Anonimen
|
meti: sej lih zarad tega, ker je očitno ful neki občutljiv na vsake šume, potem mal postelja zaškripa ko se kdo od naju obrne se on že obračat začne. To sem nekaj časa opazovala, ker je od 8h-11h spal čist na mestu, sploh se ni premaknil, ko sva pa idva notr pršla se je pa začel obračat, enjat položaje... Njegova sobica je itak pripravljena še iz nosečnosti, samo posteljico je treba prestavit vanjo, tako da pomoje bomo jutri probali. 3sonček3: naš je pri prvih zobkih ful spal čez dan (no, ponoči pa tko kot ponavadi dobro), apetita je imel pa tudi manj. Zdaj ko mu rastejo novi zobki spi podnevi zelo malo, ponoči ga tudi neki serje z zbujanjem, apetit ima pa kakor kdaj. En dan bi samo jedel, drugi dan pa opazno manj. Jassika: ja HB ni nič hujšega bilo, sem se pa pošteno ustrašila in paniko nagnala, ker se je tako slišalo, kot bi mu pol glave stran padlo . Ma sej če se tko udari v roko ali kam drugam ne naženem panike, ampak glava je pa le glava in je še dosti mehka, tko da sem hotela potrditev da ni kje kaj počeno. Kar se pa tiče vrtenja na previjalni in drugje je pa to groza ja. Jst ga tudi komaj oblečem zadnje čase, ker se mi suka iz hrbta na trebuh in obratno, pa dviguje...zadnjič se je obrnil, prijel za posodico z vodo, ki je zraven previjalne na komodi in si vso vodo zlil nase. Ha, kakšno presenečenje...mrzla voda, tko da je čist otrpnil, jokal ni, samo po sapo je šel in njegov ooooooo . Drugač pa glede zobkov...Nejcu ful paše da mu s tisto silikonsko ščetko za na prst masiram dlesni. Kr take smešne zvoke spušča in si sam drgne sem pa tja, jst mu samo v ustih držim .
|