manna
|
živjo Ne, ne, nisem šla še rodit. Verjetno do roka ne bo nič, pr nas ne grejo stvari tako hitro. Sem pa prav slabe volje, morm pojamrat vsaj vam, kr druzga ni nobenga nikjer, moj me je pa že sit Namreč naša miss je zadnje dni takooo težka, pa sploh nevem zakaj. Začelo se je v vrtcu, ko ni bilo njenih vzgojiteljic. In je bila seveda zjutraj kisla, no, nič čudnega, to razumem. Ampak potem je začela to izražat na svojem lulanju in kakanju in je že en teden precej zaprta. Pa ne samo za kakat, tud lulat ne gre po 6 ur recimo. Kakat pa tud ne gre, kar zadržuje in pol jo verjetno boli..nevem... Pa sem rekla, OK, bo pač pri meni doma, pa smo ji dali nazaj pleničko, pa dajemo ji sirup Lactecon, pa stokrat ji povemo da ni nič narobe tud če ima pleničko al pa če jo nima...Jest itak noče, po moje je mela v zadnjih 14 dneh skupaj kakšnih 6 obrokov.. No druga stvar je da se je začela zbujat. Pa sva najprej mislila da se zmišljuje, potem sva mislila da jo res matra prebava, ampak kajvem..zdaj pa res nič več nevem. Ko se zbudi zjutraj je bla včasih tak dobrovoljček, se je smejala pa govorila pa vse..zdej pa samo cviljenje ?!? Po eni strani je takooo "odrasla" že, ker res vse razume, pa barve loči že, pa prešteje do šest, pa govori čist tekoče, karkoli jo vprašaš, celo ko ima šrmkav nos, mi reče naj ji ga spucam s sesalcem. Po drugi strani pa je tako sitna da ne morm niti kosila v miru skuhat.. Sem se pa spomnila da je enkrat ena mamica v vrtcu razlagala, da je njena prvorojenka kar nekako čutila da ne bo več edina, še preden so šli sploh rodit. In da se je že kar prej začelo oklepanje mame, pa sitnarjenje. Tko da nevem, mogoče je to to.
|