|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
14.7.2011 14:18:18   
bačko
Manna hvala za paketek.Lepo je s teboj poslovati.user posted image
DH lepo se imejte na morju in uživajte 100 na uro.user posted image user posted image user posted image
Mi imamo tudi klimo doma prižgano.Brez nje bi bilo obup.No Lora je danes že šla v vrtec ker že včeraj ni več imela vročine.Nimam pojma kaj je bilo.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.7.2011 6:34:41   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: manna

mini, super slikce. Kakšen frajer! A na učkah tudi nosi očala al samo na glavi? Kr naša jih noče.

Naša takoj ko pride ven, pa vidi, da sije sonce mi reče.. Jabim očala, da ne bo sonček sijal.

In ja.. tudi mi smo v klimi cel dan. Tudi v službi me več ne zebe, ampak cel dan laufa ventilator.

Ojla.
Srečko ne mara nositi očal in sem siljenje kar malo opustila. Nosi pa klobuček, tako da ima večinoma senco čez oči. Meni je tako kar prav, ker opažam, da sem prava odvisnica od sončnih očal in se mi na malo močnejšem soncu zelo blešči.

Klima ... nimam niti v službi, niti doma. Doma ni potrebna, smo šele ta teden pričeli hišo hladit (=odpirat okna ponoči), prej je bilo do 22 stopinj in sem zvečer rabila dolge hlače, včeraj smo prišli na 24 in upam, da bo že danes bolje.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.7.2011 13:13:45   
dreamhorse
Punce, lepo se imejte. Še malo pa gasssa, domov, pakirat, jutri pa na luštno...
upam, da vreme bo...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.7.2011 14:13:37   
bjondi
Ja evo sej sem tukaj...je bilo treba malo prinesti za nazaj in za naprej,ker pač danes ali pa jutri šibamo še mal na dopust...

Po vrsti a ne...

...definitivno vsem user posted image user posted image  za fotke...jeee...jih tud jaz rada pogledam,vaše namreč...da ne gledamo samo mojih user posted image  ...zgleda gremo prevečkrat na dopust...tokrat bom samo kompakta vzela s seboj...

princeska-ste imeli pa res blizu plažo,fajn...a si dala tudi na bolho pojstlco...

bačko-ja pol bom pa še kdaj kakšno fotko pripopala...si me nasmejala z barvanjem črt od parkirišča...pridni ste...a so imela na koncu kakšno drugačno prispodobo al so ratale takšne kot morajo bit...čestitke tvoji prvorojenki za rojstni dan želim...

mini-da bo pikica poletna imaš pa še kar nekaj časa user posted image  ...user posted image  za odločitev...

tira-bravo za odvajanje...cortija...iii...lepo da se javiš in si vzameš čas še za nas user posted image ...

dh-pol pa se imejte tudi vi skrajno lepo na morju...seveda ne pozabi doma fotkota,smo v polni pripravljenosti za reportažo...

vročina-mi je prihranjen post,ker so končno temperature padle user posted image  ...bilo je pa ...no coment...

tecka-uauuu pol morm žigca peljat v zoo- mi ni bilo ta teden za it,ker je blo tako pasje,verjamem ,da je bilo tam kako stopinjo manj kot pred bajto...a pa je bager na žetone...hud bagrček...ja pa itak ,da srečko tudi...

sončna očala-jih naš tudi ima,sam jih ne nosi user posted image ...drugače pa tudi jaz ne morem brez njih...

manna-pri nas je kar nekaj otrok v vrtcu saj so našo in še eno enoto zaprli in smo šli v vrtec ,ki bomo vanj hodili s septembrom...mi je ful fajn da bo zdej že dva meseca tam ...edino vzgojiteljice bo menjal s septembrom...zdaj bo pa vedno tako ,da bo ena z njimi,ki jih je že imela...

vitae-jeeee še znaš pokukat na naše strani...ni problem za voščilo user posted image  ...jakob je pa isti ,samo laske ima ful daljše...

Ja pol pa še hvala vsem k so vam všeč moje fotke ...se bi lahko že sprijaznila z vašimi poz. komentarji na moje fotke a ne...ja ja sej se bom user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.7.2011 14:13:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

vitae lepo da si se javila..no in sedaj ko vemo da to še znaš pričakujemo še kakšen tvoj post..mogoče z lepo novičkouser posted image

user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.7.2011 15:30:20   
bjondi
Lepo se imejte drug teden kjerkoli že boste...manna tebi želim malo manj vročine kot si jo imela do sedaj,mini tebi želim,da si najdeš službo,ki bo po tvojem okusu,tira tebi ,da te sončka čim manj utrudita in ,da bo kdaj marcel namesto mami mami poklical tudi ati ati...princeska ti si pa vzami kak dan kej frej ,da ne boš doma samo garala-iz našega konca se ne vidi koliko prahu imaš po policah...lenika ti pa čimprej fotke zrihtaj in kakšno pripopaj,a vitae je pa že pobegnila na dopust al nam bo še kaj več vrstic namenila...tečka vidim,da rabite na vašem koncu kakšno stopinjo več,da boš lahko izkoristila poletne cunje...bačko ti si pa vzami v drugem tednu tisto ,česar največ potrebuješ...dh bo pa itak uživala,vse lepo vam želim na dopustu... smrketa tebi pa čim več uric pokonci ne samo ob počitku...če pa sem katero zgrešila pa me komot za ušesa...

Sej sploh ne vem kaj nej napišem,če nobena nič ne jamra user posted image ....papa...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 15.7.2011 15:33:28 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.7.2011 15:37:34   
bačko
Bjondi črte so super uspele.user posted image user posted image user posted image Bom si vzela tisto kar najbolj potrebujem.user posted image user posted image user posted image
DH uživajte na morju.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.7.2011 20:38:45   
vitae
Drage moje :)

Mini - da ne bo enkratno javljanje :). Srečno z načrtovanjem, jaz sem pri tem že obupala in si sedaj zgolj pravim... KO BO BO! Marcel je tako cortkan in vesel.

Bjondi - kaj napisati glede fotk, kar še niso. Fenomenalne so! Karin je tako luštna s pegicami, Žiga se je pa spremenil od kar sem ga zadnič videla.

Tira - tvoje pogosto vidim, a je vseeno lepo pogledat bratsko-sestrsko navezo. Več pa v živo :)

Bačko - tvoji sta tudi že veliki punci :). Upam, da ste zdravi in nasmejani.

Mala princeska - super, da ste uživali na dopustu, mene ponovno kliče uživancija :)

Tečka - vsakič te je fino srečati, tudi če le za 5 min.

Smrketa in Manna - predvidevam, da sta veseli, da je vročina popustila. Uživajta v zadnjih mesecih ali še manj. Jaz se dostikrat spomnim, da bi v nekaj tednih povila štručko, a nato raje misli preusmerim na tiste, ki jih imam ob sebi.

Priznam, da nisem na tekočem, priznam da rabim več časa, priznam...ZANEMARJALA SEM VAS, a se bom skušala vsaj tedensko javljati.

Drugače pa ... lepe novičke. Jakob je brez plenice čez dan in ponoči! user posted image user posted image user posted image  Ne morem verjeti, kako lahko je bilo. Res sem ponosna nanj. Danes je še dudo vrgel v smeti, tako da upam, da se bomo počasi rešili še te. Kakšna je še v skladišču, a jo zaenkrat sovraži, ker ima revček afte. Danes sva 50 min čakala samo na krvne izvide. Za p******t. HB sva dobila eno super mazilo in danes je celo malo že pojedel.

Več pa po dopustu! Uživajte vse! Če sem kakšno spustila brez zamere, se trudim :)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.7.2011 8:22:55   
smrketa24
Vitae - super, da je Jakob že brez pleničke user posted image user posted image Pri nas o kahlici noče več slišat. Očitno bomo spet čakali. Ko bo, pač bo. Upam pa, da afte kmalu pozdravite ter da bo še naprej brez dude.

vročina - joj, meni je pa takoooo pasala. Jaz sem po naravi zelo zmrznjena in mi je 30 stopinj idealno user posted image user posted image Sedaj me pa spet zebe. Ampak bo že user posted image

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.7.2011 11:11:30   
tecka
Smrketa, na enak način kot pri vas, je svojega sina odvadila dude moja sestra. Je bil strastni dudar, pri 3.5 letih je pa zbolel in v 2 dneh so bili rešeni dude. Tako da ti kar nič ne omenjaj dude, pa tudi zate bo bolje, da se znebiš vseh zalog in tako ne boš imela skušnjave, da mu jo daš. Če je zdržal par dni, je ven iz ta hudega.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
18.7.2011 8:51:52   
manna
živjo
Super da se javljate kljub vsem dopustom. Počasi se mi je že dozdevalo da sem edina ki je doma. Na CSD-ju so vsi na dopustih tako da mi je v štirih poskusih komaj ratalo oddat tiste obrazce za porodniško pa paket pa očetovstvo.. Po pravici povedano že komaj čakam da bo avgust, tole poletje mi hodi samo v napotouser posted image user posted image Kar naprej mi je vroče, ampak res, premočena sem skoz. Poleg tega me občasno popade kakšno totalno sitno razpoloženje, ko samo težim naokrog. Občasno pa celo padem v pospravljalno gnezdenje in pucam ko zmešana. Še dobro da je že čez dva dni spet vse umazanouser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
20.7.2011 11:04:22   
smrketa24
Hej hej!

No, mi smo šli pa včerasj za en dan na morje - v Simonov zaliv. Je bilo super, Matej je užival 100 na uro. Samo sonce me je opekel, pa skoz sem se mazala. Upam, da ne bo kaj narobe glede mojega bušija.

Tečka - eno vprašanje zate in pa še za katero, ki jim otroci to počnejo: enkrat si napisala, da se ti Srečko odpenja v avtu iz avtosedeža. Ali ste to uspeli rešiti?? Ker meni se Matej nonstop odpenja in se mi že kar meša. Ali obstaja kakšno varovalo, ki to prepreči?? Včeraj, ko smo šli na morje, se je 5x odpel. Meni se je kar trgalo.

Pa še eno vprašanje user posted image Nisem bila še nikoli tako dolgo na bolniški in od jutri naprej bo začel teči drugi mesec, to pomeni, da bom od komisije dobila odločbo o bolniški. Sedaj je pa že več kot 1 teden, kar je zdravnica poslala izvide, odločbe pa še od nikoder. Sedaj pa ne vem kako je s tem. Ali moram jutri v službo ali sem pač normalno doma, dokler ne dobim odločbe?? Res ne vem kako to gre.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
22.7.2011 9:55:03   
tecka
Smrketa - pri nas se je odpenjal samo 1 dan, tako da nismo rabili nič reševati te težave. Še danes mi ni jasno, kako mu je uspelo
Kako ste pa zrihtali s staro mamo?
Kako pa si uredila glede bolniške? Kolikor sem zasledila na mon si kar doma in čakaš na odločbo (mogoče se posvetuješ s svojim zdravnikom), hb pa mi ni bilo treba preizkusit na lastni koži.

No, pri nas nič dosti novega, če bo jutri vreme greva s tamalim spet v zoo.
Je pa naš pobalinček dobil v dar traktor na pedala in se zdaj pridno prevažamo (ga vlečemo s špago) in ker ima tudi prikolico, vozi tovor (manjše avte, kamenje, seno) kot ta pravi kmetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
22.7.2011 11:19:55   
manna
smrketa, kateri avtosedež pa imate? Res mi ni jasno kako se mu rata odpet, pr našemu Romerju je tko težko da se še jst matram. Pa v avtu moje mame imamo bebeconfort Trianos in je cela znanost odpret in zapret tisto. user posted image

No drugač pa jaz sem doma z Manco ker je miss pogruntala da zdaj mama ne hodi več v službo in zdaj ona ne bi šla v vrtec. Pa mal mi je bedno kr so v vrtcu res čist ene iks vzgojiteljice, vse nepoznane, pa otroci tudi, pa igralnica tudi druga, pa atrij, pa garderoba, skratka, kot da bi jo vozila nekam popolnoma drugam. Pa še vsak dan se neki zamenjajo, da ni nobena vzgojiteljica cel dan, so vsaka po 4 ure. Se mi zdi da ji je blo kar poznat kr je bla totalna tečnoba in med drugim ni hotla kakat v vrtcu...(doma na kahlico) Tko da smo sklenili da do 1.septembra ne gre več v vrtec. Sem se pa pozanimala in izvedela da bo v novem šolskem letu mela iste vzgojiteljice, pa večina otrok bo istih, razen tisti ki so že nad 3 leta in grejo v naslednjo skupino. Tko da sem kar vesela, ker bo imela itak že drugih stresov dovolj.

Drugač pa oprali in zlikali smo vse, kupili vse, zibka čaka, torba čaka...upam da samo še kakšna dva tedna, pol bi jaz kar že šla...Dragi se pa ubada s tem ali bi kupili nov avto zdej ko nas bo več. Sploh se ne pogovarja o drugem kot o avtuuser posted image Sm rekla če bi šli mal v šoping popoldne, pa on da Nee nee da morm počivat. Potem pa rečem, da bi lahko šli mimogrede pogledat v VW avtosalon..UU je bil pa takoj za..Eh moški..
Dajte se kej oglasit da ne bom mela samogovorovuser posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
22.7.2011 15:07:30   
smrketa24
tečka - mami je morala babico vzeti domov, ker nismo dobili nobenega doma. Problema je, ker nekam daleč iz Lj ne more, ker mami nima avta in je potem ne bi morala obiskovat. Je pa v treh domovih sedaj na prvem mestu in samo čakamo. Upam, da se čimprej kaj odpre, ker je sedaj babica do 16h sama doma, ker je mami v službi.
glede bolniškega lista pa še čakam. Baje ga bom v ponedeljek dobila.

manna - tudi mi imamo romerja. In ja, tudi jaz ga kar težko zapnem in odpnem, tako da ne vem kako njemu uspe. Po novem mi je pa začel še iz visoke postelje ven hodit user posted image Ne me vprašat kako ven zleze, saj smo mu še za eno luknjo spustili posteljo, tako da je praktično na tleh. No, saj sva naročila 90_x_190 zanj, samo je treba nekaj časa čakat, da se jo dobi.

< Sporočilo je popravil smrketa24 -- 22.7.2011 15:08:35 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
24.7.2011 22:51:54   
bjondi
...ooooo kako malo sem imela za prebrat...vse dopustnikujejo al kako...

ja evo mi nazaj iz doputa,karin je ostala še dol s taščo za en teden...imeli smo se ful dobr,spočili smo se za nov delovni teden...prva dva dni smo imeli vroče za ufff...potem pa smo fasali neurje iz torka na sredo ...v desetih minutah je naredil takšno štalo v kampu ,da ne moreš verjet...tudi nas je šum vetra in dežja prebudil iz spanca in smo nemo poslušali kdaj bo konec...v prikolici smo preživeli že ohoho dni ...kej takega pa res še ne...ja vse je enkrat prvič...k sreči smo jo mi odnesli samo iz manjšimi okvarami raznih stvari...saj je podiralo in ruvalo gromozanska drevesa,baldahine ,arafate...kamp so pucali mojstri poreča še 4 dni...tako ,da potem pa je temperatura zraka in morja padla in je bilo končno znosno...tamauček je užival ,tako v vodi kot v mivki pri igralih...ko smo se že dobro ufurali,kam kej podstavit v času dežja ,saj je bil še eno noč...pa smo morali že domov...ja vse lepo hitro mine...slikce pa še sledijo jih nisem še dol dala...imate pa tukaj zelo mrzlooo ...sem pa ravno ugotovila ,da je žigec dobil dve petici v tem tednu-pa je bil tako priden...no ja ,če odštejem kako je kdaj pa kdaj tatiju težil pa stokcal in jokcal,pa ni vedel kaj naj sam s seboj user posted image ,ampak teh trenutkov je bilo ravno toliko,da smo se zavedli ,da ga imamo ob sebi...je pa suh tako podnevi kot ponoči...sicer ,če kam gremo mu dam posebne gatke gor( kao)-plenice...pa greva vseeno lulat in kakat če ga prime...evo jutri pa k novim zmagam naproti...se tipkamo kej sredi tedna-je treba zamujeno notri prinest ...

Odpenjanje v avtosedežu...nam je mesec dni nazaj samo roke ven dajal,pa sva šla gledat v BC za nove sedeže,pa je una rekla,da se nama ne splača nov sedež kupit,ker marsikateri otrok to počne in da pridejo gledat nove stole,pa še dragi so...pri nas je minilo...odpet ga pa ne more ,ker ga že jaz z težavo...ga pač čist zašponam in je boljše...smrketa naj čimprej mine tole odpenjanje pri vas-ni fino in verjamem ,da ti je neprijetno...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
25.7.2011 8:46:31   
tecka
Ojla,
ja, res je bolj mrtvilo tu gor. Jaz sicer vsak dan prečekiram, zapišem pa kdaj pa kdaj, da ne bom skoz "težila".
Sem si pa čez vikend prav rekla, da se moram oglasit in povedat, da mi trenutno vreme kar ugaja, čeprav ni nič poletno. KONČNO smo se čez vikend spet dologočasili in uživali v brezdelju. Še pospravljali nismo, ker ima naš ta teden popoldansko izmeno in takrat je tudi čiščenje njegova naloga. Pa da ne bo pomote - odgovarja tudi njemu tako.
Po dolgem času sem Srečka oblekla spet bodi in ugotovila, da št. 92 komaj še zapnem in da bo treba spet po nakupih. Pri nas še nič ne kaže, da bo brez plenic čez zimo. Ko je bila vročina, sem ga sicer pustila malo brez plenic, ampak glede na to, da je lulal kar pogosto, bi rekla, da niti slučajno še ne more kontrolirat "mehurja". Je pa napredek že to, da ga spravim kdaj pa kdaj na kahlico in takrat se potrudi, da je vsaj kakšna kapljica.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
25.7.2011 8:48:01   
tecka
Pa še to sem hotela pojamrat: Srečko se je čez vikend spet spomnil na dudo. In zahteval modro, ker rumeno je povozil bager. Pojma nimam od kod mu tako dober spominuser posted image . Smo ga zamotili, upam, da sem modro dudo vrgla stran in da je ne najdemo več.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
25.7.2011 8:56:42   
smrketa24
bjondi - wb user posted image in čestitke za suho ritko!!!

tečka - ali ti Srečko še kaj hodi spat čez dan, sedaj, ko nima več dude??

Joj, že več kot en teden skušam pripopat sliko Matejeve hišice, pa slikomat ne dela user posted image Ali jo lahko kje drugje naložim??

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
25.7.2011 10:50:34   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

tečka - ali ti Srečko še kaj hodi spat čez dan, sedaj, ko nima več dude??

Od začetka julija (2m po odvzemu dude) smo spet na starem ritmu. Spi 2 - 3 ure čez dan in gre zvečer malo bolj pozno spat. Neprecenljivouser posted image .
Se pa jaz potrudim in je kosilo na mizi 11.30 - 12h. Da je tako kot v vrtcu.
Edino prejšnjo nedeljo, ko bi moral spati v avtu, se nam je "sfižilo" in je bil čez dan brez spanca. Je pa zaspal za domov okrog 18h in spal do naslednjega jutra. Kar je bilo tudi več kot odlično. Saj če zdrži do 18h in gre spat do jutra je čisto ok, problem je bil, da je zaspal v vozičku/naročju ob 15h, to pa res zmeša ritem.

Neposredna povezava do sporočila: 1445
25.7.2011 12:14:48   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

bjondi - wb user posted image in čestitke za suho ritko!!!

Joj, že več kot en teden skušam pripopat sliko Matejeve hišice, pa slikomat ne dela user posted image Ali jo lahko kje drugje naložim??

user posted image  sem mogla možgane napet ,da sem ugotovila kaj pomen WB ...zdej vem user posted image  ...

Eej jaz sem pa vidla včer bajtico od Mateja in je čist noro huda...če sem prav ujela je vse mizar naredu...po izgledu pa mi potegne na hutko in jungle gim varjanto...res hudo...user posted image user posted image user posted image ...

Aja da nau pomote ,da se kje okoli vas šunjam,sem včeraj...namesto ,da bi svoje fotke dol vzela ,sem na fb šla bult albume drugih user posted image ...tam sem ujela še hiško...jaz slikce nalagam na shrani.si...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 25.7.2011 12:17:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 1446
25.7.2011 12:19:27   
smrketa24
bjondi - če bi se tu okoli nas potepala in se ne bi oglasila na kavici, bi te za ušesa user posted image Ja, je pa podobna tema dvema hiškama, samo veliko večja. Sta pa vse naredila moj možek in njegove bratranec (sosed, ki je mizar).

No, bom šla na shrani.si pa tam poskusila naložiti.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
25.7.2011 12:24:20   
smrketa24
Nepobarvana hišica:
user posted image

Druga stran (manjka še mivka v peskovniku):
user posted image

Evo, dokončana hišica:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1448
25.7.2011 12:29:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Pa še to sem hotela pojamrat: Srečko se je čez vikend spet spomnil na dudo. In zahteval modro, ker rumeno je povozil bager. Pojma nimam od kod mu tako dober spominuser posted image . Smo ga zamotili, upam, da sem modro dudo vrgla stran in da je ne najdemo več.

Tok mi je huda tale bager varjanta user posted image ,se zmeraj nasmejim...o spomin pa imajo in ponavadi kej poslušam še en mesec...kako sem jaz padla ,pa kako on majo tepe v vrtcu(baje je obratno) ,ampak vedno pove da ona njega tepe...zdej bom itak še en mesec poslušala bum pok( je bilo toliko podrtih dreves v kampu po ujmi,da je začel govort bum pok,pa še 4  dni so rabil da so vse odvozil...in pol je bilo najbolj smešno ,ko smo koga srečal je najprej 10krat povedal bum pok...

Plenice-ma ja sej pri nas je imel tudi priblisk...pa smo nehal takrat za 14 dni...pol sem pa spet začela,nakar so mi še v vrtcu rekli ,zakaj ne probamo še tam brez,ker je bila plenica po spanju vedno suha...pa smo probal,včasih pove,drugič ga kar jaz odpelem lulat,ker ko se zaigra vedno reče ne...pa upam ,da nam je ratalo,da ne bo imel spet kakih prebliskov...je bilo zanimiv ,ko smo se odločili za odvajanje,da sem študirala,da oni nas itak posnemajo in da bi bilo mogoče fajn da on vidi nas ko gremo lulat,da bo še on vedel kaj sploh želimo od njega,sej ne more na suho vedt kaj bi mi radi...pa smo bili skupaj v dnevni ,pa jaz rečem joj kok me lulat ,pa se kao držim za češplo user posted image  in šibam in govorim hitro hitro ...pa smo to naredili ,pa še zdaj na glas povemo za lulat in kakat,da vidi ,da je treba kdaj tud pohitet...smešn je bilo ko sem enkrat pri zajtrku rekla ,da me kakat in se držim za rito in grem...me valda debelo gleda...in on čez pol ure naredi copy paste...se drži za rito in govori kakat klakat hitro hitro...pol je pa zlaufalo...glede na to ,da vse posnemajo za nami,pa probaj mogoče na ta način...je pa tudi gledal tatija kako lula v stoje...zdej ga ponosno tud sam drži in lula po drevesu ,rožicah...pol se pa še fino ziba sem pa tja user posted image  ,da ja pokaže kok mu nese...pa zraven govori peno naredu peno...smeh...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
25.7.2011 12:30:55   
bjondi
smrketa-čist je huda...user posted image  fantoma za izvedbo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?