bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pa še to sem hotela pojamrat: Srečko se je čez vikend spet spomnil na dudo. In zahteval modro, ker rumeno je povozil bager. Pojma nimam od kod mu tako dober spomin . Smo ga zamotili, upam, da sem modro dudo vrgla stran in da je ne najdemo več. Tok mi je huda tale bager varjanta ,se zmeraj nasmejim...o spomin pa imajo in ponavadi kej poslušam še en mesec...kako sem jaz padla ,pa kako on majo tepe v vrtcu(baje je obratno) ,ampak vedno pove da ona njega tepe...zdej bom itak še en mesec poslušala bum pok( je bilo toliko podrtih dreves v kampu po ujmi,da je začel govort bum pok,pa še 4 dni so rabil da so vse odvozil...in pol je bilo najbolj smešno ,ko smo koga srečal je najprej 10krat povedal bum pok... Plenice-ma ja sej pri nas je imel tudi priblisk...pa smo nehal takrat za 14 dni...pol sem pa spet začela,nakar so mi še v vrtcu rekli ,zakaj ne probamo še tam brez,ker je bila plenica po spanju vedno suha...pa smo probal,včasih pove,drugič ga kar jaz odpelem lulat,ker ko se zaigra vedno reče ne...pa upam ,da nam je ratalo,da ne bo imel spet kakih prebliskov...je bilo zanimiv ,ko smo se odločili za odvajanje,da sem študirala,da oni nas itak posnemajo in da bi bilo mogoče fajn da on vidi nas ko gremo lulat,da bo še on vedel kaj sploh želimo od njega,sej ne more na suho vedt kaj bi mi radi...pa smo bili skupaj v dnevni ,pa jaz rečem joj kok me lulat ,pa se kao držim za češplo in šibam in govorim hitro hitro ...pa smo to naredili ,pa še zdaj na glas povemo za lulat in kakat,da vidi ,da je treba kdaj tud pohitet...smešn je bilo ko sem enkrat pri zajtrku rekla ,da me kakat in se držim za rito in grem...me valda debelo gleda...in on čez pol ure naredi copy paste...se drži za rito in govori kakat klakat hitro hitro...pol je pa zlaufalo...glede na to ,da vse posnemajo za nami,pa probaj mogoče na ta način...je pa tudi gledal tatija kako lula v stoje...zdej ga ponosno tud sam drži in lula po drevesu ,rožicah...pol se pa še fino ziba sem pa tja ,da ja pokaže kok mu nese...pa zraven govori peno naredu peno...smeh...
|