Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

men je to tolk smešen,, ker jaz nism imela nobenih omejitev,pri 14 bila veni,pa nič kaj tolk norega počela,v bistvu sem bila pridna,
 men je to tolk smešen,, ker jaz nism imela nobenih omejitev,pri 14 bila veni,pa nič kaj tolk norega počela,v bistvu sem bila pridna, 

tebe v tej zgodbi ni, če si že zdaj old timer
  tebe v tej zgodbi ni, če si že zdaj old timer , moj prvi otrok je in itak da ob vsaki stvari paniko zaženem. Pri petem bom že bolj skulirana.
 , moj prvi otrok je in itak da ob vsaki stvari paniko zaženem. Pri petem bom že bolj skulirana. papa
  papa  
  , pa že včeraj je bila malo bolj sitna in brez pravega apetita. Ponoči je tudi malo smrkala, ampak sem ji kar v spanju, malo fiziološke v nos špricnila, ker je tako režko dihala. No pol je bilo pa boljše. Jaz grem zmeraj ven se zluftat, ko imam vročino, pri njej pa ne bi tega še prakticirala
 , pa že včeraj je bila malo bolj sitna in brez pravega apetita. Ponoči je tudi malo smrkala, ampak sem ji kar v spanju, malo fiziološke v nos špricnila, ker je tako režko dihala. No pol je bilo pa boljše. Jaz grem zmeraj ven se zluftat, ko imam vročino, pri njej pa ne bi tega še prakticirala 

)
 )  v 2. razred, pa se tud še ne počutim oldtajmersko
   v 2. razred, pa se tud še ne počutim oldtajmersko  )
  ) 

, da sem se ji zahvalila za miklavzevo inu bozickovo darilo za mulca(sprasevala je, kaj naj kupi, pa smo si narocili pri njej tist vlazilec zraka iz spara-tocke sem ji tudi zbrala). vceraj ob enajstih zvecer ji je sine dostavil listek s tockami, danes ob treh popoldan sem dobila masino dostavljeno
 , da sem se ji zahvalila za miklavzevo inu bozickovo darilo za mulca(sprasevala je, kaj naj kupi, pa smo si narocili pri njej tist vlazilec zraka iz spara-tocke sem ji tudi zbrala). vceraj ob enajstih zvecer ji je sine dostavil listek s tockami, danes ob treh popoldan sem dobila masino dostavljeno  
   znam je, pusko, dok je pistolj bila-JAZ sem si tega izbrala in pac ne more bit OK
  znam je, pusko, dok je pistolj bila-JAZ sem si tega izbrala in pac ne more bit OK  )
 )  jst sm se tud odločla, da bom mlada babi
  jst sm se tud odločla, da bom mlada babi . No, jaz imam tole (danes, ko smo upihnili pol svečke, smo tudi uporabili):
 . No, jaz imam tole (danes, ko smo upihnili pol svečke, smo tudi uporabili):