|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
25.7.2010 22:18:53   
Sacherca
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

...sem namreč bla divja kot ris.So me v Tuš-u orng razkurli.user posted image user posted image user posted image

kaj pa je bilouser posted image

to mene tudi zanima

mene tudi,mene tudi user posted image

Pa šla sem samo po bombonjero za svaka za darilo,ker sem prej pozabla kupit,pa stojim na blagajni z enim samim izdelkom skoraj pol ure-vrsta  duga ko pondelek,nakar reče blagajničarka,da je rač crkno in naj gremo na drugo blagajno.Pa te grem,pa se k drugi kasi postavim,pa se neka 2 starca začneta kr prerivat,pa polno košaro,pa sem se razkurla,kaj se rivata,če že en lep cajt stojim v vrsti pred njima,te pa se še bunita na koncu,pa še slovenca nista bla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
25.7.2010 22:18:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Vem,da ste se pogovarjale o tem kaj katera bere. Hitro, mi predlagajte kaksno dobro kriminalko,prosim user posted image

Najbolj vrače zadnje čase James Patterson in primeri detektiva Alexa Crossa (naslovi knjig so različniuser posted image )

Pa dober večer želim...

Aha,ocitno so res to vroce knjige za poletje.Komaj nasla nekaj kar ni sposojenega in rezerviralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drugače jaz sem svojčas požirala vse kar sem dobila od Mary Higgins Clark,tudi priporočamuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
25.7.2010 22:21:15   
sami0804

Matcar user posted image user posted image
še dobro,da te je potem Janša nasmejal...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
25.7.2010 22:21:37   
matcar

Upam,da se dobimo ta teden. Pri nas zal odpade,ker ima necakinja verjetno koze.Jutri se bo vec vedelo. Ima pa cisto majhne ene 4 vodene mehurcke,moj skrat npr je imel velike pa vec....Sami,Matcar,Saraya, ve ko imate vecje otroke,kaksne so bile koze pri vasih? Pa rahla vrocina je prisotna.

Tako,da povejte kako fajn lokacijo,da se bo moj mali zivec vsaj malo zamotil user posted image Pa cimprej dolocite uro in dan. Ker, ce se izkaze,da to so koze, bom vmes jaz popazila tamalo,da bo svakinja letela v salon poslihtat narocene stranke.

Ce pa katera zeli,da mali oz mala dobi koze pa pridite k nam na obisk. Nekateri vem,da se vcasih hodijo nastavljat kozam,da jih cimprej pokasiorajo.

Ker sva midva z malim ze oba imela koze, pa ni bojazni,da bi prenesla virus na koga,ki se ni imel koz.Da  ne bo slucajno katera mislila,da ji midva zdaj lahko to na pijaci prinesevauser posted image

Ja,Lea jih je 2x fasala.Prvič jih je imela celih 5 po hrbtu in vratu.Brez vročine.Stara je bila 4 leta.Ko je 2-ič fasala,pa tako hudi obliko,ko jo ponavadi odrasli dobijo.Je bila v B 1 teden,vročine pa čez 40.Bla je cela v kozah,po 2,3 na kupu.Pa sredi poletja,ko je kurlo pune.Stara pa je bla 6 let.

Jaz sem takoj za to,da jih dobita.Ker prej jih bota,boljše bo.Pa še pol v vrtcu ne bom mela takih problemov.Pa za fantke je boljše,če jih čimprej dobijo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
25.7.2010 22:22:01   
Sacherca
Drugače jaz sem svojčas požirala vse kar sem dobila od Mary Higgins Clark,tudi priporočamuser posted image

Moram pogledat,ce je kaj novejsega.Teh vem,da sem polno prebrala user posted image

Ugotovila na tem nasem kratkem odihu,da bom lahko letos full brala vmes nA dopustu, pa ze nabiram knjige vkupuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
25.7.2010 22:22:43   
arabela*
Nič..grem discoveri malo gledat še, potem pa še motogp...pa se malo z user posted image   družituser posted image user posted image user posted image ...

Matcar smo na liniji jutriuser posted image

nočkabočka vsemuser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
25.7.2010 22:22:47   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz lahko samo zjutrajuser posted image , moram bit do 10-ih že nazaj, ker moj dela

hmm....meni prehitro...ker ima moj opravke zjutraj.....lahko pa se matcar mimogrede ustavi in ga vpraša kaj in kako.....če gre mimo...sevedauser posted image ....pa popoldne gremo skupaj telovadit...)) user posted image
Ja,če bom kaj hodla okoli,ko sem sama z 3-i.Šla pa bom ziher ju3,če ne dopoldan,pa popoldan 100%.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
25.7.2010 22:24:00   
matcar

Aja...za eno kilo sem se zredila...jupiuser posted image user posted image ..je ravno danes prišel kolega  naokoli in mi reče, če se bom posušila......jaz pa njemu, ki ima čez 100 kil...nisem nič nazaj rekla.....čeprav bi mu lahko....npr...kaj ti boš pa počiluser posted image user posted image user posted image
Jaz pa bi mu to rekla.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
25.7.2010 22:24:00   
arabela*
a dvakrat tud lahko koze fašejouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
25.7.2010 22:24:37   
arabela*

Aja...za eno kilo sem se zredila...jupiuser posted image user posted image ..je ravno danes prišel kolega  naokoli in mi reče, če se bom posušila......jaz pa njemu, ki ima čez 100 kil...nisem nič nazaj rekla.....čeprav bi mu lahko....npr...kaj ti boš pa počiluser posted image user posted image user posted image
Jaz pa bi mu to rekla.user posted image

ma če je fajn frendek...samo pač tak čudno to poveuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
25.7.2010 22:24:51   
matcar

Ja,se dogaja,če prvič ne prebolijo,kot je treba.Oz jih imajo v zelo blagi obliki.Jih kr nekaj poznam,ko so 2x imeli.Pa Lea seveda.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
25.7.2010 22:24:52   
Sacherca
Ja,Lea jih je 2x fasala.Prvič jih je imela celih 5 po hrbtu in vratu.Brez vročine.Stara je bila 4 leta.Ko je 2-ič fasala,pa tako hudi obliko,ko jo ponavadi odrasli dobijo.Je bila v B 1 teden,vročine pa čez 40.Bla je cela v kozah,po 2,3 na kupu.Pa sredi poletja,ko je kurlo pune.Stara pa je bla 6 let.

Jaz sem takoj za to,da jih dobita.Ker prej jih bota,boljše bo.Pa še pol v vrtcu ne bom mela takih problemov.Pa za fantke je boljše,če jih čimprej dobijo.user posted image

Zdaj si me pa cist sokirala,kako jih je 2krat dobila????? A ne dobis to samo enkrat pa je to touser posted image user posted image
Pa ste bili takrat pri zdravniku 1ic,so ziher bile koze???? Zdaj sem se pa skor u gate......jaz bom pa zdaj oba skupi imela vmesuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
25.7.2010 22:25:29   
sami0804

Nočka Saraya

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
25.7.2010 22:26:44   
matcar

A res ali kaj? Ne morem verjeti,da se jih se niste resili... Srecnezi user posted image V tej enoti,ki jo nas skrat obiskuje,so imeli junija in julija,pac ne cele skupine ampak po ene 5 v vsaki skupini npr. Moj jih je dal junija skozi, takrat,ko je bil prvi vrocinski val. Je imel kar milo obliko pa vseeno ni bil kar macji kaselj. Pa se karanteno smo takrat drzali,da jih ne bi necakinja dobila,ker so potem cez 14 dni sli na morje. Ko so prisli z morja pa smo imeli na obisku fantka,ki jih je naslednji dan dobil in ocitno jih je kasirala od njega. Po 18 dneh. Sestrica od tega fantka jih je pa tudi dobila zdaj in ima kar hudo obliko...Babika stara 9mesecev user posted image
Bogica mala!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
25.7.2010 22:27:01   
Sacherca

Ja,se dogaja,če prvič ne prebolijo,kot je treba.Oz jih imajo v zelo blagi obliki.Jih kr nekaj poznam,ko so 2x imeli.Pa Lea seveda.

Daj idi na FB,pa poglej sliko od mojega,ko sem ga slikala,pa mi povej,kaj mislis,a je mila oblika ali full mila oblika al??? Zdaj sem pa cisto fertik user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
25.7.2010 22:27:02   
ly117
Saraya nočko.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
25.7.2010 22:27:22   
arabela*
Matcar.....če misli imet avgusta zaprto je res boljše da kam drugam gremo...ker bi bilo fajn kar jutri ali pojutrišnjem začet delatuser posted image

Sem pa gledla cene v Pristanu....aleluja....res dosti..sicer nudijo tud nenormalno več kot po ostalih fitnesih...ampak....pa tud Betnava je baje draga...Sokol pa tudi))))user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
25.7.2010 22:28:05   
matcar

Babika stara 9mesecev user posted image

ojoj....boškek
pa to jih baje fulll srbi,ne?
Ja,je kr srbeče.Samo Lea jih HB ni niti taknila.So ji pa po obrazu ostale vseeno brazgorine od njih,take močne je mela,revica.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
25.7.2010 22:28:19   
Sacherca
Nočko Saraya

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
25.7.2010 22:28:24   
arabela*

potemtakem je boljše počakat da malo zrastejo,ker potem zagotovo tisto hujšo obliko fašejo,ne?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
25.7.2010 22:30:15   
matcar

orhideja3....velkomuser posted image

kaj, kje, kdo???user posted image user posted image user posted image

Član od 6.7, nobene objave pa na veliko nas tule spremlja...Mogoce pa kaksna cvetka amrjetkauser posted image

ti pa si pravi detektivuser posted image

mogoče se je pa cvetka matcar reinkarnirala v drugo rožicouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
25.7.2010 22:31:07   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Nočko katy.
Podpis!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
25.7.2010 22:32:46   
matcar

Vem,da ste se pogovarjale o tem kaj katera bere. Hitro, mi predlagajte kaksno dobro kriminalko,prosim user posted image

Najbolj vrače zadnje čase James Patterson in primeri detektiva Alexa Crossa (naslovi knjig so različniuser posted image )

Pa dober večer želim...

Aha,ocitno so res to vroce knjige za poletje.Komaj nasla nekaj kar ni sposojenega in rezerviralauser posted image

Zelo dobre knjige.Pa Grissam je odliče.(upam,da sem prav napisala priimek).

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
25.7.2010 22:33:15   
matcar

Matcar user posted image user posted image
še dobro,da te je potem Janša nasmejal...

Itak!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
25.7.2010 22:34:21   
matcar

Nič..grem discoveri malo gledat še, potem pa še motogp...pa se malo z user posted image   družituser posted image user posted image user posted image ...

Matcar smo na liniji jutriuser posted image

nočkabočka vsemuser posted image user posted image user posted image
Oki doki smoki!user posted image Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?