bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Bjondi res krasne slikice, iiiiiiiiiuuuuuuu. Moje sledijo, sam še zdaleč niso po kvaliteti podobne tvojim, je treba fotoaparat zamenjat in se učit bolje fotkat, s telefona(ko je brat od mojga fotkal) so pa itak čist nekaj zamegljene. Reportaža sledi, ko bo več časa obljubim, da vsaj čofkota pokažem in afne s sladoledom in pivom ;-) Danes delam popoldne, pa cel vikend, .... zdaj grem pospravljat in kuhat, moj čuva otroke. Vse je nekaj še v razsulu doma, včer sem likala, en dan prej smo po službi pekli na žaru, ko ima moj še dopust.... ...pa daj nehaj ,ti sam popaj slikce,pusti kvaliteto...ne morš primerjat to je res...tud jaz se s svojimi ne morem kosat z kolegovimi fotkami...oprema je bistven del ,potem znanje in seveda dobro ujet trenutek...moja oprema je že zdavnej ven iz programa in se ornk namatram ,da dobim recimo željeno,pa še vedno ni to to ,ker sama osnova aparata ima po 5-ih letih veliko veliko pomanjklivosti, oz. ker gre tehnologija naprej so aparati vedno bolj izpopoljneni ,da pa pridem do tistega pa se včasih pošteno namatram...imam tudi kompakt in se z njim da naredit tudi dobre fotke,če imaš nekaj znanja,naštimano na programu P -če ga kompakt ima-imajo ga bolj zahtevnejši aparati naštimat dobre fotke...seveda si sam nastavljaš ISO,svetlost v + ali - ,bliskavico in vse kar spada zraven...definitivno pa tudi tukaj kompakt počepne v slabi svetlobi,ker če naviješ Iso ,dobiš zrnatost fotke ali pa premali čas,ki fotko strese... Aja sej nina ima pa počitnice...a si manco izpisala iz vrtca... Naša Karin je šla za en teden z gasilci v Bohinj,naslednji dan po morju jo je možek tja peljal...aja sej jutri se že vrne...žiga pravi ,da je v šoli ...pol bo pa malo doma-no ja drug teden ,če jo ne bo že babi popokala na morje...upam ,da si bo uspela omaro pospravit ,pa šolsko torbo...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.7.2011 11:33:03 >
|