|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   naša bassetka
11.1.2011 20:26:06   
lunka1
... je stara 7let, načeloma s tipičnimi lastnostmi bassethoundov, torej blazno samosvoja, a zelo inteligentna. Doslej nismo imeli nobenih težav, bili smo navajeni nje, ona pa nas. Pred 10 meseci smo dobili dojenčico, ki jo ima zelo rada in jo je sprejela kot novega člana naše družinice. Pred 4 meseci smo se preselili, kar je prenesla presenetljivo dobro (očitno rek, da je pes doma tam, kjer je doma njegov gospodar, res drži...). Takoj smo ji našli njen prostor, kmor smo ji dali košarico, v kateri je spala do 1.1.2011. Zakaj do takrat? Za novo leto smo jo zaradi pokanja petard preselili v spalnico, kjer spimo mož, hčerkica v svoji posteljici in jaz. Od takrat dalje ne spi več v košarici, ampak menja pozicijo po celem stanovanju, predvsme pa želi v spalnico. Vrata so zaprta in od tega, da ne bo spala v spalnici, ne bova odstopila. Ponoči je cviljenje (sicer nekaj časa spi v dnevni, potem pa pride...), zaletava se v vrata, praska po njih, v glavnem grozljivka.. In to zaradi enkratnega dogodka, ko smo jo s košarico preselili v spalnico...

Čez dan je večinoma v košarici (spi), ali pa pri nama s hčerkico v njeni sobici, kjer se igramo. Ne pustim ji ravno, da leži kjer ji zapaše, ampak ima v hčerini obici odrejeno mesto, kjer pač lahko je (hči ima po tleh dekice, ki kar kličejo po šopih dlak, zaradi tega ji tudi ne dovolim,...) Večkrat jo tudi opazim, da se trese... Kot bi jo zeblo. Pa je ne! Tudi ko pridem k njej, se še vedno trese,... Priznam, da verjetno dobi premalo pozornosti, kot bi jo rada oz. kot je je vajena. Ampak zdaj je hči na prvem mestu (in rabi ogrooomno pozornosti), takoj za hčerko je ona, potem sem šele jaz... Včasih se sprašujem, če je kaj povezano s staranjem, potem pa me preseneti s svojo mladostnostjo.

V čem je problem? Premalo pozornosti? Preden smo dobili otroka, je bila veliko po postelji, tega zdaj ni več.. Ampak doslej niti ni več pokazala, da bi rada šla na posteljo... Res ne vem, kaj narediti.. Kaj bi lahko bilo narobe?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: naša bassetka
12.1.2011 7:45:39   
Anonimen
Težko je reči kaj ji manjka.

Jaz bi samo vztrajala na tem, da leži v svoji košari. Takoj ko bi začela praskat po vratih, bi vstala, jo brez besed prijela za ovratnico, peljala v košaro na prostor. Fajn je če zna ukaz "čakaj", da potem počaka v košari. drugače pa samo doslednost.

Pri nas je bilo pri selitvi isto. Prej je spal v spalnici, potem sem hotela, da spi v dnevni sobi. Prve dni sem ga res pustila, da je spal na hodniku pred spalnico, da ni bil prevelik šok, potem pa smo ga začeli navajati na dnevno. Je trajalo kak teden, ampak se splača.

(odgovor članu lunka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: naša bassetka
12.1.2011 11:21:22   
lunka1
Pri nas traja tole že skoraj dva tedna... Čez noč sploh noče biti v košarici, današnjo je prespala pod mizo v kuhinji, en meter stran od košarice (že to sva jo premaknila malo bližje k spalnici)... Zjutraj pa hop takoj v košaro, ko smo vstali. Zdaj sem ji košaro vzela, da ne bo podnevi notri spala, zvečer pa jo dobi nazaj... Grozna je, res, kar globoko začne dihat in se trest... Kot takrat, ko ostane sama doma (kar pa je najdalj 4 ure...)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?