Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...ti pa se tudi zagotovo bolje počutiš...sam tukaj imaš zlikane a ne...
...
...tečka nisem se hotela vračat nazaj k vlakcu ,pa igralom -sej veš ob enem pa oprosti....naš je mrknil malo pred domom,ampak sem ga uspela razvedrit...potem pa sva skupaj potegnila triurno kitico
Sploh ne morem opisat kako grozna sta bila za nas zadnja dva tedna. Hvalabogu smo zdaj doma, okrevamo, jaz pa še vedno s trebuhom. No začelo pa se je z Mančinim zaprtjem, smo mislili da je samo to, da pač noče kakat. Pa se je potem neke noči zbudila v strašnem joku, ki kar ni ponehal. Pa smo šli na urgenco, od tam pa v bolnišnico, rekli so nam da ji bodo naredili samo klistir, da se sčisti, in da bomo šli potem domov. Potem pa je dobila vročino, ki je rasla in rasla... skratka, po desetih urah jim še ni bilo jasno kaj ji sploh je, zato smo šli z rešilcem v LJ. Tam pa seveda preiskave, pa dvakrat ultrazvok trebuha, pa še enkrat klistir...
za nove podvige...sem ti poslala telefonsko od moža na zs,lahko pokličeš kadar želiš,tudi proti večeru...če ti ne vzdigne takoj ga pa še enkrat zvrcni malo kasnej...