dreamhorse
|
Hojla punce. Bjondi, dela toliko, da se ven ne vidim. Poškilim na RR, vendar odpisat ne gre... Zdajle še, zdaj pa počasi v zagon. Pridem toliko zgodaj v službo, da lahko prečekiram forum. Moj je doma, pa malo pelje kasneje v vrtec. Ne, doma nikoli ni sama z njim. Skratka, vidim, da ste vse uživale na morju, oz. še boste. Jaz že pogrešam morje in sem že rezervirala decembra Lanzarote. Juhej. Vreme je danes katastrofalno, ne vem, kdaj sem imela julija oblečeno jakno. To ni za nikamor. Mislim, da se bomo poslovili od poletja. Smrketa... fuuull fulll dobra hišica. Pri nas ima sosed prav tako kopijo hutkotove, samo brez kakšnih dodatkov, toboganov in gugalnic, pa je full atraktivna. Mimoidoči se ustavljajo in slikajo. Vsem, brez pleničk, pri nas se je kar malo ustavilo. Na morju je bila brez, ampak je lulala kar v morje, kakala v plenico. Bo že, ko bo pravi čas. Nekaj časa je bila popoldan brez, pa je pridno hodila lulat, zdaj pa jaz nisem več tako dosledna, pa ji raje dam pleničko. Bo že. Jaz sem si pa včeraj zravnala lase, se mi tak zdi, da mi nekaj manjka na glavi. Sem pa dobila same pozitivne odzive. Na morju smo se imeli super,... Žana je uživala, dopoldanski spanec je opustila, zvečer pa ob 20 padla v posteljo. Vreme je bilo super. Ne prevroče, tako da smo bili komot cel dan zunaj. POtem smo šli še h kolegom za 3 dni na obisk, smo se vozili s čolnom, morje je bilo full razburkano, Žana pa je spala kot top. Smo se vračali iz ene plaže tik preden se je začel dež... No, zdaj pa veselo na delo... Lepo se imejte...
|