Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 12:09:29
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Eej a so že bile razprodaje? Imam pa eno vprašanje mi smo že od spomladi brez dolgih hlač...stanje tege tedna je pokazalo ,da jih imamo še manj kot spomladi-beri nič ,ker so vse do gležnjev...kje dobit ala trenerka varjanta hlače-se pravi v pasu elastika ali patent-nekosmatene ...spodej tudi lahko patent ali elastika ali nič...nisem jih našla nikjer ne spomladi ...zdej se pa še nisem spravla...na elastiko zato,da jih bo lažje slekel tako doma kot v vrtcu,ko bo šel lulal kakat...Pa seveda sprejemljiva vcena 25€zagotov ne dam za njih... Jaz sem v H&M dala 5eur za tako trenirko. Sem mu kar dve kupila, ker so res super. Samo ne vem kako je sedaj s številkami. Prejšnjič so jih imeli še veliko ter ogromno barv. Bi morala pogledat. Aja, v Supernovi sem jih videla, v BTC-ju jih pa niso več imeli.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 12:43:13
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ej a mate gdaj grenke kumare.. k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte.. Ne stran jo fliknem ... a veš kva nardiš..odrežeš na koncu cca 1cm in krožš s tistim kumaro ob kumaro..in ko vrtiš rata bela pena..in ta pena je grenkoba..in ko neha nastajat je konc in ponoviš na drugi strani..a sm razumljiv napisala A res al kaj...ampak ponavad je recimo samo ena grenka ostale pa so kul...v glavnem odrežeš na obeh straneh in jo drgneš...a res deluje... deluje-preverjeno-probi
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 12:45:16
|
|
|
|
mini86
|
Ja, ampak glede na "okus" pri oblačilih bi za Mini rekla, da ji barve niti slučajno ne odgovarjajo. A se motim, Mini?? IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: tecka IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Ja, ampak glede na "okus" pri oblačilih bi za Mini rekla, da ji barve niti slučajno ne odgovarjajo. A se motim, Mini?? Ne ne nič se ne motiš...sej veš zelena,pa vojaško zelena,pa travanto zelena ... ja res mi ne potegne barva.. sj tistga ustred se bojim..zato gremo pa probat z njem:)
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 12:46:38
|
|
|
|
mini86
|
Pa tud ta star ni slab za pogledat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 12:48:30
|
|
|
|
mini86
|
tecka-pravi delavec..poskrbi da bo tudi na kasnejša leta tako bjondi-naslednik mankoča pr ns tud pomislil nismo na rokavčke čeprav sem jih imela namen kupt..mogoče bo zdj k gremo za dl časa kej drgač..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 13:05:26
|
|
|
|
tecka
|
Bjondi, pojma nimam za hlače. Mi kar nosimo tisto, kar sem kupila spomladi. Mu je kratko, pa če mu ne dam gor naramnic, mu hlače itak zlezejo dol in je ravno prav . Malo se hecam, pa tako večinoma je. Mene pa morijo nogavice. Spet. Srečko ima zdaj nogo 25-26 in so mu nogavice 23-26 premajhne, 27-30 pa prevelike. Enako je bilo 3 številke nazaj. Ampak sem se že odločila, da bolje da nosi malo premajhne, kot da se mu prevelike gubajo v čevljih. Ker te večje so tudi širše in je prav grdo. Pa da ne govorim o cenah. Pri nas v Logatcu sem dala spomladi za cicibanove štumfke 2 eur, zdaj jih imajo po 2,7. Polzela jih ima že po 4,5 eur. Saj so kvalitetni pa vse, ampak to je pa malo preveč.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 13:32:49
|
|
|
|
dreamhorse
|
Joj, kar slabo mi je, ko se spomnim, da bo treba po jesensko kolekcijo za Žano... nogavičke.. do sedaj je skos nosila 22, pa so ji bile ok.. Zdaj pa ne bo več.. Teniske (superge) ima 24, copate tudi eno št večje kot prej 23 sva ravno včeraj kupile. Se mi zdi, da se je tak potegnila kar naenkrat. Trenerke... vse bo treba nabavit, vse je prekratko. Bjondi.. res bi vas bilo enrkat zanimivi videt.. Ampak se mi zdi ta zoo takoooo daleč... Enkrat bova pa res prišle.. obljubim.. velja In ja.. kadila nisem 5 let sedaj... včeraj sem kupila škatlo, pa me danes nič ne vleče, da bi morala kadit, pa jih imam s sabo. Mogoče je samo podzavest, da jih rabim v bližini pa bo... Zakaj bi se koneckoncev mučila.. če pa skadim 2-3 na dan, pa me tudi ne bo pobralo.. Mini, a si ti dajala enkrat nasvete za kuhanje, če se ne motim. Kaj morem dat v olje, če cvrem, da ne smrdi po cvrtju?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 13:37:46
|
|
|
|
mini86
|
baje da rum..pa penilo se naj nebi olje..čeprav to mene ne moti
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 13:53:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Aha.. ne vem zakaj se mi je zdelo da limonin sok.. bom poskusila, pa javim... sem vam že povedala, da gre moja miš danes k moji mami spat? Prvič... malo pa mi delajo živčki, pa tak vem, da bo vse ok.. ko moj otrok ponavadi ne komplicira. Spremembe so ji ok.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 14:04:06
|
|
|
|
mini86
|
kako pa to da gre..mislim a km greš, bota si z tvojim uzela čas zase.. veš sj ponavadi starši bolj komplicira(m)o kokr pa otroci.. rečmo na rej.dnevu na dolenskem so vsi spali dol samo kolegica k ma starga 7 mesecev pa ni hotla kao da je še premajhna..pismu a na morje pa loh grete-tist pa ni premajhna..mah kr neki pa kje je manna
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 16:15:49
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi bačko-surfa po netu in pri nextu išče cunce za svoji sončnici.. Ja res je!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 16:18:50
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Aha.. ne vem zakaj se mi je zdelo da limonin sok.. bom poskusila, pa javim... sem vam že povedala, da gre moja miš danes k moji mami spat? Prvič... malo pa mi delajo živčki, pa tak vem, da bo vse ok.. ko moj otrok ponavadi ne komplicira. Spremembe so ji ok. Super!!!!!!!!!!Jaz bi tudi moji dve malo poslala.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 16:23:39
|
|
|
|
bačko
|
DH Lora ima še zmeri 22 številko noge in oblačila 86 nekaj 92.Se mi včasih zdi kot da sploh ne raste. Moram pa Žani tudi jaz nakupiti ker raste kot nora.Sem jo včeraj merila in je visoka 110 cm.Mislim noro.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 20:44:56
|
|
|
|
bačko
|
Punce a res nobena ne pozna koga ki oddaja vikend pri nas v Sloveniji?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 22:28:51
|
|
|
|
bjondi
|
tecka-kaj te pa od h&m nogavičk odžene...7 parov je 10€...5 parov pa 4,95€...imajo jih pa pri blagajni na rudniku trenutno zelo veliko... Sem šla v šoping po hlače...smrketa v h&m sem dobila trenirke po 7,95€(sam so kosmatene,sem jih vseeno vzela ,da ne bom spet na zimo brez ostala) ,prav taka cena je bila tudi v takootu...vzela sem mu še ene hlače na patent v pasu in v gležnju,bombaž tanke so bile 9,95... Ampak ,ker že spančka sem skeptična zaradi cifre...Tecka,mini ,smrketa kok cifro hlač vaši nosijo...pomoje bodo tele za zavihat...če ne drugega jih bo imel spomlad in grem lahko še po kakšne manjše za jeseni pa še cifre tamale imajo... Bačko-jaz ne poznam nobenega ,ki bi vikend v slo oddajal...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 22:31:27
|
|
|
|
bjondi
|
bačko-sem šla prav na meter pogledat je bila karin velika-majhna 110cm, pol leta pred vstopom v šolo ...žana je pa 4 leta praznovala a ne...velika je ja... Zdej imamo pa obratno je pa žigec velik ...karin šiša za celo leto...je toliko velik kot karin pri treh letih...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 22:53:43
|
|
|
|
lenika
|
Matic (5let)- 120 cm, 19kg Daša (2 leti) - 88 cm, 14 kg
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 29.7.2011 22:55:49
|
|
|
|
lenika
|
Midva z možem greva pa jutri na spust po Kolpi s kolegi. Otroci pa v celodnevnem varstvu. V ponedeljek pa na morje.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 7:58:33
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Sem šla v šoping po hlače...smrketa v h&m sem dobila trenirke po 7,95€(sam so kosmatene,sem jih vseeno vzela ,da ne bom spet na zimo brez ostala) ,prav taka cena je bila tudi v takootu...vzela sem mu še ene hlače na patent v pasu in v gležnju,bombaž tanke so bile 9,95... Ampak ,ker že spančka sem skeptična zaradi cifre...Tecka,mini ,smrketa kok cifro hlač vaši nosijo...pomoje bodo tele za zavihat...če ne drugega jih bo imel spomlad in grem lahko še po kakšne manjše za jeseni pa še cifre tamale imajo... Potem je pa mogoče tistih že zmanjkalo. Samo nazadnje jih je bilo še ogromno Mateju je prav 92 (saj je 92 a ne?), 86 mu pa še vedno dajem kratke hlače in majčke od lani, so mu še kar prav, ker letos nismo nič novega za poleti kupovali
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 7:59:02
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Midva z možem greva pa jutri na spust po Kolpi s kolegi. Otroci pa v celodnevnem varstvu. V ponedeljek pa na morje. Uživajta!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 8:00:19
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Punce a res nobena ne pozna koga ki oddaja vikend pri nas v Sloveniji? Vem da v Iškem vintgarju oddajajo lepe hišice, samo kaj, ko si ti iz Iga Pa za Savo, kje na morju ali pa drugje po Sloveniji pa na žalost ne poznam.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 8:10:47
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi bačko-sem šla prav na meter pogledat je bila karin velika-majhna 110cm, pol leta pred vstopom v šolo ...žana je pa 4 leta praznovala a ne...velika je ja... Zdej imamo pa obratno je pa žigec velik ...karin šiša za celo leto...je toliko velik kot karin pri treh letih... Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Smrketa ja to v Iškem vintgarju sem videla samo to je blizu nas.Bom že našla.Če ne letos pa naslednje leto.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 8:11:43
|
|
|
|
bačko
|
Mi gremo pa na trg v Ljubljano.Že dolgo nisem bila in sem se odločila da gremo malo center pogledat.Pa še babi bo prišla.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 8:56:00
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 15:00:52
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Matic (5let)- 120 cm, 19kg Daša (2 leti) - 88 cm, 14 kg uuu velik je matic... Čak čak spet te ne bomo vidl v zooju naslednjo soboto...ti ti ti lenika...a spet uživat...lepo se mejte...tokrat pa le daj kakšno reportažico ko se vrnete...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?