dreamhorse
|
Evo mene, moderatorji, a je na tem forumu prepovedano preklinjat? Moja zadeva je končana, ampak spet na tak način kot vedno, da bi lahko naštela vse kletvice, ki jih poznam, ker ne morem razumet, da so eni ljudje tako "zabiti", da jim ne preostane drugega, kot da jim pošlješ metek v glavo... Zdajle bi šla v gozd, in kričala tako, da bi se me še medved vstrašil.... Ja, vedno bolj pogosto se dogajajo ta moja pogajanja, ki so vse prej kot normalna in človeška... Vikenda mi ne pokvarijo, ker imam tako trdo kožo že, kot slon, ker to traja že 14 let, prej sem bila opazovalec, osebno sem vpletena zadnja 4 leta. In resnično vesela bi bila, če bi se to že končalo. Skratka navadila sem se, da po 15 uri izklopim, se s tem ne ukvarjam, ker imam doma prekrasno hči, ki me spravlja v dobro voljo in do katere bi bilo nepošteno, da bi jo vmešavala in nanjo stresala negativno energijo. Kot sem že rekla, sem pozitivna oseba, ki ima svoj trenutek, da se "zduva" pravi moja mama, potem pa odklopim do tistega trenutka, ko se s tem ne rabim ukvarjat. Človek bi rekel, da sem dvojna osebnost. :) Uf, mi je že lažje, ko sem se izpovedala malo. Kako ste danes punce moje... PETEK JE..... Danes začnejo potekat priprave na nedeljsko čago... Upam samo, da bo vreme zdržalo...
|