|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009- 2.del
5.8.2011 21:03:34   
mini86
vitae-js lahko drug teden dopoldan..
ej veš kaj me zanima..kako se grete igrico ko se skrije zaklad

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
5.8.2011 21:04:56   
mini86
zgleda mi ni posta sprejel..

skratka..

vitae-js mam drug teden čas..
me pa zanima kako se igrate uno igrico k si omenila da iščete zaklad

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 1677
5.8.2011 21:07:07   
mini86
aha jeuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
6.8.2011 9:23:51   
Mala_princeska
včeraj prekolesarila 13,5 km...
Manca je na kolesu uživala, na koncu je sicer že tečkala (jo je ati vozil)

jutro.....kavica popita....otroc že zunaj mucke podijo in s kolesom drvijo-je ati zunaj, jst pa v pospravljanje, popoldne pa v službo....

izkoristite sonček

vitae ko prideš z Velike Planine prosim poročilo kje ste štartali, koliko časa ste hodili, ker se mi že dlje časa gor odpravljamo, pa še nismo do gor prišli. Manco bomo dali v nahrbtnik....Kaj pa pohodniška obutev??? Jaz hodim v supergah (recimo okoli Rogle), še nimam pravih pohodniških čevljev, pa oblačila - gor je najbrž prijetno hladno oz. osvežujoče čez poletje, kajne???

tecka pa pri vas imate tud en primeren hrib za nas, a ne? še nismo zahajali v vaše konce....če je kakšna želja lahko pa tud vi k nam pridete-imamo Gospodično in je prav fletno gor peš - imajo dobro hrano gor v koči, pa studenec mladosti....user posted image

lepo se imejte, ura je taka da že uživate v zoo-ju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
6.8.2011 13:13:52   
dreamhorse
PA da vidim punce...

Slika prej, pred 3 leti

user posted image
Danes, sveže :)

user posted image

< Sporočilo je popravil dreamhorse -- 6.8.2011 13:14:53 >

Neposredna povezava do sporočila: 1680
6.8.2011 22:12:56   
Mala_princeska
DH user posted image za tako drastično spremembo user posted image user posted image user posted image

Res si ti paše - nova, čeprav tud stara ni bila napačna sam glava je najbrž kako kg lažja.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
6.8.2011 22:47:17   
bjondi
dh-user posted image jaz sem kar za ta novo varjanto-itak user posted image ...ti pa se tudi zagotovo bolje počutiš...sam tukaj imaš zlikane a ne...

kakavček-ja lahko,pomoje bi bilo fajn da se dobimo kje okoli tečkine službe ,jo potegnemo ven iz službe ala malica varjanta ,čeprav bo samo pila user posted image ...

princeska-user posted image za kolesarjenje...

zoo-smo bile tečka pa mini pa jaz s tamaučki...videli marsikaj ,saj smo bili zgodnji ...ampak potem sva z mini tečki ušle user posted image ...tečka nisem se hotela vračat nazaj k vlakcu ,pa igralom -sej veš ob enem pa oprosti....naš je mrknil malo pred domom,ampak sem ga uspela razvedrit...potem pa sva skupaj potegnila triurno kitico user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1682
6.8.2011 22:50:00   
bjondi
Mini ima pa spet svežo barvo las...prav fouš sem ji za njeno čupo ...tečka a se ti sama barvaš? -si imela dobro barvo...men je tale spet čist na črn potegnila -ni gud...tvoja je pa neki na rjav a ne...a imam lahkp še jaz takšno barvo kot ti user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
7.8.2011 13:55:03   
Janci F
Živjo!

Že kar nekaj časa se nisem javila, ker sem noro zaposlena.

Zadnje čase zanemarjam vse prijatelje in na žalost tudi malo moja sončka
V Kranju sem namreč ustanovila zasebno varstvo in sedaj zaključujemo s pripravimi prostorov in začenjamo z aktivno promocijo.

Vse skupaj je super, vendar smo imeli zadnje čase veliko dela in smo letos žrtvovali dopust.
HB smo bili že prej dobra dva tedna na morju, ko še ni bilo take vročine.

Bjondi, če se prav spomnim imate pri vas tiskarno, oziroma se ukvarjate s tiskom.
Prosim, da mi na ZS pošlješ kontakt, ker hitro potrebujem tisk zloženk in vizitk.

Maksimalno uživajte in če bo katera kaj v Kranju imamo ob sobotah v avgustu med 10.30 in 14 uro dan odprtih vrat in nas obiščite.

Uživajte v nedelji še naprej!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
8.8.2011 6:15:43   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi
kakavček-ja lahko,pomoje bi bilo fajn da se dobimo kje okoli tečkine službe ,jo potegnemo ven iz službe ala malica varjanta ,čeprav bo samo pila user posted image ...

Če naredite tako, se pridružim. Denimo plava laguna ali Monet tu na Parmovi. Kam dlje se pa ne bi vozila, ker zeloooo težko prinesem notri minus ure.

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mini ima pa spet svežo barvo las...prav fouš sem ji za njeno čupo ...tečka a se ti sama barvaš? -si imela dobro barvo...men je tale spet čist na črn potegnila -ni gud...tvoja je pa neki na rjav a ne...a imam lahkp še jaz takšno barvo kot ti ...

Ne, ne barvam se sama torej nimam pojma katero barvo uporabljam. Naj bi bila podobna moji naravni, pa ni (ni sivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Zdaj je pretemna, ko pa si parkrat umijem lase, potegne na rdečo.
Sicer pa mislim, Bjondi, pretiravaš, tudi tvoja barva je lepa!

V soboto pa Srečka nisem mogla spravit iz vlakca. Še po 4 vožnjah sem mu morala naložit, da slišim helikopter, da je vlakca zamenjal za sladoled. Tako sva bila za morskega leva spet prepozna. So bile pa popoldne po spancu njegove prve besede, da pejmo pogledat slona.
Se še vidimo v zoouser posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
8.8.2011 8:47:53   
dreamhorse
Zdravo punce...
Ja, moja sprememba sicer ni bila takojšnja.. v treh korakih sem iz tadolgih prišla na tole. In ja, so zlikani.. pa v bodoče bodo. ker si ne znam predstavljat kodrov na take kratke.. mogoče bo pa zanimivo.. bomo videli..
Ste se očitno spet zabavale v zoo ju...
Medve sva z Žano v petek osedlale našo kobilco in jo skupaj zajahale za par krogov... super je bilo.. mala je zelo uživala...
zdaj pa na delo veselo... vas pridno čekiram

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
8.8.2011 8:52:51   
smrketa24
Oj!

dh - super frizurca!

zoo - no, itak ste opazile, da nisva prišla z Matejem. Ob 9h je zame čist prezgodnja ura. Mi dlje spimo, potem pa preden pojemo zajtrk in se zrihtamo, je že 10.

Sem šla danes v Hoferja, ker sem hotela kupiti trenirko za Mateja (komplet je samo 10eur), samo imajo take glupe številke, da nisem nič vzela. 86-92 mu je premahjna, 98-104 pa prevelika. Vmes pa nikoli nič nimajo. Imajo pa zelo luštne čevlje, samo Matej ima dvoje, tako da jih nisem vzela. So pa res lepi.

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
8.8.2011 9:48:14   
manna
Živjo punce
Ne nismo šli še rodit, čeprav je verjetno tako zgledalo ker me ni bilo nič gor. Razlog je na žalost dosti bolj žalosten...
Bili smo namreč 10 dni na pediatrični kliniki v LJ ker je bila naša ljuba Mančica operiranauser posted image   Sploh ne morem opisat kako grozna sta bila za nas zadnja dva tedna. Hvalabogu smo zdaj doma, okrevamo, jaz pa še vedno s trebuhom. No začelo pa se je z Mančinim zaprtjem, smo mislili da je samo to, da pač noče kakat. Pa se je potem neke noči zbudila v strašnem joku, ki kar ni ponehal. Pa smo šli na urgenco, od tam pa v bolnišnico, rekli so nam da ji bodo naredili samo klistir, da se sčisti, in da bomo šli potem domov. Potem pa je dobila vročino, ki je rasla in rasla... skratka, po desetih urah jim še ni bilo jasno kaj ji sploh je, zato smo šli z rešilcem v LJ. Tam pa seveda preiskave, pa dvakrat ultrazvok trebuha, pa še enkrat klistir...
Skratka ob desetih zvečer so sklenili da je verjetno slepič in jo odpeljali v operacijski blok. Pa ni bil slepič, ampak dosti bolj eksotičen primer, kot so rekli. Na notranji strani je pri vseh ljudeh popek povezan z mehurjem, ta povezava pa po porodu zakrni, podobno kot slepič. No in ta zadeva se ji je vnela - imela je gnojno cistico ki so jo mogli odstranit. Menda tak primer srečajo enkrat na deset let..
No in zdaj lepo okreva, dobiva še antibiotike, precej je shujšala, tako da je kot en paličnjak. Ampak ostaja dobrovoljček, boli jo tudi nič ne, tako da smo pomirjeni.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
8.8.2011 9:57:10   
smrketa24
Joj, boga Manči. Glavno, da je sedaj doma in da se cartate. Upam, da čimprej okreva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
8.8.2011 11:34:36   
mini86
kufe-js mam čas jutri in v sredo od ene 10.15 naprej..loh tecka tm k se midve ponavad dubive..

manna-o šit..dobr da ste to dali (če ste že glih mogli no) zdj čez..a si predstavlaš da bi z mini dojenčkom bla tm..ej dobr se pocajtite in me veseli da je že boljše..mam pa kr kurjo povt..

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
8.8.2011 13:02:59   
bjondi
jancif-user posted image  za nove podvige...sem ti poslala telefonsko od moža na zs,lahko pokličeš kadar želiš,tudi proti večeru...če ti ne vzdigne takoj ga pa še enkrat zvrcni malo kasnej...

tecka-ja sem mislila monet za kavico...user posted image  a pol sta se na vlakcu zadržala,pol veš zakaj nisem hotla nazaj hodit ,oprosti...ej tvoja barva je ful gud,moja je pa spet čist na črn potegnila...

manna-pošiljam en zvrhan koš objemčkov za vse tri...dobro ,da je že boljše in tudi jaz prvič slišim za tole zadevo...manci želim čimprejšnje okrevanje,vama pa tudi želim vse dobro ...

kakav-sem za sredo...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
8.8.2011 13:27:04   
tecka
Ojla, no, tudi meni odgovarja sreda (ali pa kak drug dan). Ura pa tudi:)

Ja, vlakec... Opažam tudi v trgovinah, da bo treba SRečkota čim manj spraševat in čim hitreje hoditi mimo igrač, ker že zna zavpit "kupili"user posted image user posted image No, zaenkrat mi je to še smešno.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
8.8.2011 14:04:56   
vitae
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kufe-js mam čas jutri in v sredo od ene 10.15 naprej..loh tecka tm k se midve ponavad dubive..

manna-o šit..dobr da ste to dali (če ste že glih mogli no) zdj čez..a si predstavlaš da bi z mini dojenčkom bla tm..ej dobr se pocajtite in me veseli da je že boljše..mam pa kr kurjo povt..

Kava - najprej, kje je ta lokal?! Meni tudi bolj ugaja sreda. Pa mišljeno je brez malčkov?! No, če uletiva slučajno z Jakobom, a bo kaj narobe?

Manna - HB, da so hitro ugotovili, kaj se dogaja in da je Manca že boljše. Tudi jaz vam pošiljam koš objemov in lepih želja. Si sploh ne morem predstavljati tvoje počutje. Imaš res pestro in HB, da je malček v trebuhu še potrpežljiv in čaka na tolpem :). Držite se!

Tečka - naš pa vpije "to bi mel", in ponavadi je moj odgovor sarkastičen nazaj. Najbolj smešen je bil na morju, ko je videl kakšen hud čoln ali jadrnico in je na ves glas zavpil "to bi mel" - jaz sem prikimala in mu rekla "i mama bi sine" :)

Drugače moram pa pohvaliti vnemo in elan Janci F. Sem si zadevo že ogledala in kaj nastaja je prav neverjetno. Le tako naprej! Sicer bo pa Jakob tudi občasno tvoj stranka :). Pa kaj pokliči!?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
8.8.2011 14:12:12   
vitae
Pa še cel kup sem pozabila pokomentirati:

DH - veliko bolj všečna mi je nova frizurica. Malo več bo vsekakor dela, a se boš navadila. Govorim iz lastnih izkušenj, ker si jih tudi jaz non stop likam :) Zdaj pred morjem sem si jih skrčila do konca ušes, da je manj dela, a že pridno rastejo.

Mini - iskanje zaklada. Ponavadi mu naredim zabaven zemljevid - predvsem če je več otrok. Najprej morajo poiskati zemljevid. Povem jim zgodbico in lotijo se iskanja. Ko ga najdejo, jim preberemo in narediti morajo vse kar piše npr. 2x se zavrti, zapoj pesmico... Naš ful sodeluje. Tokrat na Veliki planini je bil s prijateljico Ano in Pujsa Pepa ter škrat Hribovc sta skrila zaklad. Tako za kakšno skalo skrijemo bonbon (to je edinkrat, ko ga naš namensko dobi), banano, vmes damo za dobro hojo kakšno štempiljko. Bom pripopala kakšno slikico, kako so zadovoljni obrazi, ko najdejo zaklad...

Mala_princeska- Velika planina je zakon za male otroke. Gor se pripelješ z gondolo in sedežnico, nato imaš pa odlično izhodišče za potepanje. Lahko greš do Domžalskega doma ali preprosto naokoli. Mi imamo Jakoba ponavadi v nahrbtniku, a ga zadnje čase navajamo na hojo, sam sebe pa na plezanje. Tokrat je imel s sabo prijateljico in sta ful prehodila. Tako da, če je družba, ne hitimo, ampak nam malčki diktirajo tempo, če smo pa sami pa veliko prehodimo, a je Jakob pretežno v nahrtbtniku do vrha.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
8.8.2011 14:48:40   
tecka
Manna - preden spet pozabim -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Manco.
Tudi jaz prvič slišim za to bolezen.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
8.8.2011 14:51:49   
tecka
Vitae, Monet je blizu naših pisarn - od nas proti Mercatorju:
http://zemljevid.najdi.si/search_maps.jsp?q=cafe+monet+parmova&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page
Po mojem mnenju je na tem linku z enko označen Mercator. MOnet pa je v križišču, tam kjer zavije prednostna cesta iz Parmove ulice na Bežigrad. Upam, da sem razumljivo napisala.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
8.8.2011 14:57:56   
mini86
a pol rečemo sreda 10-10.15 v monetu

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
8.8.2011 20:10:35   
vitae
VELJA!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
8.8.2011 20:30:45   
vitae
VELJA!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
9.8.2011 7:56:18   
dreamhorse
Manna.... držite se.. Manci pa en rojuser posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje...

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

hitra hrana??
hibela

ali pogosto v družini jeste hitro hrano??

vedno (4%)

nisem še slišal za to (0%)

včasih (78%)

nikoli (18%)

Število vseh glasov: 375

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!