|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
31.5.2011 22:24:52   
Mala_princeska
lenika ti je mož prenesel moje pozdrave user posted image user posted image
se je sam razkrinkal, da je tvoj mož user posted image
no upam, da je bil mali vesel nove pridobitve, če boš pa ti po nm kaj hodila, se pa le oglasi; danes so me same RR-jevke oblegale in sestrična, ki je res dolgo nisem videla me je poiskala v službi; me je razveselila z obiskom svoje družinice.

lepo se imejte

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
31.5.2011 22:32:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

pri nas je bil....
no zaloge se praznijo
ne bom delala reklame, da me ne izbrišejo dol user posted image

Smo se odločili za tavelikega,ker če pogledam koliko žlahte in prijateljev ima karin...bo tale tavelik prišel veliko bolj prav kot tamičken...hvala vseeno...zakaj pa ne smeš delat reklame?...

mal se hecam, da je ne smem delat. ja ne smem javno napisat zdej ga pejt pa k men kupit, da ne bo to zgledalo kot pridobivanje strank user posted image
ta velik je pa pr nas trenutno razprodan in ne vem če se jih bo še kaj dobilo, upam da ga dobite, da bo veselje pri hiši.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
31.5.2011 22:44:12   
Mala_princeska
bjondi-user posted image user posted image user posted image user posted image  ploskam ti ker si DH in bačko tako resnično napisala.
odnosi-v mislih si želim, da tudi moj partner poskrbi za gospodinjstvo in res-danes je nabral špinačo, jo skuhal, zapakiral v posodice za skrinjo, namočil bezgove cvetove za sok,...ok rekel je naredil sem tisto kar bi morala že ti, jaz pa nisem komentirala - bila sem tiho-ampak najbrž bi bilo dobro da ga pohvalim...???

mini - kdaj greš prvo rundo na Pag?

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
31.5.2011 22:51:36   
bjondi

Kje dobit tranpolin z zaščitno mrežo manjši kot premera 3m...ja sej vem tačas ko tu gor klofam bi ga že našla na netu user posted image ...povsod imajo 3metrske...seveda moj desc bi kupil 3m ,da nafila svoj ego pred sosedi...jaz na podpiram tega user posted image ...in bi manjšega,ja takšnega kot je pri sosedih user posted image ...

pri nas je bil....
no zaloge se praznijo
ne bom delala reklame, da me ne izbrišejo dol user posted image

Smo se odločili za tavelikega,ker če pogledam koliko žlahte in prijateljev ima karin...bo tale tavelik prišel veliko bolj prav kot tamičken...hvala vseeno...zakaj pa ne smeš delat reklame?...

mal se hecam, da je ne smem delat. ja ne smem javno napisat zdej ga pejt pa k men kupit, da ne bo to zgledalo kot pridobivanje strank user posted image
ta velik je pa pr nas trenutno razprodan in ne vem če se jih bo še kaj dobilo, upam da ga dobite, da bo veselje pri hiši.

user posted image ga že imamo , sicer mesec dni prezgodaj ...tako ,da smo letos naredili malo izjeme ,ker nas 27 in 28-ga , ko praznujeta ne bo doma...sta ga tast in tašča že nabavila...in veselo skačemo-ja tudi mamica user posted image ...hvala vseeno...no za reklamo pa ni nobene panike,ti kar vabi...sej odločitev je itak na nas kje bomo zapravljali a ne user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 31.5.2011 22:52:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 1054
31.5.2011 23:02:13   
bjondi

bjondi-user posted image user posted image user posted image user posted image  ploskam ti ker si DH in bačko tako resnično napisala.
odnosi-v mislih si želim, da tudi moj partner poskrbi za gospodinjstvo in res-danes je nabral špinačo, jo skuhal, zapakiral v posodice za skrinjo, namočil bezgove cvetove za sok,...ok rekel je naredil sem tisto kar bi morala že ti, jaz pa nisem komentirala - bila sem tiho-ampak najbrž bi bilo dobro da ga pohvalim...???

Buča...ja verjetno te je s komentarjem malo zalimal...naslednjič ne ostani tiho predolgo...temveč najprej dobro premisli-imaš samo minuto časa user posted image ... ja in nič ni narobe ,če bi ti tukaj naredila korak nazaj in pač pojedla servirano in mu na vse dala še eno veliko pohvalo...pa saj znaš biti + ...pa spravi to še malo v smeh...zna biti zabavno,ko pogledaš malo drugače na situacijo in se res lahko na konc iz nekega malega nelagodja krohotaš...vsi pozabljamo dajati iz sebe malo več spontanosti in vsi vse jemljemo preveč resno...zakaj nebi kdaj situacije obračali na glavo v smislu smeha in dobre volje...a vedno najdemo tisoč in eno stvar ,ki nas prizadane...kaj praviš...

No včeraj je moj po neprespani noči,po ne vem kolkem času po kosilu zakinkal-tega pri nas res ni...ampak medtem sem jaz v kuhinji pospravljala kosilo..in kot nalašč se tamali zvrne nazaj iz poganjalčka na glavo...matr je zagrmel...tastarga je tako iz kavča izstrelil user posted image ...še dans mi je smešen...v galvenm vedno imamo dve izbiri... vzeti situacijo z + ali pa obratno z - ....zakaj bi jaz še več negative zmetala vanj ,če jo je bilo že tako preveč...skratka tista izstrelitev iz kavča je bila res smeha vredna...lahko pa bi tarnala in mu še danes naprej metala kako je neodgovoren...odločitev je pa itak v vsakemu posamezmiku...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 31.5.2011 23:08:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 1055
1.6.2011 7:53:05   
bačko
Jutro!
Mala princeska mi gremo 15.6 na Pag! Kdaj pa vi?
DH kako smo?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
1.6.2011 8:22:08   
dreamhorse
Hojla.. dobro jutro...
Bačko, hvala... danes sem dobro... še vedno premlevam bjondine besede.
Kar se tiče dogodkov v službi, gre za nekaj, kar ni odvisno samo od mene.. stvari se obračajo na bolje, vem, da že sama misel na to, da bo bolje pomaga. Na sestanke hodim z večjim veseljem, kot včasih... Ker vem, da se bo zadeva v kratkem rešila. Ko se bo, vam povem kaj več.

glede dragega pa tudi.. Spet je vse po starem tistega nisva nič komentirala, le da se mi je opravičil, jaz pa sem povedala, da mi ni prav, in da ne želim, da se ponovi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
1.6.2011 13:35:50   
mini86
princeska-ja kr pohvali svojga..pohvala dela čudeže..sploh pa pri moškihuser posted image
na pag gremo pa od 17-24.6..če se ne motm se ravno zgrešimo ane

dh-a deeej no..okol te službene zadeve hodš k mačka okol vrele kaše..povej kej več ane

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1058
1.6.2011 13:49:24   
bjondi
...mojjaka danes pa čestitke letijo naravnost do tvojega sončka ...vse lepo ob drugi upihnjeni svečki želim user posted image ...

In pa seveda mojemu tastu za 77 rojstni dan user posted image ...pa da nau pomote sej ne bere rr-ja user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
1.6.2011 13:52:07   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

dh-a deeej no..okol te službene zadeve hodš k mačka okol vrele kaše..povej kej več ane

user posted image ...am pa še res...dh če želiš za job še kako podporo ti jo z veseljem podam,samo več kot vrtat žal ne morem...če ti je bilo tisto včeraj dovolj jasno napisano povej...če pa si kje v dvomih pa seveda povej,da ti dam še kako podporo...važi...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
1.6.2011 14:05:08   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

glede dragega pa tudi.. Spet je vse po starem tistega nisva nič komentirala, le da se mi je opravičil, jaz pa sem povedala, da mi ni prav, in da ne želim, da se ponovi.

...pa se ti zdi da sta prišla zadevi do dna...se pravi zakaj do tega prihaja,kako se ti ob tem počutiš,kam vse vodi,kaj ima od tega ,kaj ga do tega sploh privede,ali je zmožen ,da bi kdaj zamenjal alko za kaj drugega...skratka vprašanj in odgovorov je lahko veliko veliko in če bosta oba iskrena ob pogledu na situacijo se to res nebi smelo zgoditi ali pa recimo za začetek,če se že mora naj se v meji normale...brez pogovorov ne bosta prišla daleč,temveč si boš mislila spet svoje in se na račun tega jačala ,ker te čez par let to ne bo niti več spravilo v reakcijo ,temveč boš pogoltnila še sto in eno besedo in šla dalje...v ne najlepše poti...naj bo pogovor miren in sproščen neglede na provokacije kogarkoli...tako da upam ,da ti kaj pomagajo te besede...če ti karkoli ni berljivo vprašaj in povej česa ne razumeš...važi

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
1.6.2011 14:09:04   
bjondi

... še vedno premlevam bjondine besede.

V kakšnem smislu...

Neposredna povezava do sporočila: 1062
1.6.2011 14:46:24   
dreamhorse
Glede službe res ne bi pisala tukaj na forumu, ker ne gre samo za kakšno povišico ali kaj takega...
Pustimo raje, vidim, da ste že firbčne...

Bjondi... kot si rekla,.. zaenkrat sem mu samo (tako kot vedno) povedala, da mi ni prav, da se ga vedno tako napije, on pa pravi, da pretiravam... Bo treba en resen pogovor okrog tega.. tu pa spet nastopi problem, ker se moj dragi ni sposoben pogovarjat, če pogovor ne teče njemu v prid.

Bjondi, premlevam, ker imaš vedno tako prav, pa se vedno nekje v tvojih besedah najdem.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
1.6.2011 19:40:04   
lenika
Mala princeska ja hvala za pozdrave. Mi je povedal. Tamali je pa zadovoljen. To je še del darila, ki ga čaka od rojstnega dneva.

Neposredna povezava do sporočila: 1064
1.6.2011 23:13:20   
bjondi

Bjondi... kot si rekla,.. zaenkrat sem mu samo (tako kot vedno) povedala, da mi ni prav, da se ga vedno tako napije, on pa pravi, da pretiravam... Bo treba en resen pogovor okrog tega.. tu pa spet nastopi problem, ker se moj dragi ni sposoben pogovarjat, če pogovor ne teče njemu v prid.

dh- pusti tole zadevo zaenkrat in jo ne pogrevaj oz. že ni pravi čas ,da jo popucaš do konca...vzemi tole za test...test ,ki ti bo že na naslednjem pikniku pokazal ali si se z njim včeraj dovolj pomenila ali ne...vzela si opravičilo in šla naprej...če je bilo to dovolj da se zadeva stabilizira boš videla že kmalu...in če se situacija ponovi,da bo šla preko tistega kar ti pričakuješ od svojega partnerja se je prvi test pokazal za neopravljenega...koliko testov boš dobila ,da boš prišla do cilja bo samo od tebe odvisno in od nikogar drugega...in če bo na naslednejm pikniku zlaufalo tako, da boš osupla in presenečena če je sploh možno ,da se je lahko tako obrnil na + ,potem si dosegla svoj cilj že na prvem testu in ti zanj že danes čestitam...in naj te njegove besede o pretiravanju ne polomijo...ostani močna,kar pa trenutno nisi,ker te razjedajo določene stvari...zavedaj in oklepaj se cilja v smislu ,da ti bo zagotovo uspelo...začni na drugačen način kot si do sedaj,ker verjetno si do sem dobila tudi ti vedno iste odgovore od njega...zato spremeni samo zorni kot in ti zagotavljam ,da te pripelje do željenega cilja...da boš ne samo ti ,temveč tudi žana imela ob sebi partnerja,očka,ki vama bo v oporo ,se z vama smejal in imeli boste vsi od vsakega točno tisto po čemer ste ali pa še hrepenite...in ne bodi potrta,žalostna in zmedena...temveč vzdigni glavo in bodi močna kot znaš biti...jača te smeh,harmonija ,sreča...če ti ta trenutek nek delček teh + stvari manjka jih poišči tam, kjer veš da jih ta trenutek lahko dobiš...zato ,da dobiš moč in greš naprej...važi...

Bjondi, premlevam, ker imaš vedno tako prav, pa se vedno nekje v tvojih besedah najdem.

Pa se zavedaš ,da si naredila ogromno,ker prepoznaš nekaj v teh besedah...in si na pravi poti do uspeha ne samo do same sebe,temveč do uspeha, da boste kot družinica še boljši...vsi imamo vzpone in padce...vsak gre čez to ,ker celo življenje valovimo kot valovi...in za doseženim ciljem je vedno padec oz . nov začetek k novim ciljem...in na ta način se razvijamo vsi...in če se zavedamo ,da pride po nekem vrhuncu padec ,nam je ta padec samo odpru oči ,da gremo naprej po nove zmage...in tako je znova in znova...ampak ker so nam vzponi bolj v našo prid ...se padcev na nek način bojimo...ampak zakaj bi se jih ,če vemo da s tem rastemo,ker že vidimo novo pot po boljših rezultatih...

Neposredna povezava do sporočila: 1065
2.6.2011 9:04:30   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

princeska-ja kr pohvali svojga..pohvala dela čudeže..sploh pa pri moškihuser posted image
na pag gremo pa od 17-24.6..če se ne motm se ravno zgrešimo ane

Mini potem pa se lahko kaj vidimo na Pagu. Mi gremo pa od 15.6  do 25.6! Gremo v Šimuni!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
2.6.2011 9:27:02   
dreamhorse
Jutro punce...
Bjondi, si dobila zs? me nekaj jezi takoj ko odprem nabiralnik, mi vse zašteka..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
2.6.2011 9:34:07   
bjondi
Nič dobla...bom probala še mal vmes počekerat,drugače pa okol enih pridem nazaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1068
2.6.2011 9:58:36   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Jutro!
Mala princeska mi gremo 15.6 na Pag! Kdaj pa vi?
DH kako smo?

do kdaj ostanete? aha že vidla da ste do 25.
mi gremo 24.6. v Staro Novaljo

jp...mini zgrešimo se user posted image  veš kaj sam vreme nam naštimajte user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.6.2011 10:00:30 >

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
2.6.2011 10:02:24   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mala princeska ja hvala za pozdrave. Mi je povedal. Tamali je pa zadovoljen. To je še del darila, ki ga čaka od rojstnega dneva.

user posted image user posted image user posted image  lepo :-)))

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
2.6.2011 10:20:17   
Mala_princeska
v življenju se zgodi ogromno stvari...
ne smemo obupat...
jaz vezano na odnos večkrat pomislim(oz.priznam sem pomislila) in sem v dvomih da ni to to, kar si jaz želim in sem ko sem iskala uteho(v odnosu zaradi tisoč in enih stvari, ki so se zgodile posledično), sem jo našla drugje(je nimam več da ne bo pomote) in sedaj si moram samo iz glave izbrisat misel, da te napake ne bi nikoli več ponovila, ker ne želim kontra efekta in kontra udarca, da bi pa partner našel uteho drugje-bi me pa tudi prizadelo.  je pa res da vsak od naju potrebuje svoj čas in da se na drug način gledava-pomagava drug drugemu, se razumeva,....skupaj kaj postoriva- recimo eden pospravi to-drugi drugo, skupaj greva v šoping,...če jaz nimam časa da on kaj skuha-je pripravil špinačo, naredil bezgov sirup,...oba poskrbiva za otročke....odvisno od časa - enkrat eden, drugič drugi; poskušava si pomagat in se usklajevat...upam, da sva na dobri poti
je pa res da ga nerviram če po njegovo sam "jamram" pa bi lahko že sama kaj postorila, jih zrihtala.....
....pa da nisem jezna če gre on po svoje "žurat" - v soboto zvečer je šel nenapovedano na bovlingg, v nedeljo na odbojko...
ker z jezo situacijo samo še poslabšamo.
bolje je res, da se vse malo na hec obrne in se smejiva...
......je pa res, da se trenutno spopadava s časom samo za naju, ker ga ni....iščem rešitev in ne pridem "težavi" do dna....
otroci zvečer kar nočejo jit spat, mala zahteva samo mene, tavelika je ljubosumna, če samo malo stisnem, če stisnem obe je jok in stok in mala veliki nagaja- poskušam s kontrolo mirne tehnike, da nisem nervozna in upam, da bo kmalu delovalo..
problem je , ker nimata neke večerne rutine za spanje......in potem oba padeva v posteljo, za pogovore "ni časa"

sem se še jst razpisala
aja o rutini sva se večkrat pogovarjala, sam do izvedbe še nisva prišla
taveliki je trebe knjigo prebrat pred spanjem, mala tudi rada lista knjigice in se k meni stiska

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 2.6.2011 10:21:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1071
2.6.2011 10:22:32   
Mala_princeska
do izvedbe dneva v toplicah za naju še ni prišlo user posted image  ob obletnici, kaj vem mogoče me to malo "mori" zadnje čase....

Neposredna povezava do sporočila: 1072
2.6.2011 10:23:24   
Mala_princeska

...mojjaka danes pa čestitke letijo naravnost do tvojega sončka ...vse lepo ob drugi upihnjeni svečki želim user posted image ...

In pa seveda mojemu tastu za 77 rojstni dan user posted image ...pa da nau pomote sej ne bere rr-ja user posted image ...

vse najbojše obema slavljencema...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
2.6.2011 10:37:21   
Mala_princeska
še tole - včeaj sem imela z Manco prvi pregled pri zobozdravnici in je rekla da ima dlesni pri petkah že napete,
pa dudo in flaško stran (duda je bolj občasna afnarija, flašo pa kar še s seboj vlači - ne sicer vednoa, avent lonček)

pa da naj ji ne dajem sladkanega čaja, soka, vode z okusom, da naj navadno vodo pije - a kdo od vaših samo vodo pijeuser posted image
na zobkih ima že obloge, tko da mormo bolje umivat,
pa ob poškodbi, ko se je v ličnico udarila, je šla sklenina s trojkice dol

Neposredna povezava do sporočila: 1074
2.6.2011 10:53:39   
bačko
Mala pinceska mi pijemo jabolčni sok in slivov sok zaradi prebave. Pije pa tudi samo vodo.Dude nimamo več, flaško pa še imamo in sicer samo za zvečer za mleko.Drugače pa iz kozarca pijemo.

Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?