Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 15:03:02
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Sem šla v šoping po hlače...smrketa v h&m sem dobila trenirke po 7,95€(sam so kosmatene,sem jih vseeno vzela ,da ne bom spet na zimo brez ostala) ,prav taka cena je bila tudi v takootu...vzela sem mu še ene hlače na patent v pasu in v gležnju,bombaž tanke so bile 9,95... Ampak ,ker že spančka sem skeptična zaradi cifre...Tecka,mini ,smrketa kok cifro hlač vaši nosijo...pomoje bodo tele za zavihat...če ne drugega jih bo imel spomlad in grem lahko še po kakšne manjše za jeseni pa še cifre tamale imajo... Potem je pa mogoče tistih že zmanjkalo. Samo nazadnje jih je bilo še ogromno Mateju je prav 92 (saj je 92 a ne?), 86 mu pa še vedno dajem kratke hlače in majčke od lani, so mu še kar prav, ker letos nismo nič novega za poleti kupovali Sem jih šla zamenjat za 92 ,imajo ogromne cifre za hlače je plaval v 98... na 92 piše 1,5-2 leti ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 15:21:22
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, midva sva šla najprej na en rd skupaj, potem pa jaz na večerjo s kolegicami, moj pa s kolegom na pijačo. FUll je bilo fajn, ker sem vedela, da se mi ne mudi domov, ker če je mama pri meni doma in čuva malo, potem imam skos občutek, da morem domov, ker potem tudi mama gre domov. (Doma je 300 m stran od mene) Tako pa sem se full fajn imela, prišla domov ob 1:30. Spala do 9, takrat je pa že moj šel po malo. Mala je super spala, sestra, (je doma čez cesto od mame) je Žano dala spat, in mi napisala, da imam zlatega otroka, ker je zaspala v 3 min. Svoja dva ni nikoli tako hitro uspavala. Stara sta 8 in 6 let. Spala je itak celo noč, za razliko od mame, ki jo je 4x šla pokrivat in gledat, če je še na postelji. Mala je rekla, da bo še šla na počitnice. Juhu...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 15:22:55
|
|
|
|
dreamhorse
|
Nogavičke sem danes kupovala za Žano, 3 pare sem našla... nikjer nimajo.. vsaj v tej naši zateženi Bistrici ne, al pa vse že zimsko. Drugače pa se police polnijo s toplimi rečmi. Bo treba it v šoping... In zdaj z navdušenjem zbirama (bolj jaz, kot Žana) te MINIS konjičke, ko jih prodajajo v različnih prodajalnah. KAk so sladki... Lp
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 20:42:41
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg. Samo moraš vedeti da ko se je že rodila je bila težka punca. (4610 g).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 20:43:15
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, malo čekiram, Srečko je pa s tatijem na drugem računalniku in gledata Grossglockner. Kar paše, da ga po enotedenski popoldanski izmeni in privezanosti name malo prevzame tudi tati. Bjondi - v hm sem nazadnje kupila dolge gate, ki si jih rezervirala ti Predvsem sem vsakič znova razočarana, ker imajo tako malo izbire v Srečkovi velikosti. A za štumfe je treba gledat une kište pri blagajni (mislim, da je v Supernovi in City enak sistem). Nazadnje ko sem bila tam, sem hotela malo pogledat za gatke pa jih nisem našla...S trenirkicami pa jaz še malo čakam. Če mu bom kupila 92, verjetno ne bo za dolgo in čakam, da mu bo prav 98. Majčke ima pa kar že vse 98. Tudi za poleti mu dajem majčke 98, 92 so za ta hudo vročino, ko ni hudega, če malo kaže ledvička. No, še malo pa bomo spet kupovale dolge gate. Meni pa se zdi fino, da Srečko še ne ve, kaj je to bonbon. Smo bili danes v eni trgovinici tudi pri nas in so mu ponujali bonbone, pa tudi trznil ni. No, saj so dovolj sladoled, čokolada in škoti (=piškoti). Se mi je pa tudi že zgodilo, da sem rekla v trgovini, da me je mame strah trdih bonbonov, pa je podajalec letel za pult po čokolado .
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 22:35:30
|
|
|
|
bjondi
|
tečka-ja jaz sem mu nogavičke prejšen dan nabavila v h&m 7 parov za 9,95€ ...ja pri blagajni v kištah-supernova...žigec ima nogico 24 pa sem mu vzela 25-27 pa mu niso nič prav veliko prevelike,je pa res da ima kar zalito nogico pa nart... bonboni-tudi pri nas še ne vemo kaj je bonbon...škot je pa pri nas tudi dostkrat na spisku...zdej nam je celo ratalo ,da jih ni na zalogi doma...ve pa pri katerih sosedih jih lahko nafehta mulc...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.7.2011 22:39:18 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 30.7.2011 22:36:26
|
|
|
|
bjondi
|
dh-bravo za varstvo ... bačko-žana je bila pa konkretnih mer ko se je rodila...naša jih je imela pa 2650 ...
< Sporočilo je popravil bjondi -- 30.7.2011 22:37:05 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 31.7.2011 7:16:36
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi dh-bravo za varstvo ... bačko-žana je bila pa konkretnih mer ko se je rodila...naša jih je imela pa 2650 ... Ja zelo konkretna je bila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 31.7.2011 7:49:55
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg. Samo moraš vedeti da ko se je že rodila je bila težka punca. (4610 g). Uf, to pa je bila teža. Dobro, da si jo lahko ven spravila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 31.7.2011 12:12:55
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg. Samo moraš vedeti da ko se je že rodila je bila težka punca. (4610 g). Uf, to pa je bila teža. Dobro, da si jo lahko ven spravila. Ja bilo je težko ampak je šlo. Saj potem ko sem jo videla sem na vse pozabila.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 31.7.2011 14:37:36
|
|
|
|
Tira
|
Oj, koliko ste načvekale Poganjalca oz kolo imamo mi tud tistega kettlerja in mu je čist prav, se pa še ne zna ravno dobr vozit. Smo ga pa kupili takrat na Petrolu za tiste pike. Št. oblačil, jz mu kupujem trenirke 98 in čevlje smo zadnjič kupili Nike št. 25,5. Se mi zdi ogromno vse skupi! Odštevam dneve do morja, tako da se žel ne morem udeležit srečanja, ki bi se ga drugače z veseljem. V petek, 5.8. že gremo, jupiiii Še to Bjondi hvala za nasvete glede lulanja na wc.... uspelo nam je!!! Smo šli zadnjič na pico in je tamauga lulat in sva šla na wc. Že ko sva prišla sem ga zamotila s tem, uau poglej voda se kar sama potegne pa take fore in potem sem ga posadila na wc, mene se je prijel okrog kolen (po tvojem nasvetu) in jz sem ga še malo po križu pobožala in se je sprostil in lulal! Jz sem bila tkoooo vesela, jeeeej! Hvala res.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 6:54:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jutro punce. Danes sem po 14 dneh peljala Žano v vrtec. In po 14 dneh se je morala zbuditi spet zgodaj. Bujenje ok, v vrtcu pa jok... pa ne stran od mene... :( To mi je najhujše... saj bo minilo, a ne? Drugače vam pa želim lep ponedeljek. Kot kaže, bo tudi lepo vreme...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 6:57:08
|
|
|
|
dreamhorse
|
Aja, sem poskusila cvret v olju s kapljico ruma. Najprej je zelo lepo dišalo po rumu, potem pa je tud mal po meseku zadišalo :) Bačko, tvoja princesa je pa res velika. Tira, uživaj na morju, jaz bi tudi še šla. Čerz 14 dni imamo kolektivni dopust, pa bomo spet malo uživali. Midva imama pa 1.9. obletnico, pa sva že splanirala, da gre mala k mami spat, midva pa v savno in na večerjo... Nama je dopust full dobro koristil... se imava zdaj prav super. LP
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 8:37:41
|
|
|
|
bačko
|
Dh ja Žana je res velika punca. No jaz pa sem začela kolesariti.Včeraj sem prvo uro odkolesarila in danes me tako rit boli. Ampak sem zadovoljna sama s seboj.Trdno sem se odločila da bom še shujašala. Midva pa imava 24.9 že 6 obletnico poroke.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:09:36
|
|
|
|
dreamhorse
|
To pa je že nekaj. MIdva pa 5 let kar sva skupaj. Včeraj me je skoraj na rit. Žano zibam na gugalnici, pa mi reče: Mami, grem ajat za eno ulo. Pa pravim zakaj. Pa ona nazaj: Da bo ati dojenčka poplavo (popravil) pa jaz kakega dojenčka. In ona meni: Da bom dobila blatca (bratca) Ostala sem brez sape. Ko smo bili na morju, so jo šuntali naj atiju reče, da bi mela bratca. Potem pa je nekdo pripomnil, naj Žana gre za eno uro spat, pa vidva že zrihtata. To si tak zapomni, da dol padeš. Ko ji pa 10 krat rečem, da se more sezut, ko gre v hišo, tega si pa ne zapomni.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:14:41
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse To pa je že nekaj. MIdva pa 5 let kar sva skupaj. Včeraj me je skoraj na rit. Žano zibam na gugalnici, pa mi reče: Mami, grem ajat za eno ulo. Pa pravim zakaj. Pa ona nazaj: Da bo ati dojenčka poplavo (popravil) pa jaz kakega dojenčka. In ona meni: Da bom dobila blatca (bratca) Ostala sem brez sape. Ko smo bili na morju, so jo šuntali naj atiju reče, da bi mela bratca. Potem pa je nekdo pripomnil, naj Žana gre za eno uro spat, pa vidva že zrihtata. To si tak zapomni, da dol padeš. Ko ji pa 10 krat rečem, da se more sezut, ko gre v hišo, tega si pa ne zapomni. Dobro te je! Ja res si vse zapomnijo. Oh midva sva skupaj 13 let.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:22:44
|
|
|
|
dreamhorse
|
O, to pa je že lepa doba... torej sta se poročila po 7 letih skupaj? No, še imam čas :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:46:47
|
|
|
|
vitae
|
Ker je debata ravno o poganjalčkih - mi imamo tega http://www.kakadu.si/poganjalci-za-najmlajse/101-poganjalec-puky-lrm-moder.html Ker ga ima že 4 mesece je bil glavni pogoj, da doseže tla. In naredila sem doktorat. Ta mi je zakon. Lahek, lep...In mali ga obvlada od prvega trenutka. Najbolj smešen je tast, ki mu je dal prepoved na uporabo, ker ga ne dohaja. Še mi2 tečeva zraven in večinoma ima noge po odrivu kar v zraku, zato sva ga sedaj začela navajati še na pedala, da bo šel drugo leto že na kolo.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:48:48
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: mini86 kera so pa teb in kera njemu všeč Za punčko so nama kar nekako všeč (obema) Zala, Sara, Maša, Nina, Lara Za fantka imava pa res vsak svoja, samo še ta nama niso ne vem kako všeč. Meni je Jakob nenormalno všeč, samo kaj, ko je mojemu možku tako ime (sicer ga kličemo Jaka, samo vseeno mi ni, da imata oče in sin enako ime). js sm za mašo Meni je tudi Maša takoj padla v oči . Glede Jakoba se pa tudi strinjam :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:49:20
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse O, to pa je že lepa doba... torej sta se poročila po 7 letih skupaj? No, še imam čas :) No, pri naju je (bilo) tako, da dlje ko sva skupaj, manj je načrtov okrog poroke. Predvsem z moje strani, on itak poroke nikoli omenjal ni. Meni pa se zdi, da so naju poročili na banki, ko sva vzela kredit za bajto Pa ko smo že pri obletnicah (smo imeli včeraj družinsko srečanje in so na dan privreli takšni in drugačni spomini) - september bo čas za spominjanje, kako smo pridelovali naše junijčke Glede včerajšnjega srečanja pa samo tole - bilo je nekaj otrok - mojih nečakov in od bratrancev/sestričen otrok - in tam 12 - 14 letniki so se ga pošteno nacukali, pa njihovi fotri tudi. Meni je bilo ogabno in spet sem si rekla: "hvala bogu, da bomo to dajali čez samo z enim otrkom". Mah, v takih trenutkih se pa kar sprijaznim, da ne morem imeti več otrok.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:52:16
|
|
|
|
vitae
|
Jaz sem tudi ZA kakšno srečanje - z mulčki ali brez. Zdaj imam še največ možnosti, da vas vidim :). In Bjondi - ravno to sem želela danes napisati, pa imam toliko za prebrati za nazaj. Pridne!
< Sporočilo je popravil vitae -- 1.8.2011 9:53:51 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 9:57:21
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no vsi kolesi k smo jih probali so mu bili preveliki..seveda če so bili pa 12 colski.. tako da sem našla enega in grem jutr če bo imela ženska čas kr k njim v skladišče da pogledamo če mu je tale prav http://www.kakadu.si/poganjalci-za-najmlajse/101-poganjalec-puky-lrm-moder.html No, vidiš, ko sproti odgovarjam. Tega imamo mi in mu bo 100% prav, ker je najmanjši, kar jih premore slovensko tržišče. Zame je bila ljubezen na prvi pogled. Videla in kupila. In še sedaj mi je ful lep, malemu pa zakon. Upam, da bo Marcelu ok.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 10:07:09
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg. Moja nečakinja pa bo decembra 4 (se pravi, da je 3,5) in ima 113 cm in 22 kg. Velika je, da v vrtcu vse pošteno prekaša.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 10:10:45
|
|
|
|
vitae
|
Trenirke- meni so zakon v Benettonu in še cena ni ulala - okoli 8 oz. 9 eur so. Samo pravi čas moraš priti, jaz ponavadi nato vse barve kar pokupim :) Bom sporočila, ko jih vidim. Jaz sem šla že v lov za jesensko kolekcijo, ker imamo iste težave. Nobenih dolgih hlač. No, dve trenerkici je že dobil, pa kavbojke in dvoje čevlje - ene nikice - superge in ene nikice - kot gležnarček za šarmirat. Srečanje - meni bi sicer bolj ustrezalo med tednem, ker sem za vikend rada še z mojim, ampak se prilagodim. Bo moj lahko cel dopoldan tenisiral :)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 1.8.2011 10:14:20
|
|
|
|
vitae
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg. Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg. Samo moraš vedeti da ko se je že rodila je bila težka punca. (4610 g). Uf, to pa je bila teža. Dobro, da si jo lahko ven spravila. Toliko je bila težka tudi moja nečakinja (4650) in velika kar 57 cm. So pa njeno ammico matrali 11 ur, ko so se končno odločili za carski rez.
|
|
|
VaruškaJanjikaaaaKoliko ste pripravljeni odšteti za varuško vašega otroka?2€/uro (
36%)

2,5€/uro (
11%)

3€/uro (
18%)

3,5€/uro (
8%)

4€/uro (
12%)

4,5€/uro (
15%)
Število vseh glasov: 213Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!