Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 15:23:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
a mene pa ni nobena pogrešala sej prov umpe lumpe lumpaste na hitrco: skoraj 14 dni sem bila brez računalnika in posledično brez neta.... nam se dogaja: tako ali drugače urejamo, rešujemo (moramo jit čez to) .....rešujem partnerski odnos....v detajle se vam ne bom spuščala, v glavnem ne bo lahko, a truditi se je vredno.... Manca raste, v ponedeljek je šla po mesecu in pol v vrtec in ker ima nove copatke - jih ponoči ne sname - spi z njimi.... Nina uživa v počitnicah in jezi mamico..... izkoristite sonček, za nazaj vas preberem ko bo kaj več časa.... preko internet explorerja sploh ne odpira RR forumov, še dobr da vsaj mozzillam lahko
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 15:35:51
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska a mene pa ni nobena pogrešala sej prov umpe lumpe lumpaste ...kako da ne preberi nekaj strani nazaj,smo te dale kar med dopustnikarje... na hitrco: skoraj 14 dni sem bila brez računalnika in posledično brez neta.... nam se dogaja: tako ali drugače urejamo, rešujemo (moramo jit čez to) .....rešujem partnerski odnos....v detajle se vam ne bom spuščala, v glavnem ne bo lahko, a truditi se je vredno.... ...držim pesti ,da rešita po najboljših močeh,ki jih trenutno premoreta... Manca raste, v ponedeljek je šla po mesecu in pol v vrtec in ker ima nove copatke - jih ponoči ne sname - spi z njimi.... ...ta je dobra ... Nina uživa v počitnicah in jezi mamico..... Ne ne pomoje pa mamica Nino...a je vaši tud kaj dolgčas... ...joj kje so tisti časi,ko nas ni bilo za dobit domov ker smo cel dan prevandrali zunaj z raznimi norčijami in igrami...danes pa samo poslušam kako se dolgočasijo ...mularija...polno rit imajo vsega in se ne znajo več igrat... izkoristite sonček, za nazaj vas preberem ko bo kaj več časa.... preko internet explorerja sploh ne odpira RR forumov, še dobr da vsaj mozzillam lahko
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:00:23
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska ...joj kje so tisti časi,ko nas ni bilo za dobit domov ker smo cel dan prevandrali zunaj z raznimi norčijami in igrami...danes pa samo poslušam kako se dolgočasijo ...mularija...polno rit imajo vsega in se ne znajo več igrat... Da ne bo pomote z našo karin vred sem mislila ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:04:42
|
|
|
|
bjondi
|
Smo bili celo popoldne pred hišo in se tako lepo igramo in tamauček kar naenkrat zajoka ,ga pogledava oba z možem je imel pa pod desnim učkom oso...se mu je kar obesila na kožo...dokler ni mož priletel in jo dol zbil...seveda itak jok na polno ,gor ledene obkladke,pa za vsak slučaj kar klaritin-dobro da ga ima tašča za nečakinjo ki je fulll alergik...matr mu je zatekal uček pa vse naokoli...pol se je pa ustavilo...sam pomoje ko se bo zbudil,bo imel vse debelo in zatečeno...bomo vidl...ti ti ti osa....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:22:34
|
|
|
|
Mala_princeska
|
hvala bjondi ja ta o copatkih je resnična naa in danes že tretjo noč spi z njimi jih bom poskusila sezut.... ko sem bila nekje njene starosti sem dobila rdeče škornje in sem tudi jaz spala z njimi menda en večer in sem govorila "jst mam nove koje" (škornje) novost, ko sem videla da se o poganjalčkih menite: doma sem še od tastarejše našla enga rdečga bmx-a kolo s pomožnimi koleščki in sedaj se mala noro vozi z njim - šiba in šiba......danes se je učila zavijat in skupaj s taveliko sta dirkali po dvorišču......v glavnem vztrajna, pozitivno trmasto naravnana.... imela sem priložnost biti malo sama z njo - brez tastarejše in je res pridna se zamoti....sploh zunaj.....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:27:44
|
|
|
|
Tira
|
O bogi Žigec, upam, da ne bo preveč zatečen. Si raje ne predstavljam, kako je moralo to boleti, sploh okrog očesa. Mene je ful strah te golazni. Jutri me čaka pakiranje in v petek gremo. Komaj čakam morje in sovražim pakiranje. Glede ozimnice... kako pa zamrzujete kumare in pa bučke. Samo narezane in v skrinjo ali kako? Jz imam sicer ful majhno skrinjo in imam ponavadi notri kakšno meso, pa sladoled, korenje in pa kakšen pertešilj. Bi pa tudi kumare in bučke zamrznila, če so potem še dobre, sploh za tamalo, ko bo začela počasi z gh.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:30:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
žigi ti ti grda osa... za obrazek, da ne bo zatečen..... pr nas pa danes zlobna kača......sem vpila kot zmaj.....se je dogajalo zunaj ko sem imela še namen grmičke pomulit, ko je mož pokosil okrog hiše.....sem sam zagrabila manco in šla dol s travce......ma je bila prav grozna prava tanka kača bolj zlate barve.......fujjjjj.....upam, da jo je potem moj z laksarco ubil.... hm....nini dolgčas....ja res je bolj osebica, ki jo je treba zamotit in da kaj z njo počneš....danes je od babi dobila eno družabno igro nino delfino in sedaj jo proučujeva.....hm ja veš tud za mojo frajlico bi lahko rekla, da ima polno rit vsega in ne zna cenit tistega kar ima, zahteva pa še več... pa še ena resnična z mojega vsakdana: hčerka tavelika je narisala družino brez mamice in sem čist znorela....no ne dobesedno....rekla sem ji da me srček boli, ker me ni na risbici, narisala je dedija, babico, pa atija,sestrico in od babi družinske prijatelje in opis:to smo mi prijatelji in na vprašannje zakaj ni mamice je rekla, da babi ni želela mene gor napisat grrrrrr.....
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 3.8.2011 22:35:47 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 3.8.2011 22:34:40
|
|
|
|
Mala_princeska
|
ok to da me taščica "ne mara" že dolgo vem, sploh pa sedaj, ko sem "prilila na ogenj" ko se je nekaj kar je zame dobro začelo dogajati, da ne pišem o tem kako z mano od sredine julija ne govori nič z mano, pa čeprav mi je čuvala punci, ko sem bila v službi.....tko da sedaj je z obema tiha maša (tast in tašča) in jaz imam en mir v duši, ko me noben ne najeda....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 7:58:12
|
|
|
|
dreamhorse
|
Punce, a pri vas res nobena ne uprablja Aloe vere. Bjondi, mojega je zadnjič pičla osa, sem mu namazala aloe vera gel (pa še sprej imam, ki ga prej pošprejaš) pa ni imel niti rdeče, niti zatečeno. Žana je stopla na čebelico, sem ji nasprejala, namazala in je čez 2 min že tekala okrog. Poskusite, za vse rane in opekline in take reči.... Jaz ne grem brez njega nikamor in nič drugega na uporabljam. Mp upam, da urediš s partnerjem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:20:29
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska a mene pa ni nobena pogrešala sej prov umpe lumpe lumpaste Itak da smo te pogrešale, samo ti ne greš rodit. Ali pač
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:24:36
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Mene je ful strah te golazni. Ojej. Ojej. IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska ...upam, da jo je potem moj z laksarco ubil.... Ojej. Ojej. Jaz pa mislim, da so vse živali koristne in na svetu z nekim namenom. Pa itak, da mi grejo na živce komarji, pa muhe, pa sosedove mačke, ki zakopavajo iztrebke na naš vrt/v pesek, ampak... se trudim, da svojega "sovraštva" ne prenašam naprej na Srečka. Iz izkušenj pri hribolazenju pa vam povem, da kača ne piči kar tako, ampak ji je treba dobesedno stopit na rep, da se pač brani.
< Sporočilo je popravil tecka -- 4.8.2011 8:26:38 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:28:59
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska na vprašannje zakaj ni mamice je rekla, da babi ni želela mene gor napisat grrrrrr..... Ne morem verjet, da je kaj takega rekla tašča. Jaz ji sploh ne bi hotela več dat otrok, pa če bi ne vem kaj bilo. Tašče so res en Jaz moje nekako ne maram odkar se je Matej rodil, ker mi ga je hotela prevzet. Je rekla, naj ji jaz Mateja pustim, da ga bo ona pedenala, jaz naj pa počivam in grem v službo (star je bil pa cca. 1 mesec ).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:32:53
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Smo bili celo popoldne pred hišo in se tako lepo igramo in tamauček kar naenkrat zajoka ,ga pogledava oba z možem je imel pa pod desnim učkom oso...se mu je kar obesila na kožo...dokler ni mož priletel in jo dol zbil...seveda itak jok na polno ,gor ledene obkladke,pa za vsak slučaj kar klaritin-dobro da ga ima tašča za nečakinjo ki je fulll alergik...matr mu je zatekal uček pa vse naokoli...pol se je pa ustavilo...sam pomoje ko se bo zbudil,bo imel vse debelo in zatečeno...bomo vidl...ti ti ti osa.... za Žigca, upam, da ni preveč otečeno. Sicer pa lahko začnemo z nasveti za blažitev neprijetnosti ob pikih? Npr. aspirin, malo namočen v vodi ali oslinjen? Ampak okrog očesa se ni ravno za hecat, pa še koža je bolj občutljiva tam. Tudi našega Srečka je že pičila čebela v nogo, pa je samo malo porajtal, da ga je nekaj pičilo, posledic ni bilo nikakršnih. Drugače pa punce, velja, da se telo odzove na alregeno snov ob večkratnem stiku, ne ob prvem. http://www.alergik.si/clanek.php?id=31 Tako da bomo mi šele ob naslednjih čebeljih pikih videli, ali je Srečko po meni (imela 2x anafilaktični šok zaradi pika čebele).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:50:14
|
|
|
|
tecka
|
Aja, samo še to: tiste, ki v soboto pridete v zoo. Če bi slučajno želele aktivirati bagerje, je treba imeti s sabo kovance za 1 eur. Ko sva bila s Srečkom zadnjič tam, je bilo denar nemogoče zmenjati v baru ali tisti trgovinici. Sicer mislim, da je brezveze, ker naši malčki niti slučajno ne bodo mogli upravljati teh strojev, povem pa za vsak slučaj. Naš Srečko je bil hb zadnjič kar zadovoljen že, če je sedel gor.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:51:43
|
|
|
|
smrketa24
|
Uf, čebele in ose....pri nas jih je ogromno. si si naredile gnezdo ravno nad našim balkonom in jih je vedno ogromno okoli. Moj je že ene 2 uničil gnezdo, pa ga vedno na novo naredijo Mateja na srečo ni še nobena pičila in upam, da ga ne bo. Za Žigca pa upam, da zjutraj ni imel otekline in da je uček spet tak kot prej
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:52:14
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska na vprašannje zakaj ni mamice je rekla, da babi ni želela mene gor napisat grrrrrr..... Ne morem verjet, da je kaj takega rekla tašča. Jaz ji sploh ne bi hotela več dat otrok, pa če bi ne vem kaj bilo. Tašče so res en Jaz moje nekako ne maram odkar se je Matej rodil, ker mi ga je hotela prevzet. Je rekla, naj ji jaz Mateja pustim, da ga bo ona pedenala, jaz naj pa počivam in grem v službo (star je bil pa cca. 1 mesec ). Meni to ni nič čudnega, ker je tudi moja tašča ... le da ona niti pogleda ne Žane, če pa kdaj pridemo k njej, se pa tak slini okrog nje, kot da ji je mi ne damo. Le da na daljavo. Prijela je še nikoli ni. Pa me ne moti.. raje to, da nimam pretiranih stikov z njo. Je pa že začela, da ko bo Žana večja bo šla z njo kaj vem kam vse... Ha ha... ni šans... saj je otrok niti ne pozna! Drugače pa MP, tudi jaz ji več ne bi dala otrok, ker je očitno, da tvoje otroke "ščuva" proti tebi.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 8:52:35
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Aja, samo še to: tiste, ki v soboto pridete v zoo. Če bi slučajno želele aktivirati bagerje, je treba imeti s sabo kovance za 1 eur. Ko sva bila s Srečkom zadnjič tam, je bilo denar nemogoče zmenjati v baru ali tisti trgovinici. Sicer mislim, da je brezveze, ker naši malčki niti slučajno ne bodo mogli upravljati teh strojev, povem pa za vsak slučaj. Naš Srečko je bil hb zadnjič kar zadovoljen že, če je sedel gor. Ob kateri uri pa se dobite? Za vsak slučaj, če prideva
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 10:39:45
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrketa24 Ob kateri uri pa se dobite? Za vsak slučaj, če prideva Vidva kar pridita, boš malo rešena tašče:))) Se nič ne dogovarjamo za uro, se kar tam dobimo in itak je zoo tako majhen, da se najdemo. Če prav razumem, naj bi prišli še Mini in Bjondi in če imaš od katere številko, jih lahko pokličeš, če ne pa ti na zs lahko pustim svojo številko. Midva s Srečkom ponavadi prideva kakšno minuto pred 9h in ponavadi se srečamo že na vhodu (odprejo točno in je treba čakat oz. gledat, kako velika j.... ima un kip od bika- to je namreč našemu Srečku "padlo v oko" že ob prvem obisku )
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 13:10:46
|
|
|
|
bjondi
|
...da vas ne bo skrbelo,samo na hitro... spančkal je ponoči čist lepo,zjutraj na mestu pika ni bilo nič več rdeče kot včeraj ob piku ,ki je zgledalo uf ...je pa zatečen čez oba učka in nosek...če ga bi kdo prvič videl pomoje nebi porajtal sploh...tako da ga imam kar doma...za soboto velja upam da mi rata pridt ob 9-ih ...če ne pa malo čez...mazala mu nisem nič ,ker se je mencal...sem imela že mazilo v rokah pa sem šla raj še enkrat brat navodila in piše da se izogibamo stiku z očmi...sem mu samo z bepantenom namazala pred spanjem pa si je v sekundi vse pomencal...aha tecka vidim ,da se vidi šele po parih pikih golazni koliko si lahko alergičen...prvo rundo smo dobro prestali,čeprav je kar nekaj časa jokal...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 4.8.2011 13:11:51
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ...da vas ne bo skrbelo,samo na hitro... spančkal je ponoči čist lepo,zjutraj na mestu pika ni bilo nič več rdeče kot včeraj ob piku ,ki je zgledalo uf ...je pa zatečen čez oba učka in nosek...če ga bi kdo prvič videl pomoje nebi porajtal sploh...tako da ga imam kar doma...za soboto velja upam da mi rata pridt ob 9-ih ...če ne pa malo čez...mazala mu nisem nič ,ker se je mencal...sem imela že mazilo v rokah pa sem šla raj še enkrat brat navodila in piše da se izogibamo stiku z očmi...sem mu samo z bepantenom namazala pred spanjem pa si je v sekundi vse pomencal...aha tecka vidim ,da se vidi šele po parih pikih golazni koliko si lahko alergičen...prvo rundo smo dobro prestali,čeprav je kar nekaj časa jokal in bil kar dobro otečen pa pordel...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.8.2011 10:20:53
|
|
|
|
tecka
|
Ojla, punce. A kar tišina danes? Vremenska napoved za jutri je ok (da se ne bo katera izgovarjala ). Se vidimo! Kako pa kaj vaši otročki in kletvice? Pri nas ne preklinjamo kaj dosti, ima pa naš eno tako slabo navado, da ko mu kaj ne gre, reče "marš v p.e.n.i.s" (dobesedno, torej se izogne besedi na k). In včeraj nekaj koplje okrog bajte in mu ne gre, pa začne z "marš u..." tamau pa lepo nadaljuje Pa smo se malo smejali, zdaj pa upam, da stari opusti še to kletvico.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.8.2011 13:27:20
|
|
|
|
bjondi
|
ravno prej je nekaj nalagal na kamijon in reče ; bemti no...le po komu je vzel kletvico ...smo bili pa zanč pri mojih tastarih pa pravi moja mami o jebela cesta...ja ne morš vrjet takoj jo je znal...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.8.2011 13:29:33
|
|
|
|
bjondi
|
Zoo sobota 6.8 ob 9-ih ... Pridem ,upam da ne pozabim...a če bi imela pa rada svojih šest minut a lahko moža pošljem...kaj pa če bi se še oni mal z mularijo dobival ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.8.2011 14:01:43
|
|
|
|
vitae
|
Mene jutri žal ne bo, ker gremo na Veliko planino že navsezgodaj. Komaj čakam, da se malo nahodimo, kaj dobrega v koči pojemo in naklepetamo. Od kar smo doma (ne prav dolgo), še ni bilo priložnosti. Uživajte v ZOO! Če je pa katera za, se pa lahko naslednji teden kje zmenimo - dopoldan ali popoldan.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del 5.8.2011 15:35:06
|
|
|
|
Mala_princeska
|
ajej kletvice, manca vztrajno ponavlja in se prav hudo smeji eni kletvici, ok tud jst sem jo govorila, zdej se kontroliram in ne izustim več sem pa našla članek o kletvicah, da je dvoletnika najbolje ignorirat in naj bi nehal....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
tampon ponoči?muškapri šibki menstruacijida (
26%)

ne (
74%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!