|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
28.7.2011 11:56:52   
mini86
o hvala dh..sploh nebi pomislna na BC..

pomoje bomo šli kr tega iskat ampak sam iz tega razloga da ga takoj imamouser posted image čeprav unih zvezdic nam nalepla gor k mi je pol k en cirkususer posted image
dj še kej povej o tem kolesu..a tamalo kej mot una "zaščita" za roke na balanci

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
28.7.2011 11:58:27   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

tegale.... mi ga imamo.. je lahek, pa še škoda ga ni, ko je plastičen...
in tukaj je ceneje, če imaš babyclub kartico..

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=211141

luškan!

Neposredna povezava do sporočila: 1502
28.7.2011 11:59:05   
mini86
sj kokr vidm majo v BC samo zelenega na voljo..pismu tok me je zagrabl da ga gremo pomoje dons iskatuser posted image moj pa še premišljuje in pravi da se bomo potem zmenili ko pride iz šihta..
sam to je pr njemu skor jauser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
28.7.2011 12:00:22   
mini86
sm vas zbezala na dan aneuser posted image user posted image

zdj pa še kej napište da ko cune zložim da mam kej prebratuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
28.7.2011 12:01:58   
smrketa24
mini....meni sploh ni žal, da smo kupili tak poganjalec. res je super in po dveh dneh vožnje z njim se je že spuščal pa manjšem klancu z nogami v luft user posted image Jaz sem res vesela, da smo ga kupili. Celo popoldne se vozi po dvorišču z njim, pa še na izlete ga moramo s seboj vzet user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
28.7.2011 12:02:51   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

sj kokr vidm majo v BC samo zelenega na voljo..pismu tok me je zagrabl da ga gremo pomoje dons iskatuser posted image moj pa še premišljuje in pravi da se bomo potem zmenili ko pride iz šihta..
sam to je pr njemu skor jauser posted image

Jaz mojega sploh nisem vprašala, sem ga kar naročila, pa sem mu potem povedala, ko je bil že plačan user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
28.7.2011 12:20:56   
mini86
če bi mela js službo bi isto nardila..user posted image
ma želim da ga ma čeprav smo zdele na tesnem z denarjem..
ne da bi mojga mogla vprašat za dovoljenje ampak samo da se posvetujem z njemuser posted image user posted image

mal sm se ogrela..zdj pa da se za računalnikom spet ohladim..

čakamuser posted image ..in ne še nisem user posted image ker sem že nardila testuser posted image user posted image user posted image ne morem čakat..

ej za koga vam je bolj primerno ime maksim-za punčko al fantka

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
28.7.2011 12:23:39   
dreamhorse
Žana se ne vozi preveč rada, ker še ima vedno 3 kolesni motorček, s katerim šiba kot nora.. in ko poskuša na dvokolesniku, ugotovi, da gre na onem lažje in ga zamenja. Drugače pa je ščitniki ne motijo. Niti niso tako moteči, da bi jih lahko kako motili. Je pa fino, ker sedež sede čisto na štango pa se lahko vsede tudi na njo, če ima krajše rokice. Pa še lep mi je zelo... Mi imamo roza, tudi tiste zvezdice niso tako moteče, malo poživijo vse skupaj... Sem ga pa kar prek neta naročila, pa sem ga drugi dan dobila. Sosedin 5 letnik ima istega, pa se še vedno vozi z njim. Sedež se da nastavit precej visoko. Belanca je fiksna.

Neposredna povezava do sporočila: 1508
28.7.2011 12:23:57   
tecka
Ojla,
pri nas imamo tudi kettlerja, 10 col - takega kot Smrketa. Sem ga kupila na bolhi (novega), ampak gospa nima več oglasov, da bi dala link. Srečku je ravno prav, ker je pomembno, da se otrok odganja s CELIMI podplati. Ker pa je Marcel manjši od Srečka, jaz niti slučajno ne bi šla v nakup 12 colskega. Sicer pa vzemi Marcela s sabo in probajta, če se bo hotel vsesti gor (pri nas običajno ne uspe).
Je pa hudič, a n Mini, ko nekaj mora bit takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Z možem sva namreč hotela kupit traktor na pedala, pa smo ga dobili v dar in sem morala TAKOJ kupit poganjalčka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image No, pri nas ne gre v promet, ker je treba lovit ravnotežje in je bolj udoben poganjalec-traktor, pa še prikolico ima za zadaj in to je zdaj najbolj in. S kolesom gre sem pa tja kdaj, ampak gre prepočasiuser posted image in se kmalu naveliča.
In če si že dala na glasovanje, Mini, jaz glasujem za enega lesenega. Ta zelen mi je malo preveč plasičen, čeprav mi je zelena všeč. Mogoče je pa v živo lepši kot na sliki.

Neposredna povezava do sporočila: 1509
28.7.2011 12:25:50   
dreamhorse
Vau mini... držim pesti.. koliko zamuja user posted image
Meni ime ne sede, tako da mi ne vleče ne na moškega ne na žensko. Poznam pa eno punco, ki ji je tako ime. Pa za eno trgovino vem, ki se ji tako reče.. Pa mi mogoče zato ni za ime....Pa brez zamere... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1510
28.7.2011 12:28:35   
tecka

Vprašaj meneuser posted image
http://www.stat.si/imena.asp
V Sloveniji je 111 moških in 6 žensk s tem imenom.
O okusih se pa ne razpravljauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
28.7.2011 12:34:04   
mini86
Je pa hudič, a n Mini, ko nekaj mora bit takojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a deeej mal me pa že poznašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
28.7.2011 12:35:24   
mini86
Vau mini... držim pesti.. koliko zamuja user posted image

ne ne ne..brez panike..dons al učer bi mogla dobit..u bistvu sploh ne zamuja ampak se ciklus še ni uredil..pred oktobrom sploh ne računam samo vseenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1513
28.7.2011 12:38:14   
mini86
js sm mela u mislih za punčko samo če ornk pomislim je res loh za oba spola..
šele zdj mi je jasno zakaj je treba na določenih obrazcih obkrožit m al pa ž..no moj ime ni dvomljivo aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

težko je za punčko na m..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
28.7.2011 12:39:44   
mini86
danes mineva natanko 6 mesecev odkar je umrla moja predraga teta..
user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
28.7.2011 12:45:50   
mini86
js sm pa marcelu kr tole flašo nabavla..

http://www.eco-bistravoda.si/eco/product/reggy.html

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
28.7.2011 12:55:38   
smrketa24
Tudi meni je maksim bolj za fanta kot za punčko.

Joj, midva se pa še vedno nisva glede imena nič pogovarjala. Itak še sploh ne veva natančno, če bo fantek ali punčka, tako da je še težje, ker je treba za oba spola izbrat. Pa kar je enemu všeč, drugemu ni user posted image Dobro, da imava še 3 mesece časa user posted image Ko bova imela pa ožji izbor, mi boste pa ve pomagale izbrat, the one ime user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
28.7.2011 13:01:45   
mini86
kera so pa teb in kera njemu všeč

Neposredna povezava do sporočila: 1518
28.7.2011 13:07:04   
bjondi
Končno ena ka malo pojamra...ej dh pa te ja ne bo eno bedno vreme iztirilo...je fajn ,če že malo vmes probamo jesensko kolekcijo,da ne boste potem septembra jamrale kako vam je vse premajhno...

No ja razen mini k se drži diete in je zelooo pridna in se že pozna user posted image ...sam da ti nau zdej ego pobožal ...čak čak bo tud čas prišel ko te bo treba malo terat...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 28.7.2011 13:08:39 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
28.7.2011 13:12:12   
mini86
men je najlepš ko se sredi poletja kakšn večer al pa pol septembra malo ohladi in morš douge oblečt..
no in pol se mi tok fajn zdi k sm rjava...
čeprav bjondi pa nikol ne ujamem a n

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
28.7.2011 13:14:58   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ojla.
Joj, Bjondi, ti moram povedat, da si jaz tvoje pisanje vzamem k srcu. In da kar opozarjam tamauga, da moram lulat. Pa to niti ni tako težko, ker itak ne more brez mene in tudi brez povabila pride za mano v kopalnico. Saj tudi jaz pravim da bo že, ampak imam pa včasih slabo vest, da se ne potrudim dovolj.

Nehaj no...če sama pri sebi veš da narediš dovolj ,zakaj bi imela slabo vest...kot si rekla, vsi so unikati eni prej eni kasnej ,dafinitivno ,če vidiš ,da ni zainteresiran bo treba izbrat drug termin za odvajanje...in si ne jemli to k srcu ,da ne narediš dovolj...ti pa kje drugje dosega cilje,ki jih pa ostali ne...

s taščo o tem ne bom govorila.

user posted image modelka...ti tečka ne tašča...

da z njo govorim samo še o vremenu in kuhanju.
user posted image user posted image faca...ja ti ja ne tašča...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
28.7.2011 13:16:16   
bjondi

ej leeepe slikice..

A moje...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
28.7.2011 13:17:39   
dreamhorse
bjondi juhej, meni tokrat preveliko... bolj me jezi to, da ni dolgo nazaj, kaj sem žani stvari kupovala, zdaj pa že jaknice gledam...

Jaz mam pa tako krizo. .. na morju sem kadila... prej nisem kadila 5 let..  sem rekla, da doma pa ne bom... in zdaj me takoooo trga, da joj.. vem, da ne bi smela, po drugi strani pa tako biiiii... Help...

smrketa, jaz za fantka nisem imela imena, ker sem od začetka vedela, da bo punčka, pa ni noben uz še tega potrdil.

Mini, če boš imela v igri ime Maksim, se ne boš rabla ubadat s tem, katero ime za fantka in katero za punčko. Ker je lahko oboje.. drugače pa je bolj za fantka, glede na to, da je podaljšano ime za Maksa..
Pri vas ste vsi na M?

Ne morem verjet, da je že pol leta minilo... user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
28.7.2011 13:20:40   
bjondi

Pojma nimam meni bolj zveni na fantka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
28.7.2011 13:22:07   
bjondi

js sm mela u mislih za punčko samo če ornk pomislim je res loh za oba spola..
šele zdj mi je jasno zakaj je treba na določenih obrazcih obkrožit m al pa ž..no moj ime ni dvomljivo aneuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?