vesper
|
evo punce, da se še vam jaz malo javim. Pri meni tudi nič novega, za mano sta dva neuspešna IUI-ja s klomifenom. Sedaj me še čaka tretji, to je moj zadnji, z injekcijami gonal. Tako da, andreja_p, mislim da bova kar skupaj čakale na plusek v septembru, le da jaz malo kasneje kot ti, ker mojo M pričakujem nekje 18.9. Sem pa bila 8.9. na razgovoru pri dr.Reljiću in je dal papirje končno naprej, tako da zdaj čakam potrjene papirje iz konzilija in datum kdaj bom na vrsti za IVF. Rekli so mi, najdlje se čaka pol leta. Upam, da bo kaj prej no Mi je hotel dat še en IUI, pa sem rekla, da ne bi več, ker imam strašanske bolečine, pa je rekel, da brez problema, da me nič ne bo silil. Tako, da še dam skozi samo enega in upam da bo ta uspešen, ker baje v tretje gre rado Joj ja, nekaj me še zanima: A na tem papirju, ki ga dobiš domov po pošti s konzilija je mogoče gor tudi datum, kdaj si na vrsti za IVF? Mogoče ve katera? šičko, lenci in andreja_p, za vas pa vse