Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 11:56:52
|
|
|
|
mini86
|
o hvala dh..sploh nebi pomislna na BC.. pomoje bomo šli kr tega iskat ampak sam iz tega razloga da ga takoj imamo čeprav unih zvezdic nam nalepla gor k mi je pol k en cirkus dj še kej povej o tem kolesu..a tamalo kej mot una "zaščita" za roke na balanci
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 11:58:27
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse tegale.... mi ga imamo.. je lahek, pa še škoda ga ni, ko je plastičen... in tukaj je ceneje, če imaš babyclub kartico.. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141 luškan!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 11:59:05
|
|
|
|
mini86
|
sj kokr vidm majo v BC samo zelenega na voljo..pismu tok me je zagrabl da ga gremo pomoje dons iskat moj pa še premišljuje in pravi da se bomo potem zmenili ko pride iz šihta.. sam to je pr njemu skor ja
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:00:22
|
|
|
|
mini86
|
sm vas zbezala na dan ane zdj pa še kej napište da ko cune zložim da mam kej prebrat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:01:58
|
|
|
|
smrketa24
|
mini....meni sploh ni žal, da smo kupili tak poganjalec. res je super in po dveh dneh vožnje z njim se je že spuščal pa manjšem klancu z nogami v luft Jaz sem res vesela, da smo ga kupili. Celo popoldne se vozi po dvorišču z njim, pa še na izlete ga moramo s seboj vzet
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:02:51
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 sj kokr vidm majo v BC samo zelenega na voljo..pismu tok me je zagrabl da ga gremo pomoje dons iskat moj pa še premišljuje in pravi da se bomo potem zmenili ko pride iz šihta.. sam to je pr njemu skor ja Jaz mojega sploh nisem vprašala, sem ga kar naročila, pa sem mu potem povedala, ko je bil že plačan
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:20:56
|
|
|
|
mini86
|
če bi mela js službo bi isto nardila.. ma želim da ga ma čeprav smo zdele na tesnem z denarjem.. ne da bi mojga mogla vprašat za dovoljenje ampak samo da se posvetujem z njem mal sm se ogrela..zdj pa da se za računalnikom spet ohladim.. čakam ..in ne še nisem ker sem že nardila test ne morem čakat.. ej za koga vam je bolj primerno ime maksim-za punčko al fantka
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:23:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
Žana se ne vozi preveč rada, ker še ima vedno 3 kolesni motorček, s katerim šiba kot nora.. in ko poskuša na dvokolesniku, ugotovi, da gre na onem lažje in ga zamenja. Drugače pa je ščitniki ne motijo. Niti niso tako moteči, da bi jih lahko kako motili. Je pa fino, ker sedež sede čisto na štango pa se lahko vsede tudi na njo, če ima krajše rokice. Pa še lep mi je zelo... Mi imamo roza, tudi tiste zvezdice niso tako moteče, malo poživijo vse skupaj... Sem ga pa kar prek neta naročila, pa sem ga drugi dan dobila. Sosedin 5 letnik ima istega, pa se še vedno vozi z njim. Sedež se da nastavit precej visoko. Belanca je fiksna.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:23:57
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, pri nas imamo tudi kettlerja, 10 col - takega kot Smrketa. Sem ga kupila na bolhi (novega), ampak gospa nima več oglasov, da bi dala link. Srečku je ravno prav, ker je pomembno, da se otrok odganja s CELIMI podplati. Ker pa je Marcel manjši od Srečka, jaz niti slučajno ne bi šla v nakup 12 colskega. Sicer pa vzemi Marcela s sabo in probajta, če se bo hotel vsesti gor (pri nas običajno ne uspe). Je pa hudič, a n Mini, ko nekaj mora bit takoj Z možem sva namreč hotela kupit traktor na pedala, pa smo ga dobili v dar in sem morala TAKOJ kupit poganjalčka. No, pri nas ne gre v promet, ker je treba lovit ravnotežje in je bolj udoben poganjalec-traktor, pa še prikolico ima za zadaj in to je zdaj najbolj in. S kolesom gre sem pa tja kdaj, ampak gre prepočasi in se kmalu naveliča. In če si že dala na glasovanje, Mini, jaz glasujem za enega lesenega. Ta zelen mi je malo preveč plasičen, čeprav mi je zelena všeč. Mogoče je pa v živo lepši kot na sliki.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:25:50
|
|
|
|
dreamhorse
|
Vau mini... držim pesti.. koliko zamuja Meni ime ne sede, tako da mi ne vleče ne na moškega ne na žensko. Poznam pa eno punco, ki ji je tako ime. Pa za eno trgovino vem, ki se ji tako reče.. Pa mi mogoče zato ni za ime....Pa brez zamere...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:28:35
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej za koga vam je bolj primerno ime maksim-za punčko al fantka Vprašaj mene http://www.stat.si/imena.asp V Sloveniji je 111 moških in 6 žensk s tem imenom. O okusih se pa ne razpravlja
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:34:04
|
|
|
|
mini86
|
Je pa hudič, a n Mini, ko nekaj mora bit takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a deeej mal me pa že poznaš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:35:24
|
|
|
|
mini86
|
Vau mini... držim pesti.. koliko zamuja user posted image ne ne ne..brez panike..dons al učer bi mogla dobit..u bistvu sploh ne zamuja ampak se ciklus še ni uredil..pred oktobrom sploh ne računam samo vseeno
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:38:14
|
|
|
|
mini86
|
js sm mela u mislih za punčko samo če ornk pomislim je res loh za oba spola.. šele zdj mi je jasno zakaj je treba na določenih obrazcih obkrožit m al pa ž..no moj ime ni dvomljivo ane težko je za punčko na m..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:39:44
|
|
|
|
mini86
|
danes mineva natanko 6 mesecev odkar je umrla moja predraga teta..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:45:50
|
|
|
|
mini86
|
js sm pa marcelu kr tole flašo nabavla.. http://www.eco-bistravoda.si/eco/product/reggy.html
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 12:55:38
|
|
|
|
smrketa24
|
Tudi meni je maksim bolj za fanta kot za punčko. Joj, midva se pa še vedno nisva glede imena nič pogovarjala. Itak še sploh ne veva natančno, če bo fantek ali punčka, tako da je še težje, ker je treba za oba spola izbrat. Pa kar je enemu všeč, drugemu ni Dobro, da imava še 3 mesece časa Ko bova imela pa ožji izbor, mi boste pa ve pomagale izbrat, the one ime
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:01:45
|
|
|
|
mini86
|
kera so pa teb in kera njemu všeč
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:07:04
|
|
|
|
bjondi
|
Končno ena ka malo pojamra...ej dh pa te ja ne bo eno bedno vreme iztirilo...je fajn ,če že malo vmes probamo jesensko kolekcijo,da ne boste potem septembra jamrale kako vam je vse premajhno... No ja razen mini k se drži diete in je zelooo pridna in se že pozna ...sam da ti nau zdej ego pobožal ...čak čak bo tud čas prišel ko te bo treba malo terat...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 13:08:39 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:12:12
|
|
|
|
mini86
|
men je najlepš ko se sredi poletja kakšn večer al pa pol septembra malo ohladi in morš douge oblečt.. no in pol se mi tok fajn zdi k sm rjava... čeprav bjondi pa nikol ne ujamem a n
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:14:58
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Ojla. Joj, Bjondi, ti moram povedat, da si jaz tvoje pisanje vzamem k srcu. In da kar opozarjam tamauga, da moram lulat. Pa to niti ni tako težko, ker itak ne more brez mene in tudi brez povabila pride za mano v kopalnico. Saj tudi jaz pravim da bo že, ampak imam pa včasih slabo vest, da se ne potrudim dovolj. Nehaj no...če sama pri sebi veš da narediš dovolj ,zakaj bi imela slabo vest...kot si rekla, vsi so unikati eni prej eni kasnej ,dafinitivno ,če vidiš ,da ni zainteresiran bo treba izbrat drug termin za odvajanje...in si ne jemli to k srcu ,da ne narediš dovolj...ti pa kje drugje dosega cilje,ki jih pa ostali ne... s taščo o tem ne bom govorila. modelka...ti tečka ne tašča... da z njo govorim samo še o vremenu in kuhanju. faca...ja ti ja ne tašča...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:16:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej leeepe slikice.. A moje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:17:39
|
|
|
|
dreamhorse
|
bjondi juhej, meni tokrat preveliko... bolj me jezi to, da ni dolgo nazaj, kaj sem žani stvari kupovala, zdaj pa že jaknice gledam... Jaz mam pa tako krizo. .. na morju sem kadila... prej nisem kadila 5 let.. sem rekla, da doma pa ne bom... in zdaj me takoooo trga, da joj.. vem, da ne bi smela, po drugi strani pa tako biiiii... Help... smrketa, jaz za fantka nisem imela imena, ker sem od začetka vedela, da bo punčka, pa ni noben uz še tega potrdil. Mini, če boš imela v igri ime Maksim, se ne boš rabla ubadat s tem, katero ime za fantka in katero za punčko. Ker je lahko oboje.. drugače pa je bolj za fantka, glede na to, da je podaljšano ime za Maksa.. Pri vas ste vsi na M? Ne morem verjet, da je že pol leta minilo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:20:40
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej za koga vam je bolj primerno ime maksim-za punčko al fantka Pojma nimam meni bolj zveni na fantka...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 28.7.2011 13:22:07
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js sm mela u mislih za punčko samo če ornk pomislim je res loh za oba spola.. šele zdj mi je jasno zakaj je treba na določenih obrazcih obkrožit m al pa ž..no moj ime ni dvomljivo ane ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?