Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.Mal sem bila v šoku,ker nisem pričakovala da bo zdravilo tako učinkovito.Endometrij imam 9mm.Jutri imam ponovno UZ in bomo videli,če se bodo vsi večali grem na IVF,tako mi je danes bilo rečeno.Tudi sama se s tem strinjam,saj ne mislim postopka zaradi tega zaključiti.Danes je 8 dan in to je res dober napredek za tako kratek čas.Bomo videli kaj bo jutri,upam,da grem na IVF,čeprav me je malo strah saj ne vem,kako to poteka.Zelo dobri rezultati za sedaj,sam ne vem,kaj bo naprej.
je prišla včeraj, kar pomeni da jutri pričnem jemati Femaro in nslednji petek je prvi UZ! jupiii!
Konec koncev sva v treh letih poizkušanja lani v času čakanja na prvi IUI uspela spontano zanostit (žal se je točno leto dni nazaj v 11 tednu sreča tudi končala). Ampak, kot rečeno sva oba z mojim dragim čist vesela in optimistična glede prvega postopka. Kdo ve, mogoče pa se nama zgodi to kar se je zgodilo andreji_p....
za srečo!
?????
za vse ki se borite tako kot jaz.
Ti pa si res pridelala lepo letino, oziroma mesečino
Moje
.
vem da so mogoče to smešna vprašanja ampak.....meni se vedno motajo po glavi taka neumna vprašanja... saj sicer sem še kr pametna
upam da se me bojo usmilili in ne bojo dal velikih doz