Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, maš moj mail pa mi ne posreduješ prostega delevnega mesta za poslovno sekretarko - za sanjski job, ko si zadnjič neki omenjala....v glavnem zadnjič sem bila na enem razgovoru v Lj. pa najbrž ne bo še nič z novo službo, se bom pa aktivno lotla iskanja po netu... 
jaz....
. Nosek zjutraj ni puščal nič več. Kaj bo čez dan bomo pa še videli...
...vrjetn bo tole kar res držalo...sam mi je blo čudno da sem ga vzdgnila v vrtcu, mal čez tri je mel zadnji obrok (vsega in še mal pojedel) ....tako da je v roku dveh ur in pol imel še dva ornk obroka...zato mi je blo čudn...no sej zdej mi ne bo več...mogoče pa res raste
...ampak okol šestih pa ni šans da ga sploh odložiš iz sebe al jaz al možek...tko da spimo od šestih do pol osmih en klinc...sam če ga pa pustiva pa joka,ker valda ni naspan...tko da spimo v sede-pa še to če le ne zakapira da ne hodiš več...
... Jutr prideva obe na miting, ker ima pol na PK pregled zaradi operacije žilnega znamenja... Mini, psihično prprau Celija