andreja_p
|
vesper prav sem razumela.Vse te teste imam že narejene in moj partner tudi,tako da imam vse pogoje za IVF in tudi grem na IVF,tako so mi danes povedali na UZ.Veliko dokumentov sem morala prenesti in urediti danes,tako da bom vseeno imela konzilij,(drugi teden naj bi ga izvajali) in vse bom dobila po pošti,čeprav bo že vse za mano,ker se je tako zgodilo,da sem dobro odreagirala na zdravilo.V LJ v takem primeru te prestavijo na IVF . Jutri imam ponovni UZ.Danes so mi rekli,da so folikli zrasli na 19mm,17mm,nekja jih je 15mm in nekaj 14mm.Imam celo vojsko.Ko sem vprašala zakaj je prišlo do tega mi je sestra rekla,da imam vredu svoje hormone,sem suhe postave in stara 28 let.Upam da nama končno uspe,čeprav sem prestrašena,ker ne vem kako bo,vendar si pravim,da so vse preživele in jaz tudi bom,ker želim postati mama in verjamem da bom potem pozabila na vse,ko bom imela štručko v rokah .Ja tako je to.Vam javim jutri kako bo na UZ,verjamem,da jih bo nekaj še zraslo,morajo biti nad 14mm,oz. dva po 17mm,da naredijo punkcijo.Dobro da imam vas,da se malo izpovem in da skupaj upamo na najboljše. Kaj pa ve?Imate postopek IUI,čakate na ali ????? Imejte se skrajno lepo in držite pestke zame .Mislim na vas in velik za vse ki se borite tako kot jaz.
|