkov ni oziroma močnejši čaj ko boš skuhala, boljše vetrove bosta imela in večkrat se bosta pokakalauser posted image jaz sem pri približno enem mesecu začela s čajem, pa sem potem pri treh mesecih probala z vodo, ampak sta se še ful napenjala, pa sem še cca. 14 dni dajala čaj, potem pa sta imela prebavo že urejeno in sedaj jima dajem prekuhano vodouser posted image

Jaz sem jima tudi s čajem delala mleko, vsak drugi ali tretji dan.
Nam so že na intenzivni svetovali, da se pri zaprtju poslužimo zluftanega donata in, ko kateri ni kakal, je dobil donat in kakanje se je pojavilo kmalu zatem.


_____________________________

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: dvojčki 2010
6.7.2010 22:24:32   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: rokici

Pozdravljene!

Že kar nekaj časa prebiram forum in sem se odločila, da tudi sama sodelujem. 17. 11. 2010 pričakujem dvojčka - spol bi naj izvedela drugi teden in sem si začela malo ogledovati vozičke - prava mora. Je kar precej slaba izbira, cene so pa zasoljene. A mi lahko katera da kakšen nasvet iz svoje izkušnje? Živim v mestu, v bloku.

Hvala in lepo se imejte.




Rokici dobrodošla!

Tudi mi smo lani skoraj diplomirali glede vozička....na koncu pa se odločili za firstwheels city twin predvsem zato, ker smo tudi mi živeli še v bloku - v 4. nadstropju brez dvigala in nam je bilo najvažnejše da je okreten, ozek in lahek in da zavzame malo prostora v avtu (košare se zložijo). Seveda ogrodje sem pustila v kleti, košare pa sem nosila v vsaki roki eno do stanovanja. Zdaj je že lažje ko že skoraj sedita in ju lahko primem in nesem v roki, ma ko sta bili taki mali štručki, sem ju kar v stanovanju zavila in pripravila in nesla do kleti v košari in zapela na ogrodje. Druge opcije nisem imela, saj sem bila skoraj cel dan sama z njima.
Smo pa res izredno zadovoljni z tem vozičkom in ga toplo priporočam, tudi zdaj ko smo prešaltali na športni del. Košare pa bi lahko že dala v prodajo, tako da če te slučajno zanima, me kontaktiraj na ZS.

... še slikica iz prvega sprehoda

user posted image

< Sporočilo je popravil crvicek -- 6.7.2010 22:35:08 >


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu rokici)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: dvojčki 2010
8.7.2010 12:05:52   
Ernestina
No pa je prvi pregled pri pediatru mimo. Oba zrastla za 3 cm, poredila se v enem mesecu za več kot 1 kg, tudi gibanje in refleksi so super. Sta malce bolj živahna, kar naj bi bilo značilno za dvojčke, ki so rojeni pred rokom. Zato in zaradi prezgodnjega rojstva so nas napotili še v razvojno ambulanto, naj ne bi bilo nič drugega. Dobili smo recept za ad in železo, pa me malce skrbi, ko so že tako krčki. Ne vem, če zdravnica sploh pozna Aptamil, ko sva študirala, ima le ta hrana kar nekaj železa več kot druge vrste, ravno tiste 3 ml dnevno ima Aptamil več kot Novolac pri dozi, ki jo pojemo dnevno, tako da nam morda ne bi bilo treba jemat??? Bomo poklicali oz prej vprašali babco, ko pride danes.

Imamo pa zabasane noskeuser posted image se pucamo z aspiratorjem, ampak Svitu že hoče potegnit na ušeskauser posted image , upam da nam uspe preprečit nadaljno širjenje.

Imate kaj izkušenj v katerih trgovinah so še popusti za dvojčke?

Lp, M

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: dvojčki 2010
8.7.2010 15:10:22   
Hana76
črviček, tudi mi 4. nadstropje, brez lifta! Kar nagvihtaš, ne?user posted image

Ernestina, mi imamo Easywalkerja duo, sem zelo zadovoljna, plusi so, da je lahek, zelo okreten in enostaven za zlaganje, pritrjevanje košar, pride v prtljažnik (nimamo karavana).

Moja dva bosta drug mesec 6 mesecev, ponoči spita, podnevi bolj malo.

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: dvojčki 2010
8.7.2010 15:11:08   
Hana76
Aja, voziček gre skozi vrata (79 cm).user posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: dvojčki 2010
8.7.2010 19:26:04   
Ernestina
Hana, EW je že nekaj časa pri nasuser posted image se pa res super obnese po makedamu, pa še tak fajn ju uspavauser posted image , smo pa zdaj zamenjali avteka oz smo v tej fazi da se naredi prepis, picaso ima pa prtljažnik večji in se lepo zbašemo, samo montano bo pa vseeno treba nabavit za dopust, sploh če bo šla še taščica zravenuser posted image

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: dvojčki 2010
8.7.2010 21:50:59   
Hana76
Ernestina, pardon, pomota, mislila sem rokici, ki je spraševala za voziček. user posted image


(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: dvojčki 2010
9.7.2010 7:01:19   
tejalea
No, mi smo že tudi opravili pregled v razvojni in pri pediatru. Oba sta se lepo poredila že čez 1 kg in zrastla za 5 cm user posted image .
V razvojni pa je zdravnica pri Aleksu slišala šum na srčku, drugi dan pa pediater ni slišal nič, tako da imamo kontrolo pri njem čez en mesec, kjer bo spet poslušal srčka. Upam, da res ni nič narobe!
Drugače smo vredu.
Žiga pap Aptamil1, Aleksu pa smo sedaj dali Novalac AC, pa tale čaj, pa upam, da bo tudi boljše glede krčkov.
Mi imamo tudi EW duo in je super. Prej smo imeli Peg perega Pliko in ni primerjave. Ta EW je ful vodljiv, z eno roko! kar je veliko presenečenje! Meni je super!

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: dvojčki 2010
10.7.2010 17:22:07   
Ernestina
V razvojni pa je zdravnica pri Aleksu slišala šum na srčku, drugi dan pa pediater ni slišal nič, tako da imamo kontrolo pri njem čez en mesec, kjer bo spet poslušal srčka. Upam, da res ni nič narobe!

Tejalea, nam so pri obeh slišali šum na srčku, vendar je rekla da minimalno. Bomo videli prihodnjič, naslednjič je itak samo tehtanje pri dveh mesecih, potem pri treh pa cepljenje in ostalo. Razvojno imamo pa šele po dopustihuser posted image
Baje se ta šum sliši do roka oz še par dni po pdpju - se pravi da bi se nam moralo sedaj počasi popravit, rok je bil včeraj.

Hana ni sileuser posted image , je pa voziček res svoje cene vreden (mi smo ga kupili ravno ko je bila akcija v Pikapoki), škoda edino da nima še ročne zavore, ko smo na hribu in bi včasih prišlo kar prav.

Naj vam vročina ne zdela preveč malčkovuser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: dvojčki 2010
10.7.2010 19:18:50   
tejalea
Natasha in blanč - potem sta delai celoten obroke samo s čajem? Saj vem, da kompliciram, ampak nimam izkušenj s temi krči! user posted image  Pa kaka tudi tako trdo user posted image  Tišči, tišči, potem pa le nekaj prileze ven.
Ne bi pa rada samo skakala iz nega mleka na drugega. Sedaj dobiva Novalac proti kolikam.
Drugače pa bi se mi prileglo par ur spanja. Naša dva sta malo zbluzila in se ne zbujata več toliko skupaj. Žiga popije tudi 150 ml Aptamila, Aleks pa kakih 100 - 120 ml Novalaca. Pa se ful pozna na moji uri! Potem pa žiga spi 4 ure, Aleks pa 3 ure in imamo naenkrat razmak. Pa saj bo, ne? user posted image
lp
teja

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: dvojčki 2010
10.7.2010 19:29:24   
natasha15
Tejalea jaz sem jima vse obroke dajala s čajem...včasih sem skuhala bolj blagega (sej boš vidla po barvi čaja), če pa je bil kriza pa močnejšga in res nismo nikoli imeli problemov s krči, kdaj pa kdaj sta se napenjala. Jaz sem imela mleko Aptamil 1, za Žana pa Aptamil proti polivanju, ki je zelo gosti, zato je imel Žan nekoliko večje probleme pri kakanju in trd kakec.

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: dvojčki 2010
12.7.2010 22:51:42   
tejalea
Hvala za nasvete!
Danes smo probali še Hippovo mleko, pa je danes kakal dvakrat - enkrat trdo, potem popoldne pa mehko. Bomo videli kako bo jutri. Upam, da se bo kakanje normaliziralo, krčki pa še že bodo tudi počasi ponehali.
KAko prenašate vročino? Pri nas je tudi 33°C. Danes smo šli na sprehod šele pozno zvečer in prišli domov ob 21.30. Otročka pa sta lepo spala. HB, da ima EW mreže za komarje user posted image , ker jih ne moreš odganjati.
lepo nočko vsem user posted image

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: dvojčki 2010
13.7.2010 13:39:17   
Ernestina
Mi smo probali Holle mleko, pa sta res oba lepo kakala, ampak krčki niso ponehali, še čez dan nam nagajajo, je še danes babca kar gledala ko nista in nista mogla zaspat po kopanju oz se umirituser posted image imamo naročeno pa še Sunvalovo hrano, kar sem brala je velikim pomagalo, je pa problem da bo potem treba dodajta železo in ad3, kar pri aptamilu ni potrebno - ker ima precej večje vsebnosti kot ostale firme.
Ima pa Sunval tudi 22% ceneje hrano ob predložitvi roj. listov za dvojčke.
http://sunval.si/sl/index/products/cid/13

Je pa vroče za znoret, smo razdražljivi, sprehod je samo maxi do desete zjutrajuser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: dvojčki 2010
14.7.2010 13:39:11   
tejalea
Mene je pa groza tako menjavat mleko! Smo imeli najprej Aptamil, potem Aptamil Comfort, potem Novalac proti krčem, sedaj pa Hippovo mleko. Vsako smo probali vsaj en teden. V nasprotju z Aleksom, je Žiga pravi angelček: se lepo naje, spi, pokaka - brez kakršnega koli problema, pa je že od začetka na Aptamilu!
Razmišljam pa, da bom ko bodo krči pri Aleksu ponehali in se mu bo kakanje uredilo (predvidevam še kak mesec user posted image ) , pa bom spet probala obema enako hrano.
Ja vročina pa je res! MEni sploh zjutraj ne uspe priti ven! Ker ob 6-ih zjutraj pa bi še mami tudi malo spala user posted image . POtem pa gremo zvečer in smo zunaj še pozno. Uredimo se zjutraj, tako da potem nimamo skrbi.
Komaj čakam morje, da nekam odrinemo!

_____________________________

30. 5. 2010: Aleks in Žiga
28. 1. 2007: Lea

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: dvojčki 2010
14.7.2010 17:14:30   
Ernestina
tudi mene, ampak probaš vse da bi se rešili krčkov, ne? no, sporočim kako bo...

punce prosim povejte kaj počnete z malčki da jim olajšate te vroče dni...mi pijemo čaja, prekuhano vodo, čofamo v banjici - kot bi se šli kopanje - notri da se telesca ohladita, ampak sitni smo še vedno. stanovanje nam sploh ne uspe lepo prezračituser posted image

he he, spali bi tudi pri nas še zjutraj, pa tamalima ni, samo da se začne danit sta že budna, zadnje dni smo budni od treh ko je malica, to je šele kriza

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: dvojčki 2010
14.7.2010 18:47:58   
natasha15
Nam pa danes končno montirajo klimo, da bomo lažje preživeli,čeprav malčka kar dobro prenašata vročinouser posted image mi sedaj uvajamo gosto hrano in zaenkrat sta prava jedcauser posted image Na sprehod pa hodimo ob 7-ih zjutraj, da se ognemo vročini, čez opoldne smo notri, ob 3-eh se skopamo in ob 4-ih pojemo zadnji obrok in gresta pančkat do 4-ih zjutrajuser posted image

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?