|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
1.8.2011 10:18:34   
vitae
Tako - pokomentirala sem. Samo punce ne se preveč navaditi, ker to je bolj redko z moje strani user posted image

Lenika - uživaj na morju!

Drugače imam pa danes čas, ker je šel Jakob v varstvo. S težkim srcem sem ga po dolgem času (dva tedna) dala k tašči, a je bilo potrebno. Je bil včeraj, ko sem mu omenila, kar hud. Nato sem si vzela čas, mu razložila in danes je to fenomenalno sprejel.

Smo pa tašči zaplenili dudo, da jo ne bi kaj zamikalo in tudi plenice smo pospravili.

Bonboni - naš je že jedel tiste želejaste, na mojo veliko žalost. Sedaj dobi enega na vse svete čase in še to, ko smo na potepu ali ko skrivamo zaklad, saj je takrat na delu Pujsa Pepa user posted image

Nič, sedaj pa grem delati za službo, pa skuhati in...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.8.2011 10:32:39   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ja Žana je že praznovala 4 leta.Res je velika.Ima pa 20 kg.user posted image

Uf, to pa je punca. Moja nečakinja bo novembra stara 8 let, pa ima 23kg.

Samo moraš vedeti da ko se je že rodila je bila težka punca. (4610 g).user posted image user posted image user posted image user posted image

Uf, to pa je bila teža. Dobro, da si jo lahko ven spravila.

Toliko je bila težka tudi moja nečakinja (4650) in velika kar 57 cm. So pa njeno ammico matrali 11 ur, ko so se končno odločili za carski rez.

Jaz sem prišla v porodno sobo ob 7 zjutraj rodila pa sem 15.35.Sem imela popoldne super babco in z njeno pomočjo sem rodila brez carskega.Me pa je Žana fajn raztrgala in so mi potem dali narkozo da so me zašili.Moj je bil v skrbeh zame ker mu eno uro nič niso povedali kaj se dogaja z menoj.Samo ven so ga poslali iz porodne sobe.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.8.2011 10:57:27   
dreamhorse
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

O, to pa je že lepa doba... torej sta se poročila po 7 letih skupaj? No, še imam čas :)

No, pri naju je (bilo) tako, da dlje ko sva skupaj, manj je načrtov okrog poroke. Predvsem z moje strani, on itak poroke nikoli omenjal ni.
Meni pa se zdi, da so naju poročili na banki, ko sva vzela kredit za bajtouser posted image

Pa ko smo že pri obletnicah (smo imeli včeraj družinsko srečanje in so na dan privreli takšni in drugačni spomini) - september bo čas za spominjanje, kako smo pridelovali naše junijčkeuser posted image
Glede včerajšnjega srečanja pa samo tole - bilo je nekaj otrok - mojih nečakov in od bratrancev/sestričen otrok - in tam 12 - 14 letniki so se ga pošteno nacukali, pa njihovi fotri tudi. Meni je bilo ogabno in spet sem si rekla: "hvala bogu, da bomo to dajali čez samo z enim otrkom". Mah, v takih trenutkih se pa kar sprijaznim, da ne morem imeti več otrok.

U, tale je pa malo huda? 12 -14 letniki so se ga v spremstvu staršev nacukali. Vsem bi dala eno čez rit, krepko.
Jaz pa od včerajšnjega Žaninega šoka res razmišljam o še enem, pa moj niti slišat ne želi. Sploh zato, ker ima soseda zdaj 5 mesečno hčerko, pa jo je tak luštno cartat. Pa še zato, ker si Žana želi. Čeprav so jo našuntali, ampak včeraj se je spomnila sama...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.8.2011 16:02:05   
mini86
no midva sva skupaj malo več kot 8 let, pa trenutno se nobeden od naju ne želi poročiti..

vitae-mi imamo istiga..res je miniuser posted image ampak marcel se noče neki vozt z njem-pravi da ni doberuser posted image
bo že..
seveda je mačk hotu rumenega ker pač rumena je zakona aneuser posted image ampak tazga ni rumenga..

smo bli v soboto na primorskem in v fruktalu..smo se mislili jt kopat pa na božanske gratinirane palačinke v "najino" restavracijo, ampak je vse pokvarir dež-ma kakšen dež eno urni naliv s točo in potem smo se kr od none odpravili nazaj domov..
smo se ustavili pa pri prijateljih v PO k majo en mesec starejšga fantka in 5 tednov staro punčko..pa sem jo pestvala pa bila nadpovprečno presenečena nad marcelovim odzivom..
stegne roke in pravi meni tudi..nič sploh ni pokazu lubusumja pa je bila zelo dolgo pri meni, še za jest sem ji dala..seveda o bolečinah v roki in križu ne rabim posebej razlagat aneuser posted image
včeraj smo šli pa na dolensko, pa končno sem precedla sirup iz smrekovih vršičkev..
mislm da loh kr že zdj začnemo kašlat k ga je ratal skor 2l..

a ve kej delate ozimnico..pismu ribežn se mi je zlomu in morm novga kupt da naribam kumare in jih dam v skrinjo za pozimi..
stročji fižol sem že dala v skrinjo..btw bjondi a si nardila pol boranjo..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.8.2011 20:23:34   
vitae
Boranja se bo jutri kuhala pri meni :). Danes sem naredila slastne marelične cmoke iz skute...mljask.

Drugače pa jaz dajem v skrinjo bučke, fižol, borovnice, ribez, slive. Letos imamo odličen pridelek hokaido buč, bo čez zimo veliko dobre juhice.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
2.8.2011 8:58:58   
bačko
IZVIRNO SPOROČILO: vitae

Boranja se bo jutri kuhala pri meni :). Danes sem naredila slastne marelične cmoke iz skute...mljask.

Drugače pa jaz dajem v skrinjo bučke, fižol, borovnice, ribez, slive. Letos imamo odličen pridelek hokaido buč, bo čez zimo veliko dobre juhice.

A pošlješ kaj?user posted image Bi jedla ribez pa slive.Njami.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
2.8.2011 10:17:35   
dreamhorse
Jaz si ne delam nič ozimnice. Imam premajhno skrinjo, da bi kaj sploh notri spravila...
Tam je kako meso, in obvezno sladoled.
In to je to..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
2.8.2011 12:46:04   
tecka
Ojla.
No, po malici pa lahko rečem kakšno o ozimniciuser posted image
Ravno včeraj sem skrinjo dopolnila s teletino, od zelenjave pa imam letos samo stročji fižol. Stročji fižol na mojem vrtu dobro obrodi in ga ne moremo porabiti sproti. Bučk in kumar pa ne posadim dosti, da se ne matramo preveč.
Sem pa letos posadila tudi takšne kumare za rezat za noč čarovnic, pa kaže, da pridelka ne bo. Imajo buče same ženske cvetove, tistih par bučk, ki so se začele delati, pa kar gnijejo.

Včeraj sem v hm kupila nogavice. Bom videla kako bom zadovoljna s kvaliteto. Mi je bil pa Srečko čista faca, ko sva zbirala štumfke sem mu pokazala en zavitek z ribicami in en zavitek z mehanizacijo. In ga vprašam, katere bi kupila, pa pravi "Jibice dobje niso"user posted image user posted image

Komaj čakam sobote, da se dobimo v zoouser posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
2.8.2011 13:06:29   
bjondi
tecka-ko sem jaz kupovala so imeli samo črtaste in iz dinozavrčki user posted image ...so potem zgleda dobil novo robo...

tira-fino fajn ,da je pomagal ala način bjondi pri kakanju in lulanju drugje user posted image ...po tanovem meni že reče ,da ga ne smem božat user posted image ...

ozimnica-si ne delam dela z njo user posted image ...

mini-itak ,da sem naredila boranjo za dva dni...matr je bila dobra-mi je ratala zgleda user posted image ,sva vse zmazala...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
2.8.2011 14:14:03   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

tecka-ko sem jaz kupovala so imeli samo črtaste in iz dinozavrčki user posted image ...so potem zgleda dobil novo robo...

Jooj, pozabila napisat. Glede na stanje 2 ali 3 tedne nazaj so imeli včeraj v Supernovi dosti več robe. Denimo, kosmatene trenirkice v večih barvah, pa več majic, tudi s kratkimi rokavi. Mi je bilo kar žal, da se poletje poslavlja in da je zdaj pa res brezveze kupovat poletno. Imeli pa so tudi lahke poletne hlače v svetlomodri in črni barvi (Bjondi a si to iskala?), s širšo elastiko v pasu - za 10 eur. Po dolgem času se mi je zdelo, da bi v HM lahko celo kaj kupila. Še dobro, da sem bila s Srečkom, je koristilo denarniciuser posted image

Vitae - za benetton trenirkice pa povej, ko jih bodo imeli. Zdaj sem še v službi blizu Name, decembra naj bi se selili v bližino Litostroja in tam bo pa res beda kar se tiče opravkov med službo.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
2.8.2011 17:51:53   
mini86
mini-itak ,da sem naredila boranjo za dva dni...matr je bila dobra-mi je ratala zgleda user posted image ,sva vse zmazala...

to k si bla pridna in dobro poslušala navodilauser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
3.8.2011 9:31:00   
dreamhorse
Punce, kako ste kaj?
Bi mal čvekala....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
3.8.2011 10:20:00   
dreamhorse
Nikjer nobene... ste vse zunaj, ko je tako lepo vreme a ne user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1638
3.8.2011 11:46:08   
tecka
Evo, z mano lahko rečeš par beseduser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1639
3.8.2011 12:02:23   
bjondi

Jooj, pozabila napisat. Glede na stanje 2 ali 3 tedne nazaj so imeli včeraj v Supernovi dosti več robe. Denimo, kosmatene trenirkice v večih barvah, pa več majic, tudi s kratkimi rokavi. Mi je bilo kar žal, da se poletje poslavlja in da je zdaj pa res brezveze kupovat poletno. Imeli pa so tudi lahke poletne hlače v svetlomodri in črni barvi (Bjondi a si to iskala?), s širšo elastiko v pasu - za 10 eur. Po dolgem času se mi je zdelo, da bi v HM lahko celo kaj kupila. Še dobro, da sem bila s Srečkom, je koristilo denarniciuser posted image

Ja ja kupila bež in črne tanke z elastiko hlače-tistih modrih ni bilo več številke...pa kupla sem mu še kosmatene-trenirka hlače ,da nam pol spet brez ko jih bomo rabili...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
3.8.2011 12:02:54   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

to k si bla pridna in dobro poslušala navodilauser posted image user posted image

Itak user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
3.8.2011 12:04:25   
bjondi
Evo tudi mene user posted image ...

Kje je pa manna? ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
3.8.2011 12:05:40   
bjondi

...klik če se ti da...

http://www.youtube.com/watch?v=pe50C97eF6w

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
3.8.2011 12:06:26   
bjondi
Bačko-pa ziher kolesari...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
3.8.2011 12:21:13   
smrketa24

Kje je pa manna? ...

Zihr je šla rodit user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
3.8.2011 12:21:35   
smrketa24

...klik če se ti da...

user posted image user posted image matej je čist isti user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
3.8.2011 12:22:20   
tecka

...klik če se ti da...

He, he, he, naj ga te navade "držijo" še dolgo. Upam, da bo naš Srečko tudi v kasnejših letih rad prijel za kakšno orodje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
3.8.2011 12:23:11   
tecka

Kje je pa manna? ...

Zihr je šla rodit user posted image

Mah, ne še. On nas samo malo heca...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
3.8.2011 12:36:32   
bjondi
Tale je pa zmontiran...

http://www.youtube.com/watch?v=R2nPEJ-HTns

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
3.8.2011 12:39:20   
bjondi

...klik če se ti da...

He, he, he, naj ga te navade "držijo" še dolgo. Upam, da bo naš Srečko tudi v kasnejših letih rad prijel za kakšno orodje.

Ej pri nas je čist po fotru...ne more bit drgač ,če pa renoviramo flet pa kopira tatija...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

POROD
riba5

KAKO SE JE RODIL VAŠ OTROK

NARAVNO (83%)

CARSKI REZ (17%)

Število vseh glasov: 211

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!