|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
26.5.2011 13:19:37   
tecka
Uf, danes pa imamo slavljencevuser posted image

Žana, Matej, Miniuser posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 976
26.5.2011 13:21:08   
tecka
Tudi jaz razmišljam, da bi dala tamauga cepit proti pnevmokoku. Pa imajo pri nas v zd na voljo samo cepivo prevenar. Mini - katero cepivo je dobil Marcel (in kakšna je bila cena?)

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
26.5.2011 14:31:07   
dreamhorse
Hvala vsem za čestitke, danes imam toliko poljubčkov za Žano, da jo lahko celo popoldne lupčkam. Komaj že čakam, da grem po njo, ko jo takoooo pogrešam.

Me pa nekaj zanima. Kaj mislite o uporabi električnih zobnih ščetk za male? Žana je čisto navdušena, ko ji umivam z mojo električno, se reži in pravi, da jo žgečka...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 978
26.5.2011 15:45:08   
mini86
tecka-cena pa je bila mislim da 71€ sta pa dve dozi, ampak po 24 mesecih pa samo ena..so pa tri cepiva..
js bi na tvojem mestu počakala do septembra, če seveda nau meu nič več vnetij k je poletje..

sm tud js študerala o el. krtački sam se mi zdi še premajhen..s svojo pa nisem probala in ne vem..ni mi do tega..majo pa luštne v dm-u in jo v prihodnje zihr dobi..midva imava oba električno in mi na kraj pamet ne pride da bi šla nazaj na navadno..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 979
27.5.2011 7:03:16   
bačko
Jutro!!!!!!!!!!!!!!
Petek je! Komaj čakam da mine današnji dan. V ponedeljek in torek sem doma.user posted image user posted image user posted image user posted image Sem si vzela malo dopusta. Moram iti malo v shoping da nakupim zase kake majice.
Manna hvala!!!!!!!!!!!!!
A bo katera imela kaj časa v ponedeljek za kako kavo?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 980
27.5.2011 7:18:40   
dreamhorse
Jutro bačko, spet si me prehitela..
Ja, petek je, moj je pa že zasran... ker imam spet tisto službeno zadevo, ko je nikakor ne maram!!
Ampak saj bo... tolažim se, da je petek in da ko bo tega konec me čaka prav prijeten vikend... juhej...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 981
27.5.2011 8:07:09   
bačko
DH a pa imaš vedno ob petkih to zoperno zadevo? Pomoje ti cel vikend pokvari.Ali ne?
Ja morem te včasih prehiteti.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 982
27.5.2011 9:43:12   
bačko
Dh kje si?
Zdajle sem malo na Nextu gledala oblačila in sem kar bolana ratala.Ampak sem gledala na njihovi strani, ker ko gledam na naši je veliko manj artiklov.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
27.5.2011 10:03:26   
dreamhorse
Evo mene, moderatorji, a je na tem forumu prepovedano preklinjat? Moja zadeva je končana, ampak spet na tak način kot vedno, da bi lahko naštela vse kletvice, ki jih poznam, ker ne morem razumet, da so eni ljudje tako "zabiti", da jim ne preostane drugega, kot da jim pošlješ metek v glavo... Zdajle bi šla v gozd, in kričala tako, da bi se me še medved vstrašil.... Ja, vedno bolj pogosto se dogajajo ta moja pogajanja, ki so vse prej kot normalna in človeška...

Vikenda mi ne pokvarijo, ker imam tako trdo kožo že, kot slon, ker to traja že 14 let, prej sem bila opazovalec, osebno sem vpletena zadnja 4 leta. In resnično vesela bi bila, če  bi se to že končalo. Skratka navadila sem se, da po 15 uri izklopim, se s tem ne ukvarjam, ker imam doma prekrasno hči, ki me spravlja v dobro voljo in do katere bi bilo nepošteno, da bi jo vmešavala in nanjo stresala negativno energijo.

Kot sem že rekla, sem pozitivna oseba, ki ima svoj trenutek, da se "zduva" pravi moja mama, potem pa odklopim do tistega trenutka, ko se s tem ne rabim ukvarjat. Človek bi rekel, da sem dvojna osebnost. :)
Uf, mi je že lažje, ko sem se izpovedala malo.

Kako ste danes punce moje... PETEK JE..... Danes začnejo potekat priprave na nedeljsko čago... Upam samo, da bo vreme zdržalo...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 984
27.5.2011 10:14:38   
bačko
DH super si! Bravo punca tako se govori.user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi mene če me katera stranka razjezi takoj pozabim in grem naprej.Včasih ti tudi kaka stranka reče tudi kako grdo besedo in mi gre vedno v eno uho notri in čez drugo ven.Ker če bi se za vsako besedo sekirala in živcirala bi že bila v Polju.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 985
27.5.2011 10:15:39   
bačko
Mi imamo pa 11.6 zabavo. Komaj čakam.Torto sem že naročila zdaj pa samo še ostale stvari zrihtamo in bo. Potem pa na morjeeeeeeeeeeee!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 986
27.5.2011 10:23:21   
dreamhorse
Joj, jaz bi takoooo šla na morje... samo za 3 dni, bi bilo dovolj... Mali odklop bi mi prav prijal...
Uf, če bi se sekirala za vsake negativne stvari, bi bila že pod zemljo... Vedno si mislim, kako bi bilo spet bit fajn otrok... Takrat je problem samo, katero igračo boš izbral za igranje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 987
27.5.2011 10:26:30   
bačko
Dh kako pa kaj Žana?

Neposredna povezava do sporočila: 988
27.5.2011 10:29:04   
dreamhorse
Včeraj je bila glavna... celi dan je kričala, da ima rojstni dan in si pela vse najboljše...
Komaj sem jo spravila spat, ker sem ji kupila blagajno, in je potem komaj šla stran od nje...
Moj navdih za srečne dni. Razlog, ki me spravi v dobro voljo, ko sem še tako zelo na tleh.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 989
27.5.2011 10:44:51   
bačko
Joj jaz sploh ne vem kaj naj Lori kupim za rojstni dan.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 990
27.5.2011 10:56:06   
dreamhorse
Žana je dobila od naju itak že gugalnico, pa vendar sem ji morala nekaj kupit, da jo je čakalo doma. Dobila je še :
poganjalec, samokolnico in nakupovalni voziček, dobi še kosilnico in mešalnik (mikser) pa kako knjigico, pa dobila je tobogan, posteljnino in to je že več kot preveč, ne dovolj...pa še bon, tako da ko bo kaj rabila bomo nabavili

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 991
27.5.2011 11:45:42   
bjondi
...manna danes pa si ti na vrsti ,da ti voščimo za še eno leto več...izgledaš zelo simpatično neglede na to koliko šteješ let...na zunaj zgledaš tako mirno a včasih nas kar presenetiš s kakšnim postom ,ki ti potegne kakšni živček ven user posted image ...želim ti vsega na pretek,vzela si boš toliko kolikor boš sama hotela...naj te čim manjkrat v letu v katerega si vstopila izneverijo mali spodrslaji in naj tvoje misli sežejo po pozitivnih stvareh...po sreči,ljubezni ,zadovoljstvu...še malo pa se vam pridruži še en navihanček...verjamem,da po lepoti ne bo zaostajal niti za mamico niti za sestrico...lepo praznuj in se zavedaj ,da ti vsak trenutek lahko prinese lepe stvari...vzami ga zase in za svojo družinico,da krenete še po boljših potek po katerih ste hodili do sedaj...lep dan in vse lepo user posted image  ... 

Neposredna povezava do sporočila: 992
27.5.2011 11:47:45   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Dans imam pa tiste taprave ta trde banane user posted image ...una medenka včeraj mi res ni šla dol user posted image ...

Bjondi, pa kaj imaš ti to s temi bananami?
Me spominjaš na tisti vic, ko so nune kupovale kumare.
Pa bi prva rada debele, pa druga raje dolge in daljše, ta tretja pa pravi: "Meni je pa vseeno, saj jih bom itak v solati naredila"user posted image user posted image user posted image

Ja kako drgač kot pa da rečem tečka modelka user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
27.5.2011 11:48:24   
bjondi
Včeraj je pa mini praznovala a n...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 994
27.5.2011 11:49:06   
bjondi
Nč grem na eno banano...čeprav bi z lahkoto kak šnicl pa tenstan krompir vase vrgla...mmmm

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 995
27.5.2011 11:55:14   
mini86
manna-vseee najboljše..želim ti čim manj sekiranja za nepomembne stvari in čim več uživanja s svojimi dragimiuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 996
27.5.2011 12:01:25   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

..midva imava oba električno in mi na kraj pamet ne pride da bi šla nazaj na navadno..

Tud jaz ni varjante da grem nazaj...ne moreš vrjet kakšna razlika...in pol rečem zobarci zakaj malo reklame ne naredi... je pa rekla ,da jih je slišala od folka kao ,če dela za firmo,ki prodaja krtačke...folk je res user posted image ...kok več oblog odstraniš z električno pa noben ne pomisli...pa kaka razlika je ko je baterija že pri konc...ja pol šele vidiš kak učinek je imela navadna ščetka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 997
27.5.2011 12:02:36   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

manna-vseee najboljše..želim ti čim manj sekiranja za nepomembne stvari in čim več uživanja s svojimi dragimiuser posted image user posted image

user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 998
27.5.2011 12:05:37   
mini86
pa kaka razlika je ko je baterija že pri konc.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 999
27.5.2011 12:07:06   
bjondi
Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?