|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
28.7.2011 13:25:35   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

čeprav bjondi pa nikol ne ujamem a n

Ah mini zadnje tri leta imam bolj malo barve,se mi ne da neki pržit...tale barva je dosežena s faktorjem 20 da nau pomote...ležala sem pa na plaži enkrat pol ure...
Sem ravno primerjala žigca in karin kako različne polti imata...zaščitena sta z istim faktorjem s tem ,da je karin še več v vodi ,on vmes ko je tanajhuj sonce pančka...ampak je k ciganček,karin pa pegasta svetlopolta blondinka...kako smo si različni user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
28.7.2011 13:32:00   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Jaz mam pa tako krizo. .. na morju sem kadila... prej nisem kadila 5 let..  sem rekla, da doma pa ne bom... in zdaj me takoooo trga, da joj.. vem, da ne bi smela, po drugi strani pa tako biiiii... Help...

[/image]

Ja a si pozabila na svoje dosege ciljev...najprej si zastavi cilj kaditi ali ne kaditi...potem pa se boš morala presežt v smislu ,da si si zastavila da nehaš...ne pozabit cilj držat v rokah in ga ne izpustit...seveda ti bo najprej ven udarila negativa ,da ti bo težko za znoret...in edino s tem se boš presegla ,da greš čez negativo in naprej do zastavljenega cilja...pa ne pozabi ,da bo vse od tebe odvisno...koliko hitro boš prišla do svojega cilja bo odvisno samo ode tebe in nikogar drugega...pa čim prej se odloči kaj si želiš...na koncu ,če ti uspe boš itak sama nase najbolj ponosna...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
28.7.2011 13:43:52   
bjondi
Evo dh en primer...mini a dovoliš...

Sem vesela za mini ,da se je odločila za dieto...zagotovo ji je najprej ven udarla negativa...seveda se je presegla in to enormno ne samo malo...že to da je sprejela dieto ,ki je bil korak do njenega cilja...če se je kdaj pa kdaj v tem tromesečju pregrešila ni nič narobe...če bo nadaljevala in si zastavila še dodaten cilj na svoj cilj v smislu,da se pa nadaljnem tromesečju ne bo pregrešila se je še enkrat presegla...definitvno ti udari ven najprej negativa ,ampak če nam nebi ,bi bilo prelahko dosežt nekatere cilje v lajfu...kaj ni lepo da se lahko presegamo in s tem rastemo...ego pa je tisti ki nas vleče nazaj v stare vode kakor češ dej mini se bova še malo pregrešila...treba je it čez to...in ker cilj drži močno v rokah in sem ful vesela ,da ga ni izpustila...bo dosegla svoj cilj in se s tem presegla...če pa bi si na svoj cilj dala še cilj,da gre kurit kalorije s tekom ,ki ji je ta trenutek še zelo težko sprejemljiv pa je naredila še piko na i...in od vsakega posameznika je odvisno kako hitro pridejo do svojega zastavljenega cilja...če bi že v prvi rundi se ne pregrešila in šla naprimer še tečt bi verjetno dosegla prej rezultat...ampak ker si sami zastavljamo cilje in ker je mini zadovoljna s svojim rezulatatom na način,ki ga dela je to tudi uspeh zanjo ,da se je sploh odločila za dieto in ,da ima še vedno cilj ,da želi še več...

Ah ja nikol ni prov a ne mini...eni imamo premalo drugi preveč...kak dolgčas bi bil ,da bi bili vsi enaki user posted image ...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 13:45:51 >

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
28.7.2011 13:50:15   
bjondi
poganjalčki-kaj vem tale zelen je gud a je plastičen-mislim rečt masivna plastika...un lesen mi je všeč sam je pomoje težji,tudi tisti tvoj smrketa je fajn tak običen...jz sem mislila da mu ga drugo leto nabavimo...mogoče če nas zanese kam v bc bomo probali še enkrat če bo palil ,nazadnje se ni hotel gor vsest...kaj pa čelade...smrketa,dh a jih imata vajina dva vedno gor tudi pred bajto...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
28.7.2011 14:03:27   
mini86
sj se spravlam rolat zvečer k gre tamau spat noooo...
ampak samo spravlam..user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
28.7.2011 14:12:49   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

poganjalčki-kaj vem tale zelen je gud a je plastičen-mislim rečt masivna plastika...un lesen mi je všeč sam je pomoje težji,tudi tisti tvoj smrketa je fajn tak običen...jz sem mislila da mu ga drugo leto nabavimo...mogoče če nas zanese kam v bc bomo probali še enkrat če bo palil ,nazadnje se ni hotel gor vsest...kaj pa čelade...smrketa,dh a jih imata vajina dva vedno gor tudi pred bajto...

ne, Matej pred hišo nima čelade, obvezno pa, če kam gremo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
28.7.2011 14:15:44   
smrketa24

kera so pa teb in kera njemu všeč

Za punčko so nama kar nekako všeč (obema) Zala, Sara, Maša, Nina, Lara

Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime).

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
28.7.2011 14:24:16   
dreamhorse
Bjondi, ravno v tem je problem.. Da jaz bi, pa vem, da ne smem... da je škoda 5 let, ko nisem... in bi samo kakega na dan... pa fulll mi paše...

Saj vem.. tudi jaz sem se podala na dieto, pa je bilo na začetku čisto preprosto, ker sem se odločila, da bom. Nobena čokolada mi ni prišla do živega, tudi sladoled ne. Zdaj ko sem blizu cilja, pa že delam tumarije... Se bo treba ponovno odločit, in postavit nov, nižji cilj..
Ampak tile cigareti... če bi kadila, ne bi toliko razmišljala na hrano, pa še luštalo se mi ne bi, oz. si skadila ko bi se mi. Zdaj pa me muči to, da ne morem, ker kao ne bom kadila.
Joj sem zabluzila..

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
28.7.2011 14:26:25   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime).

js sm za mašouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1534
28.7.2011 14:26:59   
bjondi

To je že ful velik korak,da si sploh začela študerat še v tej smeri user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
28.7.2011 14:29:09   
mini86

To je že ful velik korak,da si sploh začela študerat še v tej smeri user posted image ...

srce moje, a problem je k to že študeram od skorajšnega začetkauser posted image user posted image
mojga vsake tok prime in teče ane..no in loh bi šla z rolarji zravn a n...
BOM ENKRAT-ablubmuser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
28.7.2011 14:29:57   
mini86
bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročilauser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
28.7.2011 14:30:18   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

Ma sej bo punčka...lej kok imen imaš za pupike...

...pri nas v prvo ne drugo nismo vedl kaj bo...imela sem pripravljeno ime karin v drugo pa žiga...ajde sej sem imela še za rezervo ime ,če nebi bilo slučajno to kar sem čutila user posted image ...

Meni všeč jaka ,jakob in manca...

Neposredna povezava do sporočila: 1538
28.7.2011 14:38:15   
bjondi

srce moje, a problem je k to že študeram od skorajšnega začetkauser posted image user posted image
mojga vsake tok prime in teče ane..no in loh bi šla z rolarji zravn a n...
BOM ENKRAT-ablubmuser posted image

Nič ni narobe ,da še nisi...si predstavljaš kak šok bi bil zate in tvoje telo,da štartaš čez noč na polno iz dieto,brez pregreh in še z športom...če te dost poznam ,bi cilj hitro spustila,ker tega do sedaj tvoje telo ni bilo navajeno ,z egom vred user posted image ... ker pa veš kaj si želiš in ker si si dala cilj do kdaj nekako ,imaš še čas ,da prideš do rezultata in te nič ne preganja na to ,da bi morala narediti zraven še nekaj...bo že prišel ,da ko se boš odločila ,da še to ufuraš notr...sam drž mi cilj a oblubš ,k ti prvošm da pridš do konca z rezultatom kot ga želiš imet...sej če rabiš še kako motivacijo mi povej...sam tole dans sem ti na lahkoten način napisala user posted image ...ne vpraš kako bo naslednjič user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
28.7.2011 14:40:38   
bjondi

bjondi ampak pohvalila me pa nis da nisem kokakole naročilauser posted image user posted image

Ja ful pridna gosti sok na slamco user posted image ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
28.7.2011 14:41:28   
dreamhorse

Ja ful pridna gosti sok na slamco user posted image ...kaj pravš še na smetano pa žlico...to sem se zanč spomnla ,da smo tega popil pa pojedl k smo bli majhni na tone...sej za tiste cajte je bila smetana že luksuz na gostem soku....

v mojih cajtih je blo deci gostega, deci mleka... njami.... full dobro...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
28.7.2011 14:42:44   
mini86

jagodni sok s smetano jaaaaaa..wiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee  mnjammmmiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ampak na sadni dan ne paše noooo..user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
28.7.2011 14:43:31   
mini86

kva pa driska pa touser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1543
28.7.2011 14:45:09   
mini86
ej a mate gdaj grenke kumare..
k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
28.7.2011 14:45:54   
mini86
evo krompir narezan, kumarčna omaka se kuha, kompot v pripravi in dobra muzika..TOP

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
28.7.2011 14:46:24   
bjondi

Bjondi, ravno v tem je problem.. Da jaz bi, pa vem, da ne smem... da je škoda 5 let, ko nisem... in bi samo kakega na dan... pa fulll mi paše...

Saj vem.. tudi jaz sem se podala na dieto, pa je bilo na začetku čisto preprosto, ker sem se odločila, da bom. Nobena čokolada mi ni prišla do živega, tudi sladoled ne. Zdaj ko sem blizu cilja, pa že delam tumarije... Se bo treba ponovno odločit, in postavit nov, nižji cilj..
Ampak tile cigareti... če bi kadila, ne bi toliko razmišljala na hrano, pa še luštalo se mi ne bi, oz. si skadila ko bi se mi. Zdaj pa me muči to, da ne morem, ker kao ne bom kadila.
Joj sem zabluzila..

Uf kvačka...bom probala razbrat kaj si hotla povedat user posted image ...jasnovidka bjondi...

Pri dieti si na koncu cilja...držiš in ga že vidiš...ja tolče ti ven negativa ,ker imaš še čisto malo...ampak ta negativa je na nek način dobrodošla saj se boš na ta način presegla...zakaj bi si postavila nižji cilj...no go...postavi si višjega ,da se presežeš...če boš imela nižjega ali obupala na koncu nisi naredila nič,kljub rezultatu...škoda je vržt puško v koruzo in to tik na cilju...a koslo tudi kdaj ne skuhaš do konca user posted image ...vedno ga ...in pri dieti je enako...zdrži zase...

Še enkrat napiši kako je s kajenjem ,ker ne razberem kdaj si nehala oz. kaj želiš...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 14:48:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1546
28.7.2011 14:46:57   
dreamhorse
Mini, meni to ni povzročalo driske, pa drugim, ki so pili tudi ne...Je tako, kot bi jedel/pil jogurt. Tudi ta ne povzroča driske.

Grenke kumare pa so baje posledica suše, oz premalo vode... ne vem.. tako sem slišala.. če sem se zmotila se opravičujem

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
28.7.2011 14:50:32   
bjondi

kva pa driska pa touser posted image

Uuu huda kobinacija user posted image ...mini a si že pila kokakolo s smetano...tole kombinacijo sem pa jaz ene parkart jedla -pila...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
28.7.2011 14:51:21   
bjondi

ej a mate gdaj grenke kumare..
k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte..

Ne stran jo fliknem user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
28.7.2011 14:57:40   
mini86

Mini, meni to ni povzročalo driske, pa drugim, ki so pili tudi ne...Je tako, kot bi jedel/pil jogurt. Tudi ta ne povzroča driske.

Grenke kumare pa so baje posledica suše, oz premalo vode... ne vem.. tako sem slišala.. če sem se zmotila se opravičujem

dh a si mal nakačena ti dons..
driska je bla mišlena v pozitivnem smislu..

pa nisem uprašala zakaj so grenke

Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Če boš mojemu otroku kdaj rekel: »Ne povej...
V našem domu so presenečenja dovoljena... skrivnosti niso.
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?