Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:25:35
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 čeprav bjondi pa nikol ne ujamem a n Ah mini zadnje tri leta imam bolj malo barve,se mi ne da neki pržit...tale barva je dosežena s faktorjem 20 da nau pomote...ležala sem pa na plaži enkrat pol ure... Sem ravno primerjala žigca in karin kako različne polti imata...zaščitena sta z istim faktorjem s tem ,da je karin še več v vodi ,on vmes ko je tanajhuj sonce pančka...ampak je k ciganček,karin pa pegasta svetlopolta blondinka...kako smo si različni ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:32:00
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jaz mam pa tako krizo. .. na morju sem kadila... prej nisem kadila 5 let.. sem rekla, da doma pa ne bom... in zdaj me takoooo trga, da joj.. vem, da ne bi smela, po drugi strani pa tako biiiii... Help... [/image] Ja a si pozabila na svoje dosege ciljev...najprej si zastavi cilj kaditi ali ne kaditi...potem pa se boš morala presežt v smislu ,da si si zastavila da nehaš...ne pozabit cilj držat v rokah in ga ne izpustit...seveda ti bo najprej ven udarila negativa ,da ti bo težko za znoret...in edino s tem se boš presegla ,da greš čez negativo in naprej do zastavljenega cilja...pa ne pozabi ,da bo vse od tebe odvisno...koliko hitro boš prišla do svojega cilja bo odvisno samo ode tebe in nikogar drugega...pa čim prej se odloči kaj si želiš...na koncu ,če ti uspe boš itak sama nase najbolj ponosna...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:43:52
|
|
|
|
bjondi
|
Evo dh en primer...mini a dovoliš... Sem vesela za mini ,da se je odločila za dieto...zagotovo ji je najprej ven udarla negativa...seveda se je presegla in to enormno ne samo malo...že to da je sprejela dieto ,ki je bil korak do njenega cilja...če se je kdaj pa kdaj v tem tromesečju pregrešila ni nič narobe...če bo nadaljevala in si zastavila še dodaten cilj na svoj cilj v smislu,da se pa nadaljnem tromesečju ne bo pregrešila se je še enkrat presegla...definitvno ti udari ven najprej negativa ,ampak če nam nebi ,bi bilo prelahko dosežt nekatere cilje v lajfu...kaj ni lepo da se lahko presegamo in s tem rastemo...ego pa je tisti ki nas vleče nazaj v stare vode kakor češ dej mini se bova še malo pregrešila...treba je it čez to...in ker cilj drži močno v rokah in sem ful vesela ,da ga ni izpustila...bo dosegla svoj cilj in se s tem presegla...če pa bi si na svoj cilj dala še cilj,da gre kurit kalorije s tekom ,ki ji je ta trenutek še zelo težko sprejemljiv pa je naredila še piko na i...in od vsakega posameznika je odvisno kako hitro pridejo do svojega zastavljenega cilja...če bi že v prvi rundi se ne pregrešila in šla naprimer še tečt bi verjetno dosegla prej rezultat...ampak ker si sami zastavljamo cilje in ker je mini zadovoljna s svojim rezulatatom na način,ki ga dela je to tudi uspeh zanjo ,da se je sploh odločila za dieto in ,da ima še vedno cilj ,da želi še več... Ah ja nikol ni prov a ne mini...eni imamo premalo drugi preveč...kak dolgčas bi bil ,da bi bili vsi enaki ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 13:45:51 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:50:15
|
|
|
|
bjondi
|
poganjalčki-kaj vem tale zelen je gud a je plastičen-mislim rečt masivna plastika...un lesen mi je všeč sam je pomoje težji,tudi tisti tvoj smrketa je fajn tak običen...jz sem mislila da mu ga drugo leto nabavimo...mogoče če nas zanese kam v bc bomo probali še enkrat če bo palil ,nazadnje se ni hotel gor vsest...kaj pa čelade...smrketa,dh a jih imata vajina dva vedno gor tudi pred bajto...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:03:27
|
|
|
|
mini86
|
sj se spravlam rolat zvečer k gre tamau spat noooo... ampak samo spravlam..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:12:49
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi poganjalčki-kaj vem tale zelen je gud a je plastičen-mislim rečt masivna plastika...un lesen mi je všeč sam je pomoje težji,tudi tisti tvoj smrketa je fajn tak običen...jz sem mislila da mu ga drugo leto nabavimo...mogoče če nas zanese kam v bc bomo probali še enkrat če bo palil ,nazadnje se ni hotel gor vsest...kaj pa čelade...smrketa,dh a jih imata vajina dva vedno gor tudi pred bajto... ne, Matej pred hišo nima čelade, obvezno pa, če kam gremo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:15:44
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kera so pa teb in kera njemu všeč Za punčko so nama kar nekako všeč (obema) Zala, Sara, Maša, Nina, Lara Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:24:16
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, ravno v tem je problem.. Da jaz bi, pa vem, da ne smem... da je škoda 5 let, ko nisem... in bi samo kakega na dan... pa fulll mi paše... Saj vem.. tudi jaz sem se podala na dieto, pa je bilo na začetku čisto preprosto, ker sem se odločila, da bom. Nobena čokolada mi ni prišla do živega, tudi sladoled ne. Zdaj ko sem blizu cilja, pa že delam tumarije... Se bo treba ponovno odločit, in postavit nov, nižji cilj.. Ampak tile cigareti... če bi kadila, ne bi toliko razmišljala na hrano, pa še luštalo se mi ne bi, oz. si skadila ko bi se mi. Zdaj pa me muči to, da ne morem, ker kao ne bom kadila. Joj sem zabluzila..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:26:25
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kera so pa teb in kera njemu všeč Za punčko so nama kar nekako všeč (obema) Zala, Sara, Maša, Nina, Lara Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime). js sm za mašo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:26:59
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sj se spravlam rolat zvečer k gre tamau spat noooo... ampak samo spravlam.. To je že ful velik korak,da si sploh začela študerat še v tej smeri ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:29:09
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sj se spravlam rolat zvečer k gre tamau spat noooo... ampak samo spravlam.. To je že ful velik korak,da si sploh začela študerat še v tej smeri ... srce moje, a problem je k to že študeram od skorajšnega začetka mojga vsake tok prime in teče ane..no in loh bi šla z rolarji zravn a n... BOM ENKRAT-ablubm
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:29:57
|
|
|
|
mini86
|
bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:30:18
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kera so pa teb in kera njemu všeč Za punčko so nama kar nekako všeč (obema) Zala, Sara, Maša, Nina, Lara Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime). Ma sej bo punčka...lej kok imen imaš za pupike... ...pri nas v prvo ne drugo nismo vedl kaj bo...imela sem pripravljeno ime karin v drugo pa žiga...ajde sej sem imela še za rezervo ime ,če nebi bilo slučajno to kar sem čutila ... Meni všeč jaka ,jakob in manca...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:38:15
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sj se spravlam rolat zvečer k gre tamau spat noooo... ampak samo spravlam.. To je že ful velik korak,da si sploh začela študerat še v tej smeri ... srce moje, a problem je k to že študeram od skorajšnega začetka mojga vsake tok prime in teče ane..no in loh bi šla z rolarji zravn a n... BOM ENKRAT-ablubm Nič ni narobe ,da še nisi...si predstavljaš kak šok bi bil zate in tvoje telo,da štartaš čez noč na polno iz dieto,brez pregreh in še z športom...če te dost poznam ,bi cilj hitro spustila,ker tega do sedaj tvoje telo ni bilo navajeno ,z egom vred ... ker pa veš kaj si želiš in ker si si dala cilj do kdaj nekako ,imaš še čas ,da prideš do rezultata in te nič ne preganja na to ,da bi morala narediti zraven še nekaj...bo že prišel ,da ko se boš odločila ,da še to ufuraš notr...sam drž mi cilj a oblubš ,k ti prvošm da pridš do konca z rezultatom kot ga želiš imet...sej če rabiš še kako motivacijo mi povej...sam tole dans sem ti na lahkoten način napisala ...ne vpraš kako bo naslednjič ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:40:38
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila Ja ful pridna gosti sok na slamco ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:41:28
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila Ja ful pridna gosti sok na slamco ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku.... v mojih cajtih je blo deci gostega, deci mleka... njami.... full dobro...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:42:44
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila Ja ful pridna gosti sok na slamco ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku.... jagodni sok s smetano jaaaaaa..wiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee mnjammmmi ampak na sadni dan ne paše noooo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:43:31
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila Ja ful pridna gosti sok na slamco ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku.... v mojih cajtih je blo deci gostega, deci mleka... njami.... full dobro... kva pa driska pa to
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:45:09
|
|
|
|
mini86
|
ej a mate gdaj grenke kumare.. k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:45:54
|
|
|
|
mini86
|
evo krompir narezan, kumarčna omaka se kuha, kompot v pripravi in dobra muzika..TOP
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:46:24
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Bjondi, ravno v tem je problem.. Da jaz bi, pa vem, da ne smem... da je škoda 5 let, ko nisem... in bi samo kakega na dan... pa fulll mi paše... Saj vem.. tudi jaz sem se podala na dieto, pa je bilo na začetku čisto preprosto, ker sem se odločila, da bom. Nobena čokolada mi ni prišla do živega, tudi sladoled ne. Zdaj ko sem blizu cilja, pa že delam tumarije... Se bo treba ponovno odločit, in postavit nov, nižji cilj.. Ampak tile cigareti... če bi kadila, ne bi toliko razmišljala na hrano, pa še luštalo se mi ne bi, oz. si skadila ko bi se mi. Zdaj pa me muči to, da ne morem, ker kao ne bom kadila. Joj sem zabluzila.. Uf kvačka...bom probala razbrat kaj si hotla povedat ...jasnovidka bjondi... Pri dieti si na koncu cilja...držiš in ga že vidiš...ja tolče ti ven negativa ,ker imaš še čisto malo...ampak ta negativa je na nek način dobrodošla saj se boš na ta način presegla...zakaj bi si postavila nižji cilj...no go...postavi si višjega ,da se presežeš...če boš imela nižjega ali obupala na koncu nisi naredila nič,kljub rezultatu...škoda je vržt puško v koruzo in to tik na cilju...a koslo tudi kdaj ne skuhaš do konca ...vedno ga ...in pri dieti je enako...zdrži zase... Še enkrat napiši kako je s kajenjem ,ker ne razberem kdaj si nehala oz. kaj želiš...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 14:48:54 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:46:57
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, meni to ni povzročalo driske, pa drugim, ki so pili tudi ne...Je tako, kot bi jedel/pil jogurt. Tudi ta ne povzroča driske. Grenke kumare pa so baje posledica suše, oz premalo vode... ne vem.. tako sem slišala.. če sem se zmotila se opravičujem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:50:32
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročila Ja ful pridna gosti sok na slamco ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku.... v mojih cajtih je blo deci gostega, deci mleka... njami.... full dobro... kva pa driska pa to Uuu huda kobinacija ...mini a si že pila kokakolo s smetano...tole kombinacijo sem pa jaz ene parkart jedla -pila...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:51:21
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a mate gdaj grenke kumare.. k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte.. Ne stran jo fliknem ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 14:57:40
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Mini, meni to ni povzročalo driske, pa drugim, ki so pili tudi ne...Je tako, kot bi jedel/pil jogurt. Tudi ta ne povzroča driske. Grenke kumare pa so baje posledica suše, oz premalo vode... ne vem.. tako sem slišala.. če sem se zmotila se opravičujem dh a si mal nakačena ti dons.. driska je bla mišlena v pozitivnem smislu.. pa nisem uprašala zakaj so grenke
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?