|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
8.4.2011 7:05:27   
bačko
Jutro!
Mož mi je včeraj omenil da drugi otrok ne bo več brezplačno v vrtcu, da bo treba za drugega plačati 50%. Mi že tako veliko plačujemo za vrtec zdaj bom pa še več.Groza!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa čakam Loro da se zbudi da jih peljem v vrtec.
Bjondi tvoje nasvete pa je fanj brati.user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
8.4.2011 8:52:26   
dreamhorse
Juhuuuu, petek je tuuuuuu.
Kako boste preživeli vikend. Mi se bomo, če ne bo v planu montaža gugalnice, odpravili v Volčji potok gledat dinozavre... Da ne bomo kar tičali doma...

In komaj čakam, da je ura dve, da popokam in grem domov. Moj  gre spet na motor, tako da sva z malo same...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 452
8.4.2011 9:19:17   
bačko
Jaz pa itak jutri delam tako da se bom šele jutri veselila.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 453
8.4.2011 9:35:17   
mini86
dobro jutro mačkice

dh-brez zamere na vprašanju ampak a tvoj gre ful dostkrat na motor..

služba-nič še ne vem, ni mi pa dalo miru in sem kr sama poklicala in je rekla da en del punc je mož včeraj zvečer klicu ostale bo danes, da še niso zbral, pa da nj bi se še dobili v sobotouser posted image user posted image še mam šanso..jih je pa 14 klicalo..kr ane..
no pa da vidm če so prpravleni nameuser posted image

bjondi-morm jo pohvalt oz to njeno astrologijo..mene je prečikirala u nulo..kokr da bi js sama sebe opisovala..
tko da punce tista k ma možnost se dobit z njo in jo to zanima nj ne odlaša..

kosilo-nimam pojma, se mi tud sanja ne..kšn predlog?

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 454
8.4.2011 9:47:18   
dreamhorse
Mini, ja kaj bi pa zamerila. Seveda... sedaj ko se bo začela sezona motorja, boma medve kar dosti same. Tudi kadar smo vsi skupaj doma, sva medve večinoma "same" na ulici, on pa za računalnikom. Če ga vprašam, če kdaj gremo kam skupaj, ga že zelo težko dobim zraven. Še za na morje išče družbo, da mu ne bo dolgčas...
Včasih se res vprašam... Ampak bo že... Sem se tako že navadila....
Pa vedno pravi, da on tak nikoli nikamor ne gre... Ampak če sedi doma za računalnikom in se ne ukvarja z malo je zame kot da ga ni. Potem pa še teži, če kdaj kaj ni pospravljeno.. Joj.. sploh ne bom raje začela... Bo že....

Za kosilo pa danes.... hm.. jaz se najem v službi, moj gre jest ven, tako da doma kako solatiko in nekaj za malecko...

Ričet, golaž, štefani pečenka, mmm, pečenka in pečen krompirček.. musaka, lazanja... zrezki v pivskem testu, dušen krompir z rožmarinom, tortilje s piščančjim mesom, in zelenjavo... na vrh načo sir...
Kaj še... goveji zrezki z gobicami, pire...
Mini, vse to je zate mala malica, ko rada kuhaš...
Za na hitrco... smetana, noter zdenka sir, v to pa narežeš klobaso ali suho ali šunko.. posoliš, popraš, prevreješ.. zraven njokeci in solata... njami...
Se vidi, da sem lačna.. Še več idej imam, če rabi katera..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 455
8.4.2011 10:08:56   
bačko
Pri nas bo bolonjes omaka in špageti ter zelena solata.Moram nekaj tako skuhati da nima moj potem dosti dela.

Neposredna povezava do sporočila: 456
8.4.2011 10:09:43   
bačko
Dh kako narediš zrezke v pivskem testu?To bi pa probala.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 457
8.4.2011 10:20:39   
manna
dh, a je tvojga dedca mal za brcnit? Jaz bi ga, no. Pa brez zamere, sam res je mal bedno tole kar opisuješ. Verjetno je res bolj tak tip človeka-hladen? Moj gre sam s kolegi ven vsakih 14 dni, vikende in popoldneve smo obvezno skupaj, na računalniku pa visi šele ko gre tamala spat (razen če skupaj gledata kakšne slikice ko ji kaže kakšna je bla ko je bla mali dojenček). Tele jedilnike ki si jih naštela bi pa kar vse po vrsti snedla... Jaz imam tak apetit da to ni res. Pojem več kot kdajkoli prej in sm že pravi bajsi. Do avgusta bom po mojem že cel sod na dveh nogah...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 458
8.4.2011 10:46:06   
mini86
dh-tvojga morš pa res v roke prjet no..in ne ne verjamem da si se navadla da ga ni ker na to se žal ne moreš navadit..se sprjazneš, ne boli več tok ampak navadiš se pa ne..moj 2-3x na teden dela cel dan in NE nisem se še navadla..zmeri pol študeram kaj bova delala, kam bova šla-ja bjondi premišljujemuser posted image zato da ne bova sama da mava družbo..sj sva tud doma ampak vseeno rada km grem..
sem pa vesela da se zna marcel sam zamotit da ne rabim bit njegov celodnevni animator k to si pa res ne predstavljam..
upam da tole porihtata, čeprav če je človek tak hladen že po naravi se težko kej premakne-če sam seveda tega ne želi..a njemu je kul da ma družino pa da malo časa preživi z njo..ne razumet zdj to kot napad nate ampak rada bi da bi to rešili ker vem kako ti je

drgač pa ja sj mi povhn stvari hod po glavi kaj skuhat sam mi nč ne diši..polhno rit mam usegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 459
8.4.2011 11:59:27   
dreamhorse
Bačko... pivsko testo narediš isto kot testo za palačinke, le da namesto mleka daš pivo. Zrezke nato pomočiš v testo in jih ocvreš... Mmmm, meni zelo dobro... Meni se sicer včasih zgodi, da mi testo ne ostane na zrezkih.. Bi jih verjetno bilo prej potrebno pomokat.

Mini, bačko, manna... Dostikrat sva že debatirala o tem, kako in kaj. Da je premalo z malo in on pravi, da ne zna... Jaz tudi nisem, pa sem s tem, ko sva se odločila za otroka vedela, da se bom morala naučit. Prav tako sem vedela, da se bo življenje spremenilo. Njemu se ni. Potem pa sledijo take stvari, ki mi pijejo živce, ko jo spravi spat. ker ne najde pijame, ne ve kje je ji obleče dve št premajhno majico, ki sploh ne vem, kje jo je dobil. in bit z njo pa še kaj postorit je zanj misija nemogoče.. Od mene pričakuje, ko sem z njo doma, da je pospravljeno, mala popedenana in da so lonci polni, ko pride iz službe. Toliko energije sem že izgubila na račun tega, da se raje kdaj komu potožim, ker mi je lažje, potem pa se sprijaznim, da tak pač je.. in da ga ne bom mogla spremenit. Ker sva že te pogovore dala tisočkrat skozi. In višek vsega je, ko se zvečer vsede na kavč, in pravi, če bova danes kaj sexala. No, ven ne hodi dosti, saj njegov svak vsak petek in soboto pride na "eno pivo". Tudi o tem sva že debatirala, je bilo nekaj časa boljše, zdaj je spet isto.
Pa tu di to je krasno, da se za vsako priložnost more napit tako, da ne ve zase. Eh, škoda besed.. Malenkosti, proti temu, kar se dogaja. Ravno sem prebrala en vpis na forumu.
Eni uporabnici je umrl 6,5 let star sinček... Še nisem prišla k sebi... ne vem... ne morem si predstavljat... In zato jaz ne verjamem v boga, ker mi ni jasno, zakaj se dogajajo take stvari... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 460
8.4.2011 12:13:05   
manna
Ja tole je tudi mene pretreslo o Patriku. Mojbog, saj ne morem verjet da je možno. user posted image   Mislim da bi se meni zmešalo ob takem dogodku, mislim resno...

Neposredna povezava do sporočila: 461
8.4.2011 12:36:34   
dreamhorse
Grozno... mi je groza če si samo predstavljam... Uboga starša....

In to pri taki življenjski stvari... Dejansko nismo varni niti pri jedi več.... ojoj... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 8.4.2011 12:37:26 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 462
8.4.2011 13:33:06   
dreamhorse
Mini, zelenjavna juha, palačinke in kompot...

Neposredna povezava do sporočila: 463
8.4.2011 13:51:26   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

služba-nič še ne vem, ni mi pa dalo miru in sem kr sama poklicala in je rekla da en del punc je mož včeraj zvečer klicu ostale bo danes, da še niso zbral, pa da nj bi se še dobili v sobotouser posted image user posted image še mam šanso..jih je pa 14 klicalo..kr ane..
no pa da vidm če so prpravleni nameuser posted image

No vidiš ne vem nič o razpletu pa si že včerej dobila moj odgovor...da bo rezultat prišel ko bo čas zato...prepusti se in vse bo prišlo...

bjondi-morm jo pohvalt oz to njeno astrologijo..mene je prečikirala u nulo..kokr da bi js sama sebe opisovala..
tko da punce tista k ma možnost se dobit z njo in jo to zanima nj ne odlaša..
user posted image   ...to je energetska numerologija...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 464
8.4.2011 14:03:13   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Mož mi je včeraj omenil da drugi otrok ne bo več brezplačno v vrtcu, da bo treba za drugega plačati 50%. Mi že tako veliko plačujemo za vrtec zdaj bom pa še več.Groza!user posted image user posted image user posted image
Drugače pa čakam Loro da se zbudi da jih peljem v vrtec.
Bjondi tvoje nasvete pa je fanj brati.user posted image

...naj ti ne bo grozno že sedaj ,ko si zvedela da boste plačevali še nekaj za drugega otroka...spermenila ne boš nič s tem ,razen to, da boš s psihiranjem na to stvar prevzela nase negativo,ker pač boste dajali še en denar nekam za katerega pač do sedaj niste dajali...reci si, da mora tako biti...to ni doletelo samo vas ampak vrjetno vse ostale tudi...tako da to žal tako mora biti...ti verjamem in verjamem vsem družinam, da ji je vsak prihranek dobrodošel...sedaj ga jasno ne bo več...ampak boste vseeno preživeli in kmalu pozabili na ta dodaten strošek...tako da čimprej daj to iz glave da te ne bo prevzela negativa...prej ko boš spustila,prej se bo pokazal nekje nek mali zaslužek,ki bo to nadomestil...važi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 465
8.4.2011 14:10:12   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Grozno... mi je groza če si samo predstavljam... Uboga starša....

In to pri taki življenjski stvari... Dejansko nismo varni niti pri jedi več.... ojoj... user posted image user posted image

Nič nisem slišala o tem. Kaj je pa bilo???

Neposredna povezava do sporočila: 466
8.4.2011 14:14:04   
smrketa24
dh - tvojega deca bi bilo pa treba pošteno v rit sunit. Ne morem verjet, da je tak. Moj se pa na srečo zelo rad ukvarja z Matejem. Sicer je včasih tudi odsoten po cel dan, ker pomaga pri sosedih, ker vedno nekaj delajo okoli hiše, oni so pa nama praktično celo hišo pomagali postaviti, tako da ga podpiram, ker jim pomaga, drugače še sedaj ne bi bila na svojem. Vse kar hodi ven je, da gre ob četrtkih na košarko, midva greva pa k mojim, tako da praktično nikoli nisva sama.

No, pa je končno petek. Jutri dobimo obiske in jih že komaj čakam. Prideta dve kolegici in ena 13 mesečna punčka, tako da bo imel Matej družbo user posted image V nedeljo smo pa na krst povabljeni in se tudi že veselim.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 467
10.4.2011 11:20:35   
fragola
punce samo, da vam povem da 01.04.2011 sem rodila sinčka Tilna, Lana mu non sto daje ljubčka. Tilen je bil težek 3780g in 55cm dolg. 

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 468
10.4.2011 12:10:59   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: manna

Ja tole je tudi mene pretreslo o Patriku. Mojbog, saj ne morem verjet da je možno. user posted image   Mislim da bi se meni zmešalo ob takem dogodku, mislim resno...

Jaz sem to brala v Novicah in potem še tukaj in sem zraven jokala.Groza!user posted image user posted image user posted image user posted image
Fragola čestitke in sem puncam že povedala da imete fantka.user posted image user posted image user posted image
Bjondi hvala za napisano. Malo me je strah kako nam bo zneslo samo vem da bo šlo.Pač takle imamo.sem moža pač rekla da naj odpiše da se bomo selili nazaj v Ljubljano da bomo kar lepo tukaj na Igu ostali.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pojstelja sestavljena in Lora že panča na njej.Jo bom slikala.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 469
11.4.2011 7:21:56   
dreamhorse
Dobro jutro punce... Vikend je mimo, preživeli smo ga super...
V soboto smo si ogledali dinozavre v Volčjem potoku. Mala ni bila niti najbolj navdušena, dokler nismo prišli do gugalnic in toboganov. Je nisem spravila dol. V nedeljo pa smo ji postavili gugalnico, in je bila tako vesela, da si je vriskala, plesala in divjala po dvorišču. No, in potem se je zibala več kot eno uro. Sem jo komaj spravila dol, na kolo in na sladoled.

Sem v soboto otvorila kolesarsko sezono in prekolesarila prvih 18 km. Juhej...

Moj je poglavje zase... v petek je tako bil na motorju, soboto smo te preživeli skupaj,...sicer to izgleda tako, da jaz povsod letam za tamalo, da se mu je mudilo domov, tako da smo dinozavre samo preleteli.
V nedeljo sem pripravljala za piknik in je prišel, ter me naganjal stran, da bo on naredil solate. Pa sem ga nagnala, da se gre igrat z malo. Pa je že vihal nos. Potem pa tak cel dan za žarom in pivom. Jaz pa s tamalo. Tako pač to je pri nas. Na kolo sem pa šla, ko je mala spala...

Fragola, čestitke za Tilna.
Smrketa, preberi forum Partnerstvo - V obljemu žalosti.... Patrik - zavedno naš. user posted image user posted image user posted image

Nič punce, pa gremo veselo na delo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 470
11.4.2011 7:56:04   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

punce samo, da vam povem da 01.04.2011 sem rodila sinčka Tilna, Lana mu non sto daje ljubčka. Tilen je bil težek 3780g in 55cm dolg. 

Čestitke za malega korenjaka!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 471
11.4.2011 9:23:29   
mini86
dh-ne vem kaj nj ti rečem..verjetno si misliš da nič, aneuser posted image sama veš kako mata ampak jaz pravim svaka čast da tko zdržiš..js nebi bla srečna..upam da ti si

a ni lepo k je skooos tak sonček..upam da douk zdrži, al nj pa bo zdj dež da bo za 1. maj lepo..

no marcel je šu pa večkrat učeri na kahlico lulat..pove ne sam ampak ko ga uprašam z navdušenjem reče jaaaa..
pa ga bom tko večkrat sprašvala za kahlico ko bomo doma pa sj se tko začne ane..do poletja k bom probala ga met mal brez plenice pa upam da se bo usaj mal navadu povedat..sem presenečena kakšno navdušenje je pokazal..no mogoče sem ga pa podcenjevalauser posted image

je pa marcel dubu tobogan in ga zelo porajta..

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 472
11.4.2011 10:33:30   
manna
dobr dan
dh, se strinjam z mini glede tvojga možeka.. No, sej ti najbolj veš.

kahlica -  no, nič nisem omenjala ampak naša miss je tudi pridna na tem področju, je že skoraj skoz brez pleničke. Namreč v našem vrtcu grejo kar večkrat vsi na kahlico, jih vzgojiteljice opomnijo in grejo kar vsi po tekočem traku. In glede na to da v tej starosti otroci glih ne lulajo več kar "vsevprek", pravzaprav sploh ni težko biti brez pleničke. Kakanje je pa pr nas itak sam enkrat na dan, tko da je to večinoma že dopoldne v vrtcu. Tko da zdej je pr nas tako, da ji dam zjutraj kar gatke, potem je v vrtcu cel dan brez pleničke, tudi po kosilu gre spat brez pleničke. Potem pa če smo popoldne doma oz. na vrtu, je tudi kar v gatkah, če pa kam gremo bolj daleč recimo kakšen šoping ji pa dam pleničko. Pol pa včasih sama kar prinese kahlico v dnevno, sleče hlače in se usede, včasih pa jo je treba seveda petkrat vprašat če bi šla na kahlico. No, ampak v povprečju se polula v hlače mogoče dvakrat na teden. Pa tud takrat takoj pove da jo moramo preoblečt. Je pa smešna ker za ponoči ji dam pleničko, in potem se recimo okrog 22h zbudi in se polula in me pokliče, da mi pove da se je polulala, in potem spi naprej.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 473
11.4.2011 10:47:40   
dreamhorse
Mini, manna... popolnoma se strinjam z obema. Vem, da to ni prav, ampak si prevečkrat mislim, da samo jaz preveč zahtevam od njega. In vem, da ni tako. Ko pa se kdaj želim pogovorit na to temo, pa ne najdem argumentov oz. stvari, ki bi mu jih lahko očitala. Konkretnih. Zdaj se jih spomnim na tisoče... In ko predem do take faze , da bi morala izbruhnit, ni konkretnega primera, pa vedno pridem do tega, da pa samo jaz kompliciram.
In vem, da to ni prav...
Srečna? Srečna sem, da imam najbolj zlatega otroka na svetu. In to mi je zaenkrat dovolj.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 474
11.4.2011 10:48:34   
dreamhorse
Čestitke za kahlico. Morem priznat, da sem sama postala malo faulasta, pa nisem več toliko dosledna pri tem. Ko jo previjam, vidim, če je plenička suha, potem jo dam lulat na stranišče in vedno lula.

Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravljice, ki pomagajo govoriti
Z Boštjanom Gorencem – Pižamo smo se pogovarjali o tem, zakaj je projekt Lahkonočnice tako pomemben, kako nastajajo prav...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?