Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, sam žal nimam take sreče kot andreja_p, da bi me kar na IVF prestavili. Endometrij je 9, jačec pa sem pridelala 5, 16 mm, 14 mm, 2X po 12 mm in 10mm. Zgleda da se na Femaro dobro odzivam. Vsaj nekaj dobrega v tej naši zgodbi
. Jutri zjutraj je ponovni UZ in stopka, v ponedeljek pa akcija (no-contact
)
za vse nas!

Super fajn za folikelčke, zelo zelo stiskam pesti zate in ti pošiljam nešteto
Upam, da boš nas razveselila in boš vsaj ti tista ki ji je uspelo!!!
Preiskav za SPB pa tud mi2 še nisva delala.
in postaneš vesela srečka
!!!
Glede postopka, pa je tud men blo rečeno, da naj pridem do 3. dne, najboljše 2. dan (sem v mb), tako da ne vem, kakšne prebliske je imela sestra.
Tudi sama sem navijala, da bi imela IUI pa so mi rekli, da zame ni primeren.
čim prej prikaže, da lahko začnete akcijo.
. Sicer pa imava narejene vse preiskave (tudi SPB).
za vse!
. sem imela še 2Xhsg, 1Xlaparo, "x abrazijo, svašta sem že pretrpela, pol pa ugotovila, da so nekatere še dosti več. tako pač je. a danes z nasmehom in polna pozitivizma čakam na stopko in ponedeljek. sicer pa ne vem, koliko bom imela IUI postopkov. tokrat sem prvič v kakršnem koli postopku. se mi vidi, ko pridem v amulanto, ker sem čist zmedena in ne vem kam stopiti in kaj narediti
in potem čakam na drug mesec, da pokličem in nardimo še to zadnjo inseminacijo. Drugače sva pa midva že v čakalni vrsti za IVF, zdaj čakam pošto konzilija, potem pa upam da bo kaj sreče in prideva na vrsto čimprej
Kaj danes pa imaš IUI?
(slabša krvavitev, morda samo rjav izcedek, trajanje 2-3 dni...) , pa je vseeno šla v postopek? Ker če se ne bo nič konkretnega razvilo, saj ne vem, ali je to dejansko
.
, kot da bi bila tik pred M. O nosečnosti še ne moremo govoriti, ker je še prezgodaj, torej to pomeni, da so me šele sedaj ruknili tisti hormoni. Kako dolgo bo to trajalo?????