Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ker sem upala in trepetala hkrati z vami. Tako da ne boste pozabile, mislim na vse vas (da ne bom posebej izpostavljala), in vam močno, močno, močno želi, da se mi čim prej pridružite v

. Sem mogoče kakšen dan, dva, potem pa pridem k sebi. Ne smemo odgnati naših
, jih še kako potrebujemo za naš projekt baby
.
.
MEGi20.........9.3.2011
SmInCa...
18.2.2011
.... vidva se lepo sprostita, uživajta zdaj v lepih dnevih in bo sigurno prej pršlo do
kakor pa da se vsak dan sprašuješ a mam O al je nimam...a je treba sexat al ne ....
sem pa opazla da se mi je zdaj odkar delama na bebiju ciklus kar za 2-3 dni skrajšal
, vsaj pri meni je tako .. sej če čez cel dan kej počenjam odmislim, ampak pol zvečer pa se kr spomnem kako bi bilo lepo in tko .... pač, ženske smo take , nimamo kej
ker ni volje za
. Obstaja pa en, ki naj bi bil celo podpora zanositvi. Naj poudarim, da ne delam reklame, sama nimam izkušenj s tem. Gre za Pre-seed, dobi se ga tudi pri nas. Jaz s suhostjo v času O nimam problemov, prej obratno...