dreamhorse
|
Bačko... pivsko testo narediš isto kot testo za palačinke, le da namesto mleka daš pivo. Zrezke nato pomočiš v testo in jih ocvreš... Mmmm, meni zelo dobro... Meni se sicer včasih zgodi, da mi testo ne ostane na zrezkih.. Bi jih verjetno bilo prej potrebno pomokat. Mini, bačko, manna... Dostikrat sva že debatirala o tem, kako in kaj. Da je premalo z malo in on pravi, da ne zna... Jaz tudi nisem, pa sem s tem, ko sva se odločila za otroka vedela, da se bom morala naučit. Prav tako sem vedela, da se bo življenje spremenilo. Njemu se ni. Potem pa sledijo take stvari, ki mi pijejo živce, ko jo spravi spat. ker ne najde pijame, ne ve kje je ji obleče dve št premajhno majico, ki sploh ne vem, kje jo je dobil. in bit z njo pa še kaj postorit je zanj misija nemogoče.. Od mene pričakuje, ko sem z njo doma, da je pospravljeno, mala popedenana in da so lonci polni, ko pride iz službe. Toliko energije sem že izgubila na račun tega, da se raje kdaj komu potožim, ker mi je lažje, potem pa se sprijaznim, da tak pač je.. in da ga ne bom mogla spremenit. Ker sva že te pogovore dala tisočkrat skozi. In višek vsega je, ko se zvečer vsede na kavč, in pravi, če bova danes kaj sexala. No, ven ne hodi dosti, saj njegov svak vsak petek in soboto pride na "eno pivo". Tudi o tem sva že debatirala, je bilo nekaj časa boljše, zdaj je spet isto. Pa tu di to je krasno, da se za vsako priložnost more napit tako, da ne ve zase. Eh, škoda besed.. Malenkosti, proti temu, kar se dogaja. Ravno sem prebrala en vpis na forumu. Eni uporabnici je umrl 6,5 let star sinček... Še nisem prišla k sebi... ne vem... ne morem si predstavljat... In zato jaz ne verjamem v boga, ker mi ni jasno, zakaj se dogajajo take stvari...
|