Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

pa od nikoder. ne vem, a sem prehitro delala ali kaj. anonimna, te štekam kako se počutiš... jaz bi na tvojem mestu poklicala gin... jaz vem da jo bom, ko mi bo tok časa zamujala. pri meni zamuja že 3. dan pa še nič. mi je pa ena punca iz foruma rekla, da je test pozitiven po 14 dni od ovul. to bi bilo pri meni pojutrišnjem, sam mi ful ni jasn, kako to, če pa baje pokaže babychek že 1. dan izostanka... ne vem... kakorkoli, bom videla. ali naj tečka pride al pa naj bo plusek, to je pravo mučenje.
, močno držim pesti!
... sej veš, tak ko si ti men napisala...nekdo te bi ziher rad meu za mamico ;).... teh besed se vedno spominjam... ;)
... tak da ob ponedelkih hodim v lj...pol v sredo pa domov...da ni predougega premora vmes ;)
. jo bo pa naslednja za mano. sem v službi jokala ko dež, dobr da mam tako sodelavko k me je tolažila...
tko te zna potolči ko vidiš da je prišla
!!! drži se, bo par dni res žalostno, samo potem se pa spet začne novo upanje in nov krog, z spet novim veseljem in pričakovanjem
a je to ql?
. in itaq sem morala na forum priti :)))
PRIČAKUJEMO:
ali mi pa psiha dela 100/h
. Bom že kar malo zaploskala. Mene tudi malo bradavičke bolijo, čeprav imam še 12 dni do - ne bom rekla M, ampak
. Držimo pesti, da boš vseeno ti odprla sezono.