Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
......
bi morala dobiti 9. avgusta pa je kar ni in ni bilo, ko je zamujala 4 dni sem naredila test in pokazal je
) sem že videla kako bo sedaj vse lepo in prav. Nobenih črnih misli samo pozitivne. Znaki so bili tudi prisotni, saj sem šla skozi vse to zdaj že tretjič (slabost, boleče prsi in neznosna zaspanost) ....... Potem pa je prišel ponedeljek 15.8.2011 nervoza za znoret, cel dan tako živčna da sem se kar v sobo spravila in cel dan preležala umaknjena od vseh ...... čudno mi je bilo zato sem naredila še en test....... in že takrat sem vedela da nekaj ne bo ok.....test ni več pokazal

thancyka - UZ enkrat na teden
sem včeraj dopoldne delala test in je bil -tako,da še vedno čakam.v ponedeljek grem na morčka za cel teden in poročam ko se vrnem kako in kaj.imam pa občutek,da se bo ulila glih na morju
In kako se ti kaj počutiš? Te raznaša od važnosti, kaj?
ne morem si niti predstavlat, kako ti je
vse
Jaz še zdaj čakam mojo M, mogla bi prit v ponedeljek po mojih izračunih. Potem pa kar kličem in grem na UZ, pa da vidim kaj bodo rekli.