Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 nosečnost-ja najberš ste že ugotovile da smo se odločili še za enega..držim pesti da bo spet poletni.. Jeeejjjjj, komaj čakamo, da izvemo dobro novičko. Verjetno vse držimo pesti na rokah in nogah seveda stiskamo in prtiskamo, go mini, go, daj skoči na svojga tinčka(brez zamere, mal heca mora bit) danes sem fraj, pa imam otroke za lovit (no ena sedaj spi) z drugo smo od zobozdravnika, kosilo za kuhat in pospravljat....kaj pa čem, če hočem red je moj reku, da neb slučajn kuhala, ker je potem vroče - bom spekla pol piščanca, pa solatka in malo kuhanega krompirčka, ker mi v pečici nekak ne rata če pa neb skuhala bi pa reku, da sem lena-kaj čem gre iz ene skrajnosti v drugo, moški pač aja še tole: prodam otroško posteljico - Lip Poljčane, mere: 120 x 60, zelo lepo ohranjena, barva naravna, z motivom medvedka, ime posteljice: Marija; nastavljivo dno; podarim še dve oblogici+jogi+še kakšno posteljninico; ugodno; res lepo ohranjena, prodajam ker manca niti pod razno noče notri spat in bomo kar taveliko rešitev poiskali ob dokončnem urejanju sobice. sam boh ne daj da bo treba pol še eno kupit, če se kaj "ponesreči", sm danes spet vozičke gledala in itak jih vsak dan ogledujem sam sta dve bejbi zaenkrat kar dost, sam skrite želje pa lahko ostanejo, a ne da????
|