|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
7.7.2011 22:55:28   
bjondi
Takole pa zgleda serija slikic,predno sem šel k opoldanskemu počitku,ker sem bil že malo utrujen,čeprav nisem zgledal...me je valovanje jadrnice popeljalo že kar med fotkanjem v spanec user posted image ...

user posted image

user posted image

user posted image

Ja mamici pa je bilo tako smešno ,da ji model zaspi med sešnom...matr sem mogla bit dolgočasna...

Preduspavalna rutina pred spanjem...fotkanje...
user posted image

user posted image

user posted image

Pa še sestrico vam pokažem...
user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
8.7.2011 7:38:45   
dreamhorse
Bjondi, lepe fotke... lepi modeli.. a mama pa nič ne pozira?

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
8.7.2011 8:17:10   
smrketa24
mini - čestitke za izpit user posted image user posted image

bjondi - super fotke. tista, na kateri sta Karin in Žiga skupaj je pa najlepša!!!

Mi bomo šli tudi drug teden za dan ali pa dva do morja. Mi je kar malo hudo, ker bi morali jutri it za en teden, pa ne gremo. Bomo pa drugo leto toliko bolj uživali. Matej pa vseeno komaj čaka, da si gre malo rito namočit v morje. Bom tudi jaz dala kakšno sliko z morja, ko bomo šli. Še prej vam moram pa pokazat našo hišico s toboganom in gugalnico ter plezalno steno. Res je lepa. Ko naložim slike na rač. vam jih pripopam user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
8.7.2011 8:32:01   
manna
živjo
bjondi, kakooooo lepeeee slikeeee!!!!! user posted image
Ja, bom se potrudla in najdla kakšno mojo slikco no...sam bolj majhnouser posted image
mini, čestitke za izpit!! Zdej si prebila led in bo šlo gladko kot po maslu! Če sem prav razumela ne veš kako se z odkupovanjem dolgov služi? Pač nek procent dobi vaše podjetje od vsakega dolga, ki ga odkupi, s tem da jih potem naprej skuša izterjat od dolžnikov. Nekaj takega.  Torej recimo nekdo mi dolguje 1000 eurov, prodam ta dolg vam, vi mi date 800 eurov, ostalih 200 skupaj z obrestmi je vaših, ko jih izterjate, jaz pa nimam več nerešenih poslov, pa vsaj nekaj dobim. Tako nekako. A ni nekaj takega?

No jst sm pa včeri mela pregled pri G in mi je naredila še zadnji UZ. Pa sploh ni omenila, da je plačljiv. Kar odločla se je tko. No ja, sej mi ni žal niti centa, samo vseeno bi lahko PRED pregledom omenila to?! No, kakorkoli že, naše dete ima že 2,5 kg in je menda "že malo nižje". Ampak jaz mislim da en mesec ziher ne gremo še rodit...Aja, pa glede na to da sem mela prvič CR, se mi obeta posvet v porodnišnici, kjer bodo menda potuhtali kako izgleda moja maternica in ali je možno da bi tokrat šlo naravno.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
8.7.2011 8:59:08   
Mala_princeska
Bjondi res krasne slikice, iiiiiiiiiuuuuuuu.
Moje sledijo, sam še zdaleč niso po kvaliteti podobne tvojim, je treba fotoaparat zamenjat in se učit bolje fotkat, s telefona(ko je brat od mojga fotkal) so pa itak čist nekaj zamegljene. Reportaža sledi, ko bo več časa obljubim, da vsaj čofkota pokažem in afne s sladoledom in pivom ;-)
Danes delam popoldne, pa cel vikend, .... zdaj grem pospravljat in kuhat, moj čuva otroke.
Vse je nekaj še v razsulu doma, včer sem likala, en dan prej smo po službi pekli na žaru, ko ima moj še dopust....

Dreamhorse- zaščitno podlogo sem jaz od Virala-Racman kupovala-res dobra in kvalitetna, poglej na netu: vtipkaj Viral zaščitna podloga in dobiš njihovo spletno stran.

Mini user posted image user posted image user posted image tri krat hura za izpit.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
8.7.2011 11:13:23   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bjondi, lepe fotke... lepi modeli.. a mama pa nič ne pozira?

user posted image  mamico trenutno obdeluje kolega ...ne morem bit na svojih fotkah,če vedno jaz fotkam user posted image ...sej sem na enih dveh...ampak počakimo na tiste od Boruta...

Neposredna povezava do sporočila: 1381
8.7.2011 11:15:02   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

bjondi - super fotke. tista, na kateri sta Karin in Žiga skupaj je pa najlepša!!!

Ja je priletel kar naenkrat od zadaj...sicer sta malo barvno neusklajena,sam pač nismo vedl ,da bo on tudi sodeloval user posted image  ...

Ti pa le pokaži še vaša igrala...pa seveda mal reklame narest kdo jih je skupaj spravil...

Neposredna povezava do sporočila: 1382
8.7.2011 11:18:14   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: manna

živjo
bjondi, kakooooo lepeeee slikeeee!!!!! user posted image
Ja, bom se potrudla in najdla kakšno mojo slikco no...sam bolj majhnouser posted image
Iz dopusta...

mini, čestitke za izpit!! Zdej si prebila led in bo šlo gladko kot po maslu! Če sem prav razumela ne veš kako se z odkupovanjem dolgov služi? Pač nek procent dobi vaše podjetje od vsakega dolga, ki ga odkupi, s tem da jih potem naprej skuša izterjat od dolžnikov. Nekaj takega.  Torej recimo nekdo mi dolguje 1000 eurov, prodam ta dolg vam, vi mi date 800 eurov, ostalih 200 skupaj z obrestmi je vaših, ko jih izterjate, jaz pa nimam več nerešenih poslov, pa vsaj nekaj dobim. Tako nekako. A ni nekaj takega?
Tako nekako ja...važno za upnika  je ,da vsaj nekaj dobi,kakor nič...druga pot je pa preko e-izvršb ali kasneje,ko tudi tam ne gre več ,da daš naprej odvetniku...

No jst sm pa včeri mela pregled pri G in mi je naredila še zadnji UZ. Pa sploh ni omenila, da je plačljiv. Kar odločla se je tko. No ja, sej mi ni žal niti centa, samo vseeno bi lahko PRED pregledom omenila to?! No, kakorkoli že, naše dete ima že 2,5 kg in je menda "že malo nižje". Ampak jaz mislim da en mesec ziher ne gremo še rodit...Aja, pa glede na to da sem mela prvič CR, se mi obeta posvet v porodnišnici, kjer bodo menda potuhtali kako izgleda moja maternica in ali je možno da bi tokrat šlo naravno.

user posted image  za pregled...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
8.7.2011 11:31:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Bjondi res krasne slikice, iiiiiiiiiuuuuuuu.
Moje sledijo, sam še zdaleč niso po kvaliteti podobne tvojim, je treba fotoaparat zamenjat in se učit bolje fotkat, s telefona(ko je brat od mojga fotkal) so pa itak čist nekaj zamegljene. Reportaža sledi, ko bo več časa obljubim, da vsaj čofkota pokažem in afne s sladoledom in pivom ;-)
Danes delam popoldne, pa cel vikend, .... zdaj grem pospravljat in kuhat, moj čuva otroke.
Vse je nekaj še v razsulu doma, včer sem likala, en dan prej smo po službi pekli na žaru, ko ima moj še dopust....

...pa daj nehaj ,ti sam popaj slikce,pusti kvaliteto...ne morš primerjat to je res...tud jaz se s svojimi ne morem kosat z kolegovimi fotkami...oprema je bistven del ,potem znanje in seveda dobro ujet trenutek...moja oprema je že zdavnej ven iz programa in se ornk namatram ,da dobim recimo željeno,pa še vedno ni to to ,ker sama osnova aparata ima po 5-ih letih veliko veliko pomanjklivosti, oz. ker gre tehnologija naprej so aparati vedno bolj izpopoljneni ,da pa pridem do tistega pa se včasih pošteno namatram...imam tudi kompakt in se z njim da naredit tudi dobre fotke,če imaš nekaj znanja,naštimano na programu P -če ga kompakt ima-imajo ga bolj zahtevnejši aparati naštimat dobre fotke...seveda si sam nastavljaš ISO,svetlost v + ali - ,bliskavico in vse kar spada zraven...definitivno pa tudi tukaj kompakt počepne v slabi svetlobi,ker če naviješ Iso ,dobiš zrnatost fotke  ali pa premali čas,ki fotko strese...

Aja sej nina ima pa počitnice...a si manco izpisala iz vrtca...

Naša Karin je šla za en teden z gasilci v Bohinj,naslednji dan po morju jo je možek tja peljal...aja sej jutri se že vrne...žiga pravi ,da je v šoli user posted image ...pol bo pa malo doma-no ja drug teden ,če jo ne bo že babi popokala na morje...upam ,da si bo uspela omaro pospravit ,pa šolsko torbo...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 8.7.2011 11:33:03 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
8.7.2011 11:43:14   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Ja je priletel kar naenkrat od zadaj...sicer sta malo barvno neusklajena,sam pač nismo vedl ,da bo on tudi sodeloval user posted image  ...

Ti pa le pokaži še vaša igrala...pa seveda mal reklame narest kdo jih je skupaj spravil...

Sploh se ne opazi, da nista usklajena, ker je fotka res prelepa!!!!
Aja, na FB-ju sem te kliknila user posted image Upam, da veš katera sem user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
8.7.2011 11:48:52   
smrketa24
Evo, da še jaz pokažem nekaj Matejevih slikic, že dolgo nisem user posted image

Torta za rojstni dan:
user posted image

Naš umazanec:
user posted image

Nova frizura:
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1386
8.7.2011 12:07:08   
bjondi

Aja, na FB-ju sem te kliknila user posted image Upam, da veš katera sem user posted image

Joj dej mi še enkrat povabilo pošlji...sem zdele na gmejl pogledala kdo se po pravem imenu skriva pod smrketa ;) ...dobr da si rekla,ker sem te pomoje kenslala-sori  ne nalašč...

Neposredna povezava do sporočila: 1387
8.7.2011 12:09:16   
bjondi
smrketa user posted image  končno malo slikic...eej huda torta,pomoje bi žigec dol padu ,da bi za torto bagr dobil...ful dobro-nisem še vidla...kje si jo pa naročvala...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
8.7.2011 12:27:08   
smrketa24

smrketa user posted image  končno malo slikic...eej huda torta,pomoje bi žigec dol padu ,da bi za torto bagr dobil...ful dobro-nisem še vidla...kje si jo pa naročvala...

Ja, mi smo prav bagra hoteli za torto, ker je naš nor na take stvari. Pa ni samo super izgledala, bila je še boljša za pojest. Res so jo vsi pohvalili. Naročila sem jo pa v slaščičarni Andrejši na Rudniku. Izbrala sva pa 2 različna okusa: pol nutela in banana, pol pa jagoda, borovnice in jogurt.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
8.7.2011 12:28:24   
smrketa24

Joj dej mi še enkrat povabilo pošlji...sem zdele na gmejl pogledala kdo se po pravem imenu skriva pod smrketa ;) ...dobr da si rekla,ker sem te pomoje kenslala-sori  ne nalašč...

Zamerim user posted image user posted image Se hecam user posted image Saj se mi je zdelo, da si pozabila moje ime. Te bom še 1x kliknila, če lahko. Prej je pisalo, da je prošnja že poslala. Če ne pa ti mene klikni, če te jaz ne bom mogla.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
8.7.2011 13:42:29   
bjondi
Ma jaz te imam za smrketo user posted image  ...sem pa res nekoga zanč zavrnila...vrjetn si bila ti user posted image  ...te pa ne najdem pod tvoji pravim imenom...dej še enkrat pošl,sem še bolj frišna tam gor...

Neposredna povezava do sporočila: 1391
8.7.2011 13:44:44   
bjondi

Ja, mi smo prav bagra hoteli za torto, ker je naš nor na take stvari. Pa ni samo super izgledala, bila je še boljša za pojest. Res so jo vsi pohvalili. Naročila sem jo pa v slaščičarni Andrejši na Rudniku. Izbrala sva pa 2 različna okusa: pol nutela in banana, pol pa jagoda, borovnice in jogurt.

Prvič slišim...te drugo leto spet povprašam,če se naumo spet za leklerkove odločil...sem bila presenečena koliko tort imajo že narejenih...mercator jih ima nekaj,ampak leclerk pa zmaga...pa vsi so torti hvalili-jaz nisem probala ne ene ne druge...zmanjkalo časa...

Neposredna povezava do sporočila: 1392
8.7.2011 13:47:52   
smrketa24
bjondi - mi smo vsako leto do sedaj Leclercovo imeli. Mi je bila res všeč. Ko sem pa to probala....lahko rečem samo adijo Leclerc.....pa cena....je ceneje kot leclercova....mi smo dali za torto (30kosov) "samo" 54eur. 

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
8.7.2011 13:51:01   
smrketa24

Ma jaz te imam za smrketo user posted image  ...sem pa res nekoga zanč zavrnila...vrjetn si bila ti user posted image  ...te pa ne najdem pod tvoji pravim imenom...dej še enkrat pošl,sem še bolj frišna tam gor...

Ne morem te kliknit še enkrat user posted image Piše, da sem že poslala prošnjo.
Kaj pa če pogledaš na strani od FB, levo zgoraj, kjer piše facebook, zraven imaš pa dva človečka, pa dva okenčka ter eno zemljo ali nekaj podobnega in klikneš na človečka...tam bi morala bit še jaz notri, ker piše, da me nisi skenslala user posted image
Drugače pa ni panike, bova pa tu klepetali, če ne rata.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
8.7.2011 14:10:26   
bjondi
user posted image  dobro da se drugače pišeš...

Neposredna povezava do sporočila: 1395
8.7.2011 14:24:55   
smrketa24

user posted image  dobro da se drugače pišeš...

Ups, ja, na gmailu imam še tastar priimek user posted image Nisem na mailu nič spreminjala, ker se mi ni dalo obveščat o novem mailu user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
9.7.2011 7:05:23   
Mala_princeska
za pokušino user posted image
v maminih novih kroksicah se afnam in pošiljam poljubčke:

user posted image

lovim žogico v vodi, to delam najraje, ša ati je eno v vodi našel

user posted image

na izletu plaža v Zubovićih:

user posted image

več slikic sledi

Neposredna povezava do sporočila: 1397
9.7.2011 7:08:13   
Mala_princeska
apartma smo imeli na prvi sliki desno od mance takoj za stavbo v drugi vrsti ob morju, blizu an?

ja Manco imam do avgusta doma, za en mesec sem v vrtcu napisala rezervacijo + za tist teden od 24.6., ko je bila doma.....tko da bo kak eurček manj za plačat, smo pa morali to do 15.6. ene papirje izpolnit.

grem v službo, ko z mojim spijem kapučino....

smrketa matej je pa tud že tak frajerček iiiiii cukri maliuser posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 9.7.2011 7:09:26 >

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
9.7.2011 8:41:14   
bačko
Bjondi kot vedno lepe slike.Ko bi meni uspele take slike kot tebi.Tako rada vedno vidim tvoje fotke.user posted image user posted image user posted image
Smrketa lepe fotke in Matej je pravi frajer z novo fizurco.user posted image user posted image user posted image
Mala princeska lepe slikice.
No pri nas pa punci pomagata očiju barvati črte od parkirišča.Jaz pa pospravljam.Popoldne pa greva z možem v nabavo.Moram kupiti darila za Žana ker ima v torek rojstni dan.Kupila ji bova skiro in Winx punčke.Upam da jih bom kje dobila.A katera ve kje jih prodajajo?

Neposredna povezava do sporočila: 1399
10.7.2011 20:24:54   
mini86
evo me..smo bli ceu vikend na dolenskem in je bilooo nooooro..špricanje, čofotanje, kričanje, smejanje..zvečer pa po ene 3 letih spet stara družba ob kozarčku..predno smo imeli otroke smo bili obvezno skupaj petek in soboto zvečer pa še nedeljo seveda ob kozarčku ali petuser posted image
seveda se še dobimo ampak sj veste kako zgleda obisk z otrociuser posted image user posted image user posted image bilo je lepo..nostalgija..seveda so otročki spančkali..no malo manj luštno je bilo zjutraj..sicer so nam šli malo na roko in potegnili do 8.30 samo še nismo prinesli not spanja..user posted image

no s tem vikendom smo zaključili trikratno praznovanje marcelovega rojstnega dne..vse tri torte so bile zelo dobre..

izpit-naredila sem izpit kombinacija fizika, biologija in kemija..user posted image user posted image user posted image seveda sem na zagovoru izustila največji ja z največjim nasmehom ko me je vprašal če znam za 6 in se mi podpisal na prijavnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala profesoruser posted image user posted image

matematiko imam septembra, izpit inžiniring kakovosti-800 strani pa u bistvu nimam določenega datuma..pač ko se naučim se naučim..
diploma pa je že malo napisana..
imela bom naslov zadovoljstvo zaposlenih v ljubljanskem potniškem prometu (LPP), in celotno strukturo oz predstavitev podjetja že imam spisano..
po eni strani komi čakam da začnem intenzivno pisat ker mi podjetje še zdaleč ni tuje-tam je zaposlena tudi moja mami in pa očim..sem pa delala tam že v števnici, pralnici, pralnem servisu, kadrovski, na blagajni..skratka..loh bi mi me uzel za pruser posted image user posted image user posted image

kompenzacije-niste me najbolj razumele..seveda kako bi me če pa nisem točno napisala..
torej..jasno mi je kako pride firma do keša..samo tukaj od tretjega oz drugega mesca zaposlitve nimaš več na uro ampak izključno svoje procente od prodaje oz kompenziranja..in glede na ta teden mi ni jasen kako bom sploh lahko zaslužla s temi verigami za plačo..no ampak pustmo se presenetiti..seveda je to prehoden šiht, iščem kej bolj dinamičnega in tisto uau..sj mogoče si delam lažne utvare ampak do zdej sem že 2x delala tisto kar me veseli in kar je najbolj pomembno z lahkim srcem brez cmoka v grlu šla zjutraj na šiht..in ni vrag da nam našla spet kaj zame..

nosečnost-ja najberš ste že ugotovile da smo se odločili še za enega..držim pesti da bo spet poletni..

marcel..je prava raglja..seveda po mamici..tudi pri nas so akutualni bagri, cisterne, traktorji, vse kar ma prikolice in seveda voooda..po moško ni kej..
je pa seveda moj medo in moj mačekuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?