Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
! Potem pa novim zmagam naproti! Midve imava skor enako stare nagajivce doma.

. Poslovila sem se od moje pikice in sedaj upam, da je napočil čas za nabiranje energije in pozitivnih vibracij. Odločila sem se, da bom upoštevala nasvete zdravnice, ki je ob odhodu iz bolnišnice svetovala, da naj pred ponovnim poizkusom počakam vsaj 3 cikle, da se maternica resnično opomore, saj je v nasprotnem več možnosti za ponovni splav. Ne vem, če bi še enkrat prenesla vse to. Verjetno bi morala, pa vendar. No seveda, tudi ta "abstinenca" ni zagotovila, da se ss ne ponovi. Podatek ki ga je včeraj povedal zdravnica (in sem ga že večkrat prej slišala) me tako ali tako vsakič znova šokira: menda je pri vsaki ženski v povprečju verjetnost za ss 1:4. Meni se zdi to precej šokanten podatek.
za vse vas!
.
, ampak mi bomo že kar po prvi začeli spet na dojenčku delat. Nati, še imava šanse, da bova skupi klepetale v pričakovanju.
Jst nimam nič kaj novega za povedat. Prva M po abraziji je prišla točno in bo kmalu tudi odšla. Imam pregled pri G čez 2 tedna, potem bomo pa vidli, kako naprej.