|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
28.7.2011 15:04:27   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Mini, meni to ni povzročalo driske, pa drugim, ki so pili tudi ne...Je tako, kot bi jedel/pil jogurt. Tudi ta ne povzroča driske.

Grenke kumare pa so baje posledica suše, oz premalo vode... ne vem.. tako sem slišala.. če sem se zmotila se opravičujem

dh a si mal nakačena ti dons..
driska je bla mišlena v pozitivnem smislu..

pa nisem uprašala zakaj so grenke

Ne ne mini teb neki ne štima...user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.7.2011 15:05:35   
bjondi
...eej smrketa a ti si doma-kaj pa če bi se dobile zjutri na kakem kakavu ,da ne pozabimo kako zgledaš...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
28.7.2011 15:06:03   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

ej a mate gdaj grenke kumare..
k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte..

Ne stran jo fliknem user posted image ...

a veš kva nardiš..odrežeš na koncu cca 1cm in krožš s tistim kumaro ob kumaro..in ko vrtiš rata bela pena..in ta pena je grenkoba..in ko neha nastajat je konc in ponoviš na drugi strani..a sm razumljiv napisala

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
28.7.2011 15:06:53   
mini86
Ne ne mini teb neki ne štima...user posted image ...

ok js sm krivauser posted image user posted image user posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
28.7.2011 15:10:00   
mini86

...eej smrketa a ti si doma-kaj pa če bi se dobile zjutri na kakem kakavu ,da ne pozabimo kako zgledaš...

jutr zjutri 8.15 dulces

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
28.7.2011 15:20:37   
smrketa24

jutr zjutri 8.15 dulces

Ja, jaz sem doma. Lahko bi se dobile, samo jutri pa ne morem, ker imam 8.40 UZ pri G in moram prej še v lab. Lahko se pa drug teden dobimo user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
28.7.2011 20:44:26   
mini86
no vsi kolesi k smo jih probali so mu bili preveliki..seveda če so bili pa 12 colski..
tako da sem našla enega in grem jutr če bo imela ženska čas kr k njim v skladišče da pogledamo če mu je tale prav

http://www.kakadu.si/poganjalci-za-najmlajse/101-poganjalec-puky-lrm-moder.html

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
28.7.2011 20:46:24   
mini86
meje pa mal prej klicala ena ženska da je imela operacijo kamnov in more počivat, ima pa 9 mesecev starega fantka in če bi ji lahko samo drug teden mal pomagala za 6h na dan..
zmenile sva se pa za 140€..dobr ane..tko da mene ne računite zjutri za kufeuser posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
28.7.2011 21:30:26   
bjondi

ej a mate gdaj grenke kumare..
k če mate a veste kako jih "razgrenit"..no če je tko povejte..

Ne stran jo fliknem user posted image ...

a veš kva nardiš..odrežeš na koncu cca 1cm in krožš s tistim kumaro ob kumaro..in ko vrtiš rata bela pena..in ta pena je grenkoba..in ko neha nastajat je konc in ponoviš na drugi strani..a sm razumljiv napisala

A res al kaj...ampak ponavad je recimo samo ena grenka ostale pa so kul...v glavnem odrežeš na obeh straneh in jo drgneš...a res deluje...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
28.7.2011 21:40:49   
bjondi
Eej luškan tale tazadn poganjalček...

...men jutri tud ne gre čez...se zmenmo za konec drugega tedna kako boš ti lahko mini a prov...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
28.7.2011 21:43:05   
tecka
Uf, punce, ste se razpisale danes.
Evo, da se še jaz pohvalimuser posted image V 10 min mi je prvič v življenju uspelo povezat telefon preko bluetootha na pc in seveda sledi fotoreportaža našega kmetiča Lojzeta.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
28.7.2011 21:43:53   
lenika
Pozdravljene! Končno imam po treh tednih spet računalnik (upam, da se mi že jutri spet ne pokvari). Sem vas samo malo preletela. Je kaj novega?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
28.7.2011 21:46:20   
tecka
Mini, puky ti bo skoraj gotovo všeč, mogoče te bo motilo samo to, da je med nogami malo preširok. In pa cenauser posted image . Jaz sem dala za kettlerja 35 eur in se mi zdi sprejemljivo za eno kolo, ki ga bomo verjetno razbili. Enostavno, brez kiča in poceni.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
28.7.2011 23:57:24   
bjondi
user posted image user posted image tečka...kaj je model kmetek lojze user posted image ...

...o lenika le nazaj aha zdej vidimo da je bil komp pokvarjen...smo mislile ,da si dopust podaljšala...

Jaz pa tole limam zraven naš plavalec al skakač al kakorkoli že...

http://www.youtube.com/watch?v=yBhUNeUQkkM

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
28.7.2011 23:59:20   
bjondi
Tudi meni so teli od kettlerja najenostavnejši pa niti niso mi švoh za pogledat...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
29.7.2011 7:51:00   
dreamhorse
Bjondi, kadila sem od 14 leta do 24. Sedaj pa nič do takrat, preden sem šla na morje. Kak dan sem na ulici s sosedo kakšnega skadila. No, na morju že kar dosti... 10/dan recimo.
Včeraj sem kupila škatlo, skadila enega. pri tem bi rada ostala. Max 2.

Glede diete sem pa mislila nižji cilj v smislu nižjih kg na koncu. In ja, višjega, shujšati več kilogramov, nižjega, priti na manj. Joj, res znam zabluzit.

Mini, se opravičujem glede napačnega razumevanja za kumarice, in oprosti, moj post pa ni bil nič nakačen.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
29.7.2011 8:40:44   
tecka

Tudi meni so teli od kettlerja najenostavnejši pa niti niso mi švoh za pogledat...

Ja, ampak glede na "okus" pri oblačilih bi za Mini rekla, da ji barve niti slučajno ne odgovarjajo. A se motim, Mini??

Za srečanje naslednji konec tedna - sem za, če bo v soboto dopoldne (ima naš nočno in bova s Srečkom sama). Če se dobimo pri bagerjih, bom imela zagotovo kaj časa za klepetuser posted image .

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
29.7.2011 10:19:30   
tecka

Bjondi, vaš Žigec je caruser posted image Našmu Srečku rokavčkov še probali nismo. Pa voda je dobra samo v najtoplejšem bazenu... Se vidi, da gremo malokrat na morje.

Pa tud ta star ni slab za pogledat

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
29.7.2011 10:30:27   
smrketa24
tečka - res je super kmetič Lojze user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi Matej ima tak traktor s prikolico, samo da je rdeč. Ga pa ne zanima preveč, ima raje poganjalca na dveh kolesih (on pravi kolo) user posted image

bjondi - Žiga je pa prava ribica že. Tudi mi Mateju še nismo dali rokavčkov, ker hoče bit brez njih v vodi in ga mora ati notri metat ter lovit.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
29.7.2011 11:15:55   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Bjondi, kadila sem od 14 leta do 24. Sedaj pa nič do takrat, preden sem šla na morje. Kak dan sem na ulici s sosedo kakšnega skadila. No, na morju že kar dosti... 10/dan recimo.
Včeraj sem kupila škatlo, skadila enega. pri tem bi rada ostala. Max 2.

Hm še zmer je vprašanje kok časa vmes nisi kadila ,sem pozabla ker letnik si user posted image ...
Če prav razberem si se lotila diete,ki pa jo dobro furaš ,edino na koncu ti je zmanjkalo moči da zagrabiš cilj in si začela verjetno s tem ,da se nekako zadovoljiš ali pomiriš na način ker malo manj ješ kot prej, kadit...če veš ,da boš lažje prijela svoj cilj na ta način ,da zraven kakšnega še skadiš...pa pojdi tako naprej...sama se moraš odločiti kam te pripelje pot s kajenjem in kam brez...definitivno si si nakopala zraven še en test za reševat poleg diete...tako da je itak vse na tebi spet a ne user posted image  ...morm mal hecat...in če imaš cilj samo dva na dan skadit in če ti je to sprejemljivo potem furaj svojo začrtano pot tako naprej...

Glede diete sem pa mislila nižji cilj v smislu nižjih kg na koncu. In ja, višjega, shujšati več kilogramov, nižjega, priti na manj. Joj, res znam zabluzit.

Evo zdej pa vse vem...kakorkoli obrneš si presegla svoj prvoten cilj z še več user posted image  ...

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
29.7.2011 11:19:07   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Ja, ampak glede na "okus" pri oblačilih bi za Mini rekla, da ji barve niti slučajno ne odgovarjajo. A se motim, Mini??

Ne ne nič se ne motiš...sej veš zelena,pa vojaško zelena,pa travanto zelena user posted image ...

Za srečanje naslednji konec tedna - sem za, če bo v soboto dopoldne (ima naš nočno in bova s Srečkom sama). Če se dobimo pri bagerjih, bom imela zagotovo kaj časa za klepetuser posted image .

UUu kje si že ti tecka v naslednjem vikendu...no sej to da imaš vizijo za toliko naprej ni nič narobe ,kvečenjmu super...ja se tipkamo še prej med tednom pa se potem zmenimo...načeloma mislim ,da bi šlo čez...ampak ne oblubm dans še nič...še mene firbec matra za tale bager...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
29.7.2011 11:22:49   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Bjondi, vaš Žigec je caruser posted image Našmu Srečku rokavčkov še probali nismo. Pa voda je dobra samo v najtoplejšem bazenu... Se vidi, da gremo malokrat na morje.

Pa tud ta star ni slab za pogledat

Tastar ja...sem prejšnji večer likala vsa lačna že in on kmet si nardi za jest in pred mano je...sem mu rekla da bi bil lahko fer pa bi počakal z večerjo malo-ura je bila 22.00...je reku ,da pa eno uro ne more mene čakat user posted image ...a že cel teden mu nabijam ,da bi lahko mal kg dol dal...in pol mi mori kaj lahko večerja pa kaj ne ,da nau šel gor s kilam...sem rekla ,da najboljš da nič...pa se ni strinju...tko rad papca...

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
29.7.2011 11:26:18   
bjondi
Rokavčki-kakšno dretje smo imeli na jadrnici ,ko smo mu jih dali gor-ja itak ,če ni vedel zakaj se gre ,mi pa mu tlačimo nekaj gor kar prvič vidi...ampak tam nikoli ni bila globina morja manjša od 12 m in on bi bil brez...k sreči je od kolega tamau imel rokavčke ,da je njega videl in potem jih je še žiga sprejel...pa boh ne daj da ga v vodi kaj prijemam-jaz bi ga pa tko mal postiskalauser posted image ...ne ne ni šans je takoj stran mami stran...

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
29.7.2011 11:31:23   
bjondi
srečanje-kaj pa če se res dobimo v zoo 6.8.2011 ja sej vem ,da je veliko punc na morju...pomoje bi bilo lepo spet se malo videt...mogoče pa še manno prepričamo,da vidimo bauhija tik pred porodom...pa tira in jancif s svojimi sončki,ja pa smrjketa z bauhijem in matejem...pa mrbit se katera še kej naleze user posted image ...uuu bi blo fajn da bi dh videli še v živo mal...pa sonček bi tud prišla pomoje,pa bačko...pomoje je gud ideja...ja sej itak tud vitae,pa vse ostale...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
29.7.2011 11:35:54   
bjondi
Eej a so že bile razprodaje?

Imam pa eno vprašanje mi smo že od spomladi brez dolgih hlač...stanje tege tedna je pokazalo ,da jih imamo še manj kot spomladi-beri nič ,ker so vse do gležnjev...kje dobit ala trenerka varjanta hlače-se pravi v pasu elastika ali patent-nekosmatene user posted image ...spodej tudi lahko patent ali elastika ali nič...nisem jih našla nikjer ne spomladi ...zdej se pa še nisem spravla...na elastiko zato,da jih bo lažje slekel tako doma kot v vrtcu,ko bo šel lulal kakat...Pa seveda sprejemljiva vcena 25€zagotov ne dam za njih...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?