bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Dobro jutro punce. Pa je spet ponedeljek. Sobota je bila res žalostna zaradi dežja in slabega vremena. Včeraj pa je vreme bilo super. Naš piknik za Žanin RD je uspel, žal je moj "dragi" razočaral na celi črti. Napil se ga je tako, da ni mogel nič več. Razočarana sem in sklenila sem, da doma ne bo več piknikov in praznovanj. Da se ga je tako napil za hčerin rojstni dan. A se vam zdi to normalno, ali samo jaz pretiravam? Drugače je bilo pa v redu, mala je šla spat ob 8 in se bo 21 zbudila, pa si pela v sobici Bacek Jon, kakoj sjon, bacek joooon, kakoj sjon.. Ene 10 min, potem pa je zaspala... Sem se ji prav nasmejala. dh-hm...verjetno se sprašuješ kaj ti preostane drugega,kot da greš naprej in da se v situacijo ,ki se je zgodila na vpletaš več,ker te bo vsakič ko se boš osredotočala nanjo spet vrgla v razočaranje,slabo voljo in spet tisto o čemer govorimo v negativo,ki jo je že tako povsod kamor se obrnemo več kot preveč...pa si se ti odločila da piknikov ne bo več ali tvoj partner ali oba...ne odločaj se sama...odločajta se skupaj...ob takšnih zadevah ,kjer je nekdo prizadet ,drugi pa tega ne občuti ,ker to da se je napil je zanj nek recimo čisto narmalen pojav,ki tako kot pride tudi mine... zato se morata soočiti oba s tem problemom...če sedaj nista dovolj močna da situacijo pogledata na miren obema prijazen način ne bosta ne danes ne naslednjič naredila nobene koristi ...temveč škodo ,ki vaju bo vodila v še večje težave v še večja razočaranja in v še večje pogoltnene besede ,ki jih slišiš samo ti...danes vsem manjkajo pogovori ,pogovori ,pogovori...v nezamerljivem tonu in na način kot nam pripada in da na koncu cilja našega pogovora prideta oba do spoznanj kam to vodi...in če si zaslužita takšna pota...in čeprav se ti zdi ,da žana tega ne čuti oz. ne registrira ,čuti tvojo žalost,razočaranje neglede na to ,da to pred njo ne kažeš...vsi vemo kam pelje pitje in ti res želim ,da danes začneš reševat tole zadevo...to da imaš okoli sebe ljudi ,ki te imajo radi so tebi v podporo v težkih trenutkih,vendar vedi da brez pogovorov s svojim partnerjem ne boš prišla do tistih sanjskih dni o katerih si že sanjala kdaj...temveč boš tonila ,tonila in tonila...in koliko si že dala stvari v življenju čez te zagotovo jačajo ,vendar te ta situacija naj ne jača v smislu sej bo boljše...temveč jo začnita oba reševat...in tudi to je lepo da daješ nasmehe naprej drugim ljudem...ampak ta trenutek se obrni najprej nase in poglej na svojo situacijo ,ki žal ni najbolj rožnata...vsi vemo kaj prinaša alkoholizem in če ima tvoj partner to v svojih genskih programih ...upam,da boš zbrala pogum se vsedla z njim in mu na ampak res lep način povedala ,kaj vidiš v dani situaciji,kaj vidiš v njej-se pravi vse + in - strani in prosi še njega za njegov odgovor kaj in zakaj prihaja do tega...razščistita že danes in ne prelagajta na jutri...in ne pozabi biti mirna četudi ti bo stopil na kak živec...želim ti res da prideta dani situaciji čimprej do dna ...da bosta lahko segla oba po lepših vama bolj prijaznih življenskih poteh...
|