|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
30.5.2011 21:14:48   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Sem dosti dala v življenu skozi, preživela stvari, za katere si moji vrstniki sploh mislijo ne, in pravijo, kar te ne ubije, te utrdi, a ne...
Pa na vse v življenju gledam pozitivno,... saj pride trenutek, ko bi najraje pobrala in izginila, ampak potem pa vidiš, da so okrog tebe ljudje, ki te imajo radi, ki jim nekaj pomeniš. In zaradi njih se ni vredno jezit za malenkosti, ker to v resnici so. Življenje prehitro mine, da bi si ga grenili. Sem rada dobre volje, ker vem, da dobra volja kdaj pomaga druge ljudi držat po koncu. In če lahko nekomu polepšam dan, da se zaradi mene nasmehne, potem so vse moje težave nič proti temu. Izginejo, jih ni... Vsaj pred drugimi ne.

ojjoooj, uboga DHuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image natančno vem kako se počutiš...

sicer pa VSE NAAAJBOLJŠE VSEM SLAVLJENJCEM IN TUDI MOJJAKA, KI JU3 PRAZNUJE NAJ PREJME ČESTITKE!!!!

Mi bomo praznovali v soboto in upam, da ne bo dežja...

se še oglasim, sedaj šibam v službo...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
31.5.2011 8:03:40   
dreamhorse
Dobro jutro dekleta. Danes je nov dan. Včeraj sem mali kupila baterijsko zobno ščetko Bacek Jon. Jokala je ko sva nehali umivat zobke. Danes pa je jokala, ker je ni smela nest s sabo v vrtec. Včeraj je šla pozno spat, in je bila danes zjutraj utrujena. Sem jo komaj spravila stran od sebe, da sem jo lahko pustila v vrtcu.

Vse najboljše MOJJAKA...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
31.5.2011 8:16:15   
tecka
Manna - z zamudo - in MojJaka - vse najboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, punce, jaz se samo "poslovim" - grem jutri spet v Zagreb na računalniški tečaj. Spet se mi obetata dve noči spancauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1028
31.5.2011 8:19:57   
smrketa24
mojjaka - vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
31.5.2011 8:35:25   
bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Z Loro in njenim kakanjem imam spet težave kljub temu da pije zjutraj na tešče Portalac in da pije Zlato slivo. Sadja noče jesti edino jabolko.Drugega sploh noče niti probati.Z možem sva se odločila da počakava in ko pridemo iz morja in če ne bo uredu bova prosila za napotnico za šolo kakanja.
Ker ona prav zadržuje. In se bojim da si ne bo črevesja čisto uničila.Mislim pozitivno in si vsak dan govorim da danes pa bo kakala in bo potem vse uredu.user posted image Prejšno nedeljo je kakala v banji ko smo se kopali potem pa do soboto nič.V soboto pa sva ji dala svečko in potem je kakala.Včeraj ni nič kakala.Danes pa bo (upam).

Soseda ima 2 letno hčero, ki ima prav tako težave s kakanjem. Po vseh zadevah in dietah, ki jih je dobila, sta v lj bolnišnici dobile nek sirup, po katerem dobi skorajda drisko... Ko se ščisti, pa jo ponovno zapre. Ima pa res strogo dieto. Revica, grozno jo je videt, ko kaka s tako muko, da gre meni na jok.

Naša NOČE kakat. Smao prdi in zadržuje.Danes je malo le kakala in ima blato lepo mehko.Mogoče pa bo.user posted image
Mojjaka vse naj naj in lepo praznuj!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1030
31.5.2011 8:52:46   
dreamhorse
Bačko, noče kakat, ker jo boli, in zadržuje, al kr noče kakat, ker pač noče?

Tečka, fajn se naspi :) Lepo se imej v Zagrebu.

MP hvala za info o adapterjih. V spletni trgovini jih res imajo.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
31.5.2011 9:16:40   
bačko

Bačko, noče kakat, ker jo boli, in zadržuje, al kr noče kakat, ker pač noče?

Noče kakat ker se boji da jo bo bolelo.user posted image Jaz sem se včraj prav zjokala zaradi tega. Pijemo donat, pa slivov sok pa jabolčni sok, pa včeraj je jedla celo jagode pa nič. Vem da se bo slej kot prej to uredilo in razmišljam pozitivno.

Neposredna povezava do sporočila: 1032
31.5.2011 9:41:47   
dreamhorse
Kaj pa prehrana? Ker sosedina ima strogo dieto. Nič bele moke, nič sladkega, nič mlečnih izdelkov. Pa še tisti sirup.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
31.5.2011 9:58:53   
bačko
Od sladkega je samo piškote pa še te brez čokolade,mleko pije zvečer drugih mlečnih izdelkov pa itak noče oziroma bolj malo je. Ona je bolj mesojedec.Rada imam salame in meso.Pa krompir.Riža ji ne dajemo ker zapira. Ne vem. Jutri bom klicala P ker jutri začne delati in se bom malo še z njo posvetovala.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
31.5.2011 10:03:03   
dreamhorse
Mesa ne bi smela toliko, salame sploh ne... bolj sadje in zelenjavo, žitarice. Poskusi ji poleg namočenih sliv dodat še donat, pa naj to pije.. in pa, če ne mara sadja, ji zmiksaj kak sok iz sadja... saj boš videla, kaj ti bo rekal p... najverjetneje ti bo dala sirup, pa dieto... Pa nič sladkega... niti keksov... razen polnozrnatih... Potem bio testenine, polnozrnate, grozno se sliši ja... ampak ni druge pomoči... če je težava prehrana, ti tudi šola kakanja ne bo pomagala..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
31.5.2011 10:04:36   
dreamhorse
aja in mleko zapira... četudi samo zvečer...
Nočem bit pametna, ampak vse kar ti povem, je iz izkušenj od sosede... Predvsem pa stroga, res stroga dieta.

Neposredna povezava do sporočila: 1036
31.5.2011 10:59:31   
bačko
Ja vem da nam tudi šola kakanja ne bo pomagala.Sirup imamo oziroma imamo Portalac. To je oddvajala in ji ga dajemo zjutraj na tešče.Zadnjič ko smo imeli cepljenje je mož spraševal če lahko rata odvisna od tega in je rekla da ne.Vseeno vmes prekineva sirup. Bomo videli kaj bo.Vem da bomo premagali to. user posted image user posted image user posted image Hvala za nasvete!

Neposredna povezava do sporočila: 1037
31.5.2011 12:26:31   
mini86
bačko-ne od tega sirupa NE mora ratati odvisna ker ima take snovi notrio k se telo na njih ne navadi..

dh-tvoji nasveti so dobrodošli ampak se mi zdi da ne za bačko..ker problem lore ni zaprtje temveč strah pred kakanjem..in verjemi če sirup ne pomaga tud donat ne bo..

bačko zate žal nasveta nimam ker nimam s tem izkušenj..mi kakamo 2x na dan..redko gdaj se zgodi da samo 1x..
je pa našga že od dojenčka pognala fižolova juha..ampak to bi spet pasalo k zaprtjuuser posted image

no js sm že doma da mal pospravim bombo..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
31.5.2011 12:26:36   
dreamhorse
Upam, da bo vse ok... ker vem, da je to hudič.. ko gledam sosedo, kako se muči, gre meni na jok. Upam, da boste ugodno rešili. Pa kr pojdite do P, naj vam pove kako in kaj..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
31.5.2011 12:30:55   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

bačko-ne od tega sirupa NE mora ratati odvisna ker ima take snovi notrio k se telo na njih ne navadi..

dh-tvoji nasveti so dobrodošli ampak se mi zdi da ne za bačko..ker problem lore ni zaprtje temveč strah pred kakanjem..in verjemi če sirup ne pomaga tud donat ne bo..

bačko zate žal nasveta nimam ker nimam s tem izkušenj..mi kakamo 2x na dan..redko gdaj se zgodi da samo 1x..
je pa našga že od dojenčka pognala fižolova juha..ampak to bi spet pasalo k zaprtjuuser posted image

no js sm že doma da mal pospravim bombo..user posted image

Seveda, Mini... sem ravno hotela dodat, da je seveda odvisno če noče ali ne more kakat. In ravno zato bi jaz stopila do strokovnjakov, ko bodo vedeli kako in kaj. Ker to, da noče kakat bo potem prišlo do tega, da ne bo več mogla.. ko jo bo zabetoniralo. Nisem strokovnjak, zato ne morem bit pametna na tem području. Je samo moje mnenje... vem samo pri sebi recimo, da bi kdaj pač moral, pa ni pravi čas ali kraj, pa poskušaš zadržat.. Si na tak način lahko pokvarim cel dan, da o bolečinah ne govorim. Ampak to je morda samo en dan... kaj šele več... Joj sem malo zabluzila... Skratka, bačko, upam, da uspešno rešite težavo, tako ali drugače.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
31.5.2011 12:41:07   
bačko
Hvala za dobre želje in vem da bomo to premagali. Tako ali drugače.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1041
31.5.2011 14:00:29   
bjondi
DH-Čeprav ni najboljše brskati po preteklost in ker nisem uspela tisti dan nič napisati nazaj,ker pač rabim čas ,da lahko odgovorim ,sem se odločila da sedaj napišem nekaj vrstic in upam ,da boš našla v njih kaj koristnega in da si boš vzela na znanje in drugič reagirala na drugačen tebi bolj prijazen način...sicer nisi napisala za kaj točno gre ,ker bi bilo mnogo lažje pa ne sodit ali presojat ampak ležje podat nek odgovor zakaj do tega prihaja in kje tudi ti, ne samo oni narobe reagirajo...sej to smo že povedali ,da je najprej treba popucat pri sebi in sebe zdrgnit tudi po tistih kotičkih ,do katerih sedaj še nisi segla in če boš želela,da bo naslednjič boljše boš morala naresti še na sebi mali preobrat...delati nekje parfumerijo iz hleva je trenutno brezpredmetno...če prav razberem si želiš napredka do katerega iz strani delodajalcev na nek ne prideš...verjetno gre za neko povišico ali na položaju ali pa finančno...ker sta te obe stvari za nas nagrada ,moramo dejansko do tega nivoja pridt da si to tudi zaslužimo...glede na to koliko časa si že tam predvidevam ,da ne padeš v reakcijo že na soočenju...ampak probaš ohranjat mirno kri ,ta pa ti zavre ,ko se od tam oddaljiš ...tvoja trenutna slabost je definitivno to ,da se te zadeva dotakne in jo reagiraš kasneje in se na ta način olajšaš...si močna,vendar ne dovolj ,da se te ta zadeva nebi dotaknila...ko boš tako močna ,da bo neko pogajanje neglede na razplet iz tvoje strani v skladu z resnico...se pravi da boš mirna ,happy in ne reagirala kot tempirana bomba boš zmagovalka do same sebe...in ko boš spremenila samo to kar sem ti napisala ,bodo verjetno padla ta pogajanja v čisto drugačna pogajanja iz obeh strani...ker pa smo vsi pod kožo krvavi ti povem ,da je tole težko speljat...ampak če želiš nekaj naredit na sebi in za sebe...probaj postati še bolj močna ,mirna in v končni fazi neglede navprašanja in odgovore tvojih nadrejenih ... najprej pri sebi premisli in povej v mirnem in v srcu happy stanju s svojim odgovorom kaj pričakuješ ti, in kaj bi lahko postorila še za njih da dosežeš svoj cilj...cilj do katerega si imela vsa leta enormno količino negative ali že pred ali po pogajanjih...in ker nas vsa negativa poškoduje na naših organih...ti priporočam,da čimprej obrneš zadevo in se naslendjega sestanka veseliš seveda sebi v prid...eeej sej vem da je mimo pa vseeno te vrjetno v bližnjih prihodnosti spet čaka takšna zadeva...zato jo treniraj že danes ,da ti končno uspe...če pa te še kaj zanima pa vprašej...pa ne pozabi vsi se razvijamo ,tako kot ti tudi jaz in ne bit v to prepričana da sem pa jaz popolna...daleč od tega...zato gremo vsi naprej in če ti zgoraj napisano kaj pomaga sem toliko bolj vesela...lp

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
31.5.2011 14:05:54   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

pri nas je bil....
no zaloge se praznijo
ne bom delala reklame, da me ne izbrišejo dol user posted image

Smo se odločili za tavelikega,ker če pogledam koliko žlahte in prijateljev ima karin...bo tale tavelik prišel veliko bolj prav kot tamičken...hvala vseeno...zakaj pa ne smeš delat reklame?...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
31.5.2011 14:08:35   
bjondi

V sredo so mi iz NG pošiljali paketek s čeveljčki...še danes jih ni...no bodo pa v ponedeljek...dobr da se je shladil user posted image ...

Če imaš sprejemno številko paketo, ki je 13 mestna lahko pogledaš po netu kaj se dogaja s paketom.user posted image

...hvala hvala punce...no ker sem vedla da paketek enkrat le pride...je prišel,sicer ga še nimam doma user posted image ...pač nekaj me je vodilo v nabiralnik na hiši ,kjer sta bila dva listka od petka da prevzamamo paketek...poštar se je znašel in dal v hišni nabiralnik in ne tistega ob vhodu na dvorišče ,kot vedno daje tja vse pošto user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 31.5.2011 14:09:41 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
31.5.2011 14:36:25   
bjondi

Dobro jutro punce. Pa je spet ponedeljek.
Sobota je bila res žalostna zaradi dežja in slabega vremena. Včeraj pa je vreme bilo super.
Naš piknik za Žanin RD je uspel, žal je moj "dragi" razočaral na celi črti. Napil se ga je tako, da ni mogel nič več. Razočarana sem in sklenila sem, da doma ne bo več piknikov in praznovanj. Da se ga je tako napil za hčerin rojstni dan. A se vam zdi to normalno, ali samo jaz pretiravam?
Drugače je bilo pa v redu, mala je šla spat ob 8 in se bo 21 zbudila, pa si pela v sobici Bacek Jon, kakoj sjon, bacek joooon, kakoj sjon.. Ene 10 min, potem pa je zaspala... Sem se ji prav nasmejala.

dh-hm...verjetno se sprašuješ kaj ti preostane drugega,kot da greš naprej in da se v situacijo ,ki se je zgodila na vpletaš več,ker te bo vsakič ko se boš osredotočala nanjo spet vrgla v razočaranje,slabo voljo in spet tisto o čemer govorimo v negativo,ki jo je že tako povsod kamor se obrnemo več kot preveč...pa si se ti odločila da piknikov ne bo več ali tvoj partner ali oba...ne odločaj se sama...odločajta se skupaj...ob takšnih zadevah ,kjer je nekdo prizadet ,drugi pa tega ne občuti ,ker to da se je napil je zanj nek recimo čisto narmalen pojav,ki tako kot pride tudi mine... zato se morata soočiti oba s tem problemom...če sedaj nista dovolj močna da situacijo pogledata na miren obema prijazen način ne bosta ne danes ne naslednjič naredila nobene koristi ...temveč škodo ,ki vaju bo vodila v še večje težave v še večja razočaranja in v še večje pogoltnene besede ,ki jih slišiš samo ti...danes vsem manjkajo pogovori ,pogovori ,pogovori...v nezamerljivem tonu in na način kot nam pripada in da na koncu cilja našega pogovora prideta oba do spoznanj kam to vodi...in če si zaslužita takšna pota...in čeprav se ti zdi ,da žana tega ne čuti oz. ne registrira ,čuti tvojo žalost,razočaranje neglede na to ,da to pred njo ne kažeš...vsi vemo kam pelje pitje in ti res želim ,da danes začneš reševat tole zadevo...to da imaš okoli sebe ljudi ,ki te imajo radi so tebi v podporo v težkih trenutkih,vendar vedi da brez pogovorov s svojim partnerjem ne boš prišla do tistih sanjskih dni o katerih si že sanjala kdaj...temveč boš tonila ,tonila in tonila...in koliko si že dala stvari v življenju čez te zagotovo jačajo ,vendar te ta situacija naj ne jača v smislu sej bo boljše...temveč jo začnita oba reševat...in tudi to je lepo da daješ nasmehe naprej drugim ljudem...ampak ta trenutek se obrni najprej nase in poglej na svojo situacijo ,ki žal ni najbolj rožnata...vsi vemo kaj prinaša alkoholizem in če ima tvoj partner to v svojih genskih programih ...upam,da boš zbrala pogum se vsedla z njim in mu na ampak res lep način povedala ,kaj vidiš v dani situaciji,kaj vidiš v njej-se pravi vse + in - strani in prosi še njega za njegov odgovor kaj in zakaj prihaja do tega...razščistita že danes in ne prelagajta na jutri...in ne pozabi biti mirna četudi ti bo stopil na kak živec...želim ti res da prideta dani situaciji čimprej do dna ...da bosta lahko segla oba po lepših vama bolj prijaznih življenskih poteh...

Neposredna povezava do sporočila: 1045
31.5.2011 14:41:05   
bjondi
user posted image punce jaka od mojjaka praznuje jutri...lino je zgleda voščila že danes ,ker juti ne bo utegnila...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
31.5.2011 14:51:33   
bjondi

Z Loro in njenim kakanjem imam spet težave kljub temu da pije zjutraj na tešče Portalac in da pije Zlato slivo. Sadja noče jesti edino jabolko.Drugega sploh noče niti probati.Z možem sva se odločila da počakava in ko pridemo iz morja in če ne bo uredu bova prosila za napotnico za šolo kakanja.
Ker ona prav zadržuje. In se bojim da si ne bo črevesja čisto uničila.Mislim pozitivno in si vsak dan govorim da danes pa bo kakala in bo potem vse uredu.user posted image Prejšno nedeljo je kakala v banji ko smo se kopali potem pa do soboto nič.V soboto pa sva ji dala svečko in potem je kakala.Včeraj ni nič kakala.Danes pa bo (upam).

Ja bačko to da si pozitivna je zelo dobro...ampak kolikokrat si pa probala se z mislimi ne vpletat koliko dni ali pa ur že ni kakala...že samo da misliš na to da je že dva dni mimo odkar ni kakala ,absolutno preveč...na vpletaj se oz. če že misliš na to ,ker vem da te skrbi...si ponavljaj pri sebi v mirnem stanju kakala bo,kakala bo in kakala tud bo...brez svečk,brez donatov brez vseh pripomočkov...pošiljaj ji pozitiven par od ne kaka...si ga našla...se pravi žana kaka in žana bo kakala...pošiljaj ji pozitivne vibracije in ne zaskrbljenih...probati ni greh kaj praviš...če znaš bit pozitivna boš znala tudi to spravit v pozitivo in ne negativo-kot je zaskrblenost...važi...
zato treniraj in treniraj,na koncu se boš sama sebi smejala ali pa smejala na glas ,ko boš bruhnila v smeh na način matr dans se bo pa usrala ,da mi bo nardila še dodatno delo kot ponavadi user posted image ...probaj si res vzeti to kot za smeh,šalo in verjamem ,da še boš dobro trenirala ...da vam bo to postala vsakdanja rutina...važi...

Neposredna povezava do sporočila: 1047
31.5.2011 14:55:52   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: manna

OO
Punce hvala za voščila, še posebej pa hvala bjondi za tako lepe besede. Sm kar mokre očke dobilauser posted image

No upam,da v + smislu user posted image ...če je pa res ,napišem kot vidim oz.čutim user posted image ...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
31.5.2011 14:57:04   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Nič, punce, jaz se samo "poslovim" - grem jutri spet v Zagreb na računalniški tečaj. Spet se mi obetata dve noči spancauser posted image

...Zagrebčanka user posted image ...no če ne drugega ima vsaj en + učinek...spanje a n...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
31.5.2011 16:33:37   
bačko

Ja bačko to da si pozitivna je zelo dobro...ampak kolikokrat si pa probala se z mislimi ne vpletat koliko dni ali pa ur že ni kakala...že samo da misliš na to da je že dva dni mimo odkar ni kakala ,absolutno preveč...na vpletaj se oz. če že misliš na to ,ker vem da te skrbi...si ponavljaj pri sebi v mirnem stanju kakala bo,kakala bo in kakala tud bo...brez svečk,brez donatov brez vseh pripomočkov...pošiljaj ji pozitiven par od ne kaka...si ga našla...se pravi žana kaka in žana bo kakala...pošiljaj ji pozitivne vibracije in ne zaskrbljenih...probati ni greh kaj praviš...če znaš bit pozitivna boš znala tudi to spravit v pozitivo in ne negativo-kot je zaskrblenost...važi...
zato treniraj in treniraj,na koncu se boš sama sebi smejala ali pa smejala na glas ,ko boš bruhnila v smeh na način matr dans se bo pa usrala ,da mi bo nardila še dodatno delo kot ponavadi user posted image ...probaj si res vzeti to kot za smeh,šalo in verjamem ,da še boš dobro trenirala ...da vam bo to postala vsakdanja rutina...važi...

Hvala! Je res danes kakala in to celo v vrtcu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?