|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
26.7.2011 14:41:26   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Punce jz imam pa en problem in eno vprašanje: Naš tamau je sedaj suh že dober mesec. Ni problem za lulat, niti za kakat... če smo doma. Problem je, ko kje smo... nikakor noče na "javno" stranišče, ali pa kje drugje, če nimajo kahljice. Doma lula na wc z nastavkom, drugje pa kot da se ne more sprostit. Če smo kje v trgovini in ga prime lulat, samo da zagleda javni wc že govori "poj bom, poj" in noče. Ne vem, sploh se ne zna sprostit. In potem zadržuje do onemoglosti... Ne zna pa lulat stoje, da bi vsaj zunaj rožice "zalivali". Drug problem pa je, da zadnje čase fuuul lula. Dopoldne mi gre lulat tudi 7x, pa ne popije toliko. Danes je recimo zjutraj 3 dcl popil. Meni se zdi, da gre prevečkrat lulat. Me skrbi, da ni kakšno vnetje ali kaj...

Naj  mu očka pokaže kako se zeliva rože...al pa ti sej je vseeno...ja vse je novo...zato ga jaz že doma dam lulat al na kahlo al na wc...pa na wc-ju nimam nastavka in se name nasloni z glavo in me prime za noge-jaz stojim in mu je bolj prijetno,kot če more sam ravnotežje lovit gor...če je na wc-ju da kaka ga pa še mal po križku pobožam...user posted image  matr k bi mene kdo še malo pomaseru  ko kakam bi tudi lažje šlo ven user posted image ...isto sem pri karin delala,pa je vedno zalaufal..nam tudi ni hotel zunaj lulat,pa smo zalivali rožice,drevesa,gume od avta ni da ni sam da bi lulal pa je osvojil tehniko...da raj ne povem kako zgleda,ko si sam lulčka drži in lula...smeh ...če bi imel vnetje bi ga zagotovo bolelo...pri nas po nočnem spanju dvakrat lula v roku pol ure,ampak enormno količino...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.7.2011 15:13:28   
vitae
Punce - najprej lp iz Raba :) Imamo se super in le tako naj še traja. Mali je ful priden, glede spanja ni nobenih težav. Brez plenice smo že skoraj 1m, tako ponoči kot podnevi. In brez dude tudi!. Včeraj je na plaži kakl, pa sem mu hitro želela dati gor le plavalo pleničko, pa je čisto ponorel, da ne nice :). Prav tako ni nobenih težav z zalivanjem rožic ali wc - vsakega zgolj občudujeva. Ko prideva na kakšen gostilniški  wc ali k prijateljcem dela uau :) Je prav smešen! DRugače pa res ni pravil glede odvajanja. Pri nas je šlo prelahko :). Zadži tudi, čeprav popije okoli 1,5 do 2l na dan in je zalivanje pogosto :). Me pa veseli, da mu še nikoli ni spustilo med spanjem :) Hitro trkam tok tok tok.

Manna - naj ti čim hitreje minejo zadnji tedni. Manca se sigurno sooča s krizo novega družinskega člana. Ne bom ti dajala nasvetov, ker ne vem, kako to zgleda. Se pa dostikratravno te dni spomnim, da bi čez  2 tedna imela rok.

Smrketa - kot sem napisala na FB ...WAU. Lepo! Že vidim Mateja, kako uživa.

Tečka - pri nas je pa dudo dal psu od prijateljice. Ko smo bili na obisku je imel ravno roj. dan - 16. let in je Jakob sam mu dal dudo za darilo :)

Bjondi - super ritual :) Si me prav nasmejala :)

Drugače sem pa dva dni nazaj zvedela grozno novico. Umrl je moj sošolec s faxa in bivši fant. Ima dve majhni punčki in komaj verjamem, da se lahko kaj takega zgodi. Vsak večer se spominjam na naše dogodovščine.

Sedaj pa moram nazaj na sonček.  Se javim, ko bomo znova doma in bom še bolj pridna. Bačko, mini - uživajte. 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.7.2011 15:19:16   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Smrketa a ti si iz Hrušice?

Ja

user posted image   bačko koga pa imaš na tistem koncu...

Am vem kje je štepanc,pa tud vem kje je še ena hrušica...ampak tale tvoja hrušica pa ne vem kje je user posted image ...

Moj bivši sošolec je iz Hrušice.

< Sporočilo je popravil bačko -- 26.7.2011 15:25:45 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.7.2011 15:24:30   
bačko

Drugače je pa moj recept za take težave: objem, naj čuti, da jo imaš še vedno "najrajši", da je še vedno najpomembnejša v tvojem življenju. Vsaj pri nas se vse težave rešujejo z objemom user posted image  Ko je naš tamau spoznal, da ga imam še vedno zelo rada, kljub sestrici in da je še vedno zelo pomemben, so se težave z vedenjem nehale.

user posted image   ...

Se strinjam!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.7.2011 15:25:18   
bačko
Manna verjemi da Manca čuti da se bliža nekaj novega.Jaz se spomnim Žane.Nekaj dni preden sem rodila je bila obup.Tečna je bila in nič ni bilo dobro.Ko se je Lora rodila pa se je umirila.Daj ji vedeti da jo imaš še vedno rada in vedi da ko boš rodila bo veliko bolje.Aja ZS sem ti poslala.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
26.7.2011 17:15:57   
dreamhorse
Hojla punce... smo že doma, prehitro je minilo. Hitro nekaj slikic, jutri pa napišem kaj več.
pozdravček...

Midve:
user posted image

pozerka:
user posted image

Sladoled, njami:
user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
26.7.2011 22:36:59   
bjondi
vitae user posted image ,kako lepo ,da se javljaš če ne od doma pa vsaj iz dopusta...pa že zdej dobiš nalogo ,ko se vrnete reportažo s slikcam in napisi...

dh-jeee nazaj ...bo več za brat user posted image ....iiiii fotke in tvoja velikanka...

Evo dans smo šli k frizerju in tamau ko že odhajamo reče kakat...ja in greva na wc -itak ,da ni nastavkov nikjer ...ga dam sedet gor se nasloni z glavo name in me objame z rokicam okoli nog in vidim da lula( škilim od zgoraj v wc kaj dogaja ) -matr bomo doktoreral iz kakcev pa lulanja...nakar že hoče vstat in reče sem že...pa sem rekla no kar počasi sej se ne mudi ,uberem tehniko masiranja oz. božanja križa ...in prileti ven jaoooo taka velikanka basa,da sem kar pobulila...tko ,da mogoče bo kateri naša tehnika za prvo silo pomagala...

Eej punce ,ki imate fantke a vi še kej gledate kožico od lulčka...hm sem bila površna pri tem že ko je bil dojenček in pomoje mu že ene pol leta nisem pogledala stanja in sem se dans spravila,ker mi je to res bed delat...ja pa pomoje ne gre vse ven,se vidi da kožico zateguje na enem koncu...kaj pravte...pa zdele nebi bila prav pametna,ko odvajamo ,da mu kej raniram ,da ga nau pekel pri lulanju...se pa k sreči ni spomnil ,ko mu je zdravnica nazadnje dol potegnila kožico,mi dolgo časa ni pustil blizu...je kar pojokal sam da sem ga prijela...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
26.7.2011 23:23:19   
bjondi
Ja ko se ravno pogovarjamo o kakanju in lulanju...takole sem jaz to počel cel dopust...
user posted image

Seveda brez dnevnega spanja ni šlo,prva dva dni je bilo tako vroče ,da sem spal zunaj na ležalniku...
user posted image

S sestrico sva se frizerala...
user posted image

Ker so vsi fantki imeli za v mivko bagre,sem ga jaz tudi dobil od tatija in mamice...
user posted image

Po toboganu sem se spuščal samo popoldan,ker je bil zjutraj prevroč od sončka...
user posted image

Tudi na tazavitega sem šel,ko je bila zraven sestrica...
user posted image

Tukaj pa sem malo pošarmiral...
user posted image

Sem že tako obvladal tobogan ,da sem se na sredini uspel ustavit...
user posted image

Igral je bilo na pretek......
user posted image

Ja itak tudi na skače sem šel...
user posted image

Ja spet za mamico en pogled...
user posted image

Sosedov fantek mi je posodil njegov bager...sem bil važen...
user posted image

Ja neurje nam je pa takole zagodlo...jaz sem pa spal kot topek...
user posted image

Sosedom italijanom je podrlo drevo...pa še marsikateremu v kampu...
user posted image

Ker je bilo slabo vreme,so mi stranišče preselili notri...sem imel pa ogromno za prebrat...
user posted image

Ej lej tisto tam...
user posted image

No ,da vam še mamico pokažem...
user posted image

Ja tale luža je bila pa zakooon...pa še škornjev ni bilo treba imeti...
user posted image

Tudi z vlakom sem se peljal ...
user posted image

< Sporočilo je popravil bjondi -- 26.7.2011 23:25:55 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
27.7.2011 10:29:19   
bjondi
 dh se je nabralo toliko dela v službi ,da ne folga brat...
mini-išče nov job...
vitae-ima jutranjo kavico v kafiču zraven morja...
lenika-malo me skrbi,kje pa se skrivaš...
princeska-je pomoje spet na dopustu...v bajti se pa prah nabira...to bo imela spet kaj za delat ko se vrne...
tira-je na sprehodu z ajdo...
jancif-itak pogrešana...
bačko-surfa po netu in pri nextu išče cunce za svoji sončnici..
manna- premišljuje kaj narediti,da nebi bila manca sitka...
smrketa-se sonči na matejivi hišici...
tecka-pa je že z mislimi v vikendu in študera,če bo peljala srečka v zoo...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
27.7.2011 10:41:04   
smrketa24
smrketa-se sonči na matejivi hišici...

Sploh ni slaba ideja user posted image Ne, ne, sem končno dobila odločbo od komisije za bolniško. Sem bila kar malo šokirana, ker sem res mislila, da bom šla še nazaj delat, danes pa dobim, da sem do porodniške na bolniški, tako da sem skočila do zdravnice po bolniški list.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
27.7.2011 11:39:44   
tecka
tecka-pa je že z mislimi v vikendu in študera,če bo peljala srečka v zoo...

user posted image No, takole nas Bjondi motivira, da kaj napišemo.
Ne, ne, Srečko ta vikend ne gre v zoo. V nedeljo imamo eno družinsko srečanje in moramo v Gornjo Radgono. Pa tudi sicer se mi zdi, da je dovolj, če smo odsotni en dan v vikendu, en dan pa smo doma. Ampak to moje mnenje  se hitro spremeni, če ima mož delovno soboto/nedeljo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
27.7.2011 12:38:42   
bjondi
Končno...sem že čekerala,če imamo že 199 strani user posted image ...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
27.7.2011 15:12:38   
bjondi
Hecate se a ne...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
27.7.2011 15:32:54   
bjondi
Ne morm verjet...nker nobene...ma ja imam ful dela pa ne morm nič delat ,ker je bil vodovodar cel dopoldan tu...ravn pospravlja da gre...kje nej pa začnem....bom probala na začetku...sej jutri nam took težila...

vitae-rab iiii mi je ostal eden izmed lepših krajev in spominov...kje pa ste točn...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
27.7.2011 19:24:30   
Tira
Bjondi ful hude slikce, kot vedno user posted image

Danes smo praznovali roj dan od moje mami, sem ji naredila nutellino torto user posted image  Sem premišljevala, da smo bili prvič po ne vem koliko letih doma za njen rd. Ponavadi smo takle datum vedno na morju in zadnja leta je slabo vreme in letos bi bilo tudi tako. Upam, da bo čez dva tedna sonček in vsaj 30°C user posted image

Glede kožice na lulčku... sem ravno včeraj brala od ene, ki je s svojim dveletnikom pristala v bolnici zaradi vnetega lulčka. Mu samo nekaj časa ni potegnila kožice dol, da bi očistila in se je vse vnelo. Sem mojemu takoj naročila, da sta zvečer spet lepo umila in poštimala stvari user posted image  Jz sploh ne morem te kožice dol vlečt in to pri nas počnejo moški. Moj mu to naredi pod tušem ene dvakrat na teden in mu gre čist lepo dol. Kadar ga pa jz tuširam se pa samo umijeva, jz res ne morem te kožice dol vlečt user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
28.7.2011 7:09:38   
dreamhorse
Hojla punce.
Bjondi, dela toliko, da se ven ne vidim. Poškilim na RR, vendar odpisat ne gre... Zdajle še, zdaj pa počasi v zagon. Pridem toliko zgodaj v službo, da lahko prečekiram forum. Moj je doma, pa malo pelje kasneje v vrtec. Ne, doma nikoli ni sama z njim.
Skratka, vidim, da ste vse uživale na morju, oz. še boste. Jaz že pogrešam morje in sem že rezervirala decembra Lanzarote. Juhej.
Vreme je danes katastrofalno, ne vem, kdaj sem imela julija oblečeno jakno. To ni za nikamor. Mislim, da se bomo poslovili od poletja. user posted image user posted image

Smrketa... fuuull fulll dobra hišica. Pri nas ima sosed prav tako kopijo hutkotove, samo brez kakšnih dodatkov, toboganov in gugalnic, pa je full atraktivna. Mimoidoči se ustavljajo in slikajo.

user posted image user posted image  Vsem, brez pleničk, pri nas se je kar malo ustavilo. Na morju je bila brez, ampak je lulala kar  v morje, kakala v plenico. Bo že, ko bo pravi čas. Nekaj časa je bila popoldan brez, pa je pridno hodila lulat, zdaj pa jaz nisem več tako dosledna, pa ji raje dam pleničko. Bo že.

Jaz sem si pa včeraj zravnala lase, se mi tak zdi, da mi nekaj manjka na glavi. Sem pa dobila same pozitivne odzive.

Na morju smo se imeli super,... Žana je uživala, dopoldanski spanec je opustila, zvečer pa ob 20 padla v posteljo. Vreme je bilo super. Ne prevroče, tako da smo bili komot cel dan zunaj.
POtem smo šli še h kolegom za 3 dni na obisk, smo se vozili s čolnom, morje je bilo full razburkano, Žana pa je spala kot top. Smo se vračali iz ene plaže tik preden se je začel dež...

No, zdaj pa veselo na delo... Lepo se imejte...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
28.7.2011 8:31:09   
smrketa24

Glede kožice na lulčku... sem ravno včeraj brala od ene, ki je s svojim dveletnikom pristala v bolnici zaradi vnetega lulčka. Mu samo nekaj časa ni potegnila kožice dol, da bi očistila in se je vse vnelo. Sem mojemu takoj naročila, da sta zvečer spet lepo umila in poštimala stvari user posted image  Jz sploh ne morem te kožice dol vlečt in to pri nas počnejo moški. Moj mu to naredi pod tušem ene dvakrat na teden in mu gre čist lepo dol. Kadar ga pa jz tuširam se pa samo umijeva, jz res ne morem te kožice dol vlečt user posted image

No, pri nas moram pa jaz to delat. Je mož rekel, da on tega ne more user posted image Deci user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
28.7.2011 10:18:08   
tecka
Ojla.
Joj, Bjondi, ti moram povedat, da si jaz tvoje pisanje vzamem k srcu. In da kar opozarjam tamauga, da moram lulat. Pa to niti ni tako težko, ker itak ne more brez mene in tudi brez povabila pride za mano v kopalnico. Saj tudi jaz pravim da bo že, ampak imam pa včasih slabo vest, da se ne potrudim dovolj.
Kožica pa...mi je SAMO enkrat uspelo jo potegnit dol, ko je tamau slučajno ritko premaknil v pravo smer (proti meni). Jaz dostikrat pozabim pri kopanju, če pa se spomnim, se pa tamau spretno izmika, tako da nas verjetno kar čakajo problemi (no, mene in tamauga, ki bo trpel, naš "se ne ukvarja s tem"). Se pa resno sprašujem, kako so to delali včasih, dvomim da je moja mama vlekla kožico mojim bratom. Mama je pokojna, s taščo o tem ne bom govorila.
A se še spomnite, ko sem rekla, da se bo odselila? In dala plac ta mladi? Se naj bi zgodilo julija, pa je prestavila na avgust in ta vikend naj bi se selitev zgodila do konca. Pa jo včeraj sprašujem malo okrog tamlade, kdaj pride, pa se je tako izmikala z odgovori, da z njo govorim samo še o vremenu in kuhanju.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
28.7.2011 11:14:41   
mini86
halo punce..

ej leeepe slikice..

pa kakšn je to vreme no..za bruhnt..

kaj bote dons kuhale..js bom kr krompir in kumarčno omako..
morm se lott mal pospravljanja pa se mi kr ne da..no vsaj ogrela se bom..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
28.7.2011 11:18:19   
mini86
aja lulček..midva med tuširanjem dava ku-ku luliju..
pa se zlo bran ampak kar se more se pač more ane..
nebi si odpustila da zarad moje neprijetnosti pride do česa kar drugače nebi..

lulček in zobje so ena od stvari k jih pač MORA..in tukaj ne pali niti sladki pogled in nasmeh ali pa jok..

se pa vidi ko mu rečmo neki časa ne se nabere tist belo od kreme in takrat je hočeš nočeš treba

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
28.7.2011 11:37:17   
mini86
kerga bi ve zbrale pa zakaj

http://www.bolha.com/otroska-vozila-kolesa/poganjalec-leseno-kolo-at-10129-21-popusta-oglas1275614336

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=103

http://www.bolha.com/otroska-vozila-kolesa/poganjalec-leseno-kolo-at-10129-21-popusta-oglas1275614336

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
28.7.2011 11:42:46   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=103

Mi imamo pa tega: http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/dvo-kolesni-poganjalci/poganjalec-speedy-10-kettler.html

Za tega sva se odločila na podlagi tega, da je samo 10", da lahko doseže do tal. Sem kar veliko koles pregledala in so večinoma vsa 12" in piše, da so od 2 let naprej, kar pa pomoje sploh ni res, saj otrok sploh ne doseže do tal. V glavnem, meni je bilo pomembno to, da doseže do tal, da se da sedež dvignit (ko zraste), da je lahek ter da se ga lahko dlje časa uporablja.
Teli, ki si jih dala gor so mi všeč, samo nič ne piše koliko " imajo, kar je pa zame zelo pomembno.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
28.7.2011 11:49:56   
mini86

http://www.bolha.com/otroska-kolesa/otrosko-kolo-poganjalec-oglas1275319988  prej sem narobe prlepla..no ampak ta nam bo očitno potem prevelik..  

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=103   Dimenzije: 32 x 20 x 60 (h) cm.

http://www.bolha.com/otroska-vozila-kolesa/poganjalec-leseno-kolo-at-10129-21-popusta-oglas1275614336  Možnost nastavljanja sedeža od višine 36 cm do 42 cm, predpripravljene 3 višine ( v primeru, da te višine niso pravilne lahko sami izvrtate dodatne luknje - razpon približno od 32 cm do 45cm).

v igri še ta dva

http://www.bimbo.si/product.php?id_product=103   Dimenzije: 32 x 20 x 60 (h) cm.

http://www.bolha.com/otroska-vozila-kolesa/poganjalec-leseno-kolo-at-10129-21-popusta-oglas1275614336  Možnost nastavljanja sedeža od višine 36 cm do 42 cm, predpripravljene 3 višine ( v primeru, da te višine niso pravilne lahko sami izvrtate dodatne luknje - razpon približno od 32 cm do 45cm).

no ta dva sta iste velikosti-se pravi prav take kot jo imate vi smrketa..samo se res ne morm odločt kateri..

< Sporočilo je popravil mini86 -- 28.7.2011 11:53:07 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
28.7.2011 11:53:33   
dreamhorse
tegale.... mi ga imamo.. je lahek, pa še škoda ga ni, ko je plastičen...
in tukaj je ceneje, če imaš babyclub kartico..

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
28.7.2011 11:55:26   
smrketa24

http://www.bolha.com/otroska-kolesa/otrosko-kolo-poganjalec-oglas1275319988  prej sem narobe prlepla..no ampak ta nam bo očitno potem prevelik..  

v igri še ta dva

no ta dva sta iste velikosti-se pravi prav take kot jo imate vi smrketa..samo se res ne morm odločt kateri..

meni je zelen bolj všeč user posted image se pravi prvi link user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?