bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi... kot si rekla,.. zaenkrat sem mu samo (tako kot vedno) povedala, da mi ni prav, da se ga vedno tako napije, on pa pravi, da pretiravam... Bo treba en resen pogovor okrog tega.. tu pa spet nastopi problem, ker se moj dragi ni sposoben pogovarjat, če pogovor ne teče njemu v prid. dh- pusti tole zadevo zaenkrat in jo ne pogrevaj oz. že ni pravi čas ,da jo popucaš do konca...vzemi tole za test...test ,ki ti bo že na naslednjem pikniku pokazal ali si se z njim včeraj dovolj pomenila ali ne...vzela si opravičilo in šla naprej...če je bilo to dovolj da se zadeva stabilizira boš videla že kmalu...in če se situacija ponovi,da bo šla preko tistega kar ti pričakuješ od svojega partnerja se je prvi test pokazal za neopravljenega...koliko testov boš dobila ,da boš prišla do cilja bo samo od tebe odvisno in od nikogar drugega...in če bo na naslednejm pikniku zlaufalo tako, da boš osupla in presenečena če je sploh možno ,da se je lahko tako obrnil na + ,potem si dosegla svoj cilj že na prvem testu in ti zanj že danes čestitam...in naj te njegove besede o pretiravanju ne polomijo...ostani močna,kar pa trenutno nisi,ker te razjedajo določene stvari...zavedaj in oklepaj se cilja v smislu ,da ti bo zagotovo uspelo...začni na drugačen način kot si do sedaj,ker verjetno si do sem dobila tudi ti vedno iste odgovore od njega...zato spremeni samo zorni kot in ti zagotavljam ,da te pripelje do željenega cilja...da boš ne samo ti ,temveč tudi žana imela ob sebi partnerja,očka,ki vama bo v oporo ,se z vama smejal in imeli boste vsi od vsakega točno tisto po čemer ste ali pa še hrepenite...in ne bodi potrta,žalostna in zmedena...temveč vzdigni glavo in bodi močna kot znaš biti...jača te smeh,harmonija ,sreča...če ti ta trenutek nek delček teh + stvari manjka jih poišči tam, kjer veš da jih ta trenutek lahko dobiš...zato ,da dobiš moč in greš naprej...važi... Bjondi, premlevam, ker imaš vedno tako prav, pa se vedno nekje v tvojih besedah najdem. Pa se zavedaš ,da si naredila ogromno,ker prepoznaš nekaj v teh besedah...in si na pravi poti do uspeha ne samo do same sebe,temveč do uspeha, da boste kot družinica še boljši...vsi imamo vzpone in padce...vsak gre čez to ,ker celo življenje valovimo kot valovi...in za doseženim ciljem je vedno padec oz . nov začetek k novim ciljem...in na ta način se razvijamo vsi...in če se zavedamo ,da pride po nekem vrhuncu padec ,nam je ta padec samo odpru oči ,da gremo naprej po nove zmage...in tako je znova in znova...ampak ker so nam vzponi bolj v našo prid ...se padcev na nek način bojimo...ampak zakaj bi se jih ,če vemo da s tem rastemo,ker že vidimo novo pot po boljših rezultatih...
|