Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Bravo mamice!
  Bravo mamice!  

Meni je itak vedno vse dobro in lahko jem kadarkoli ;))
   Meni je itak vedno vse dobro in lahko jem kadarkoli ;))  od sesalca je vodni in dokler ga pripravim, nekdo pokliče ueeeeee ;)
  od sesalca je vodni in dokler ga pripravim, nekdo pokliče ueeeeee ;)  . No ampak kakorkoli že se ne sekiram res je da je Matic s svojimi sedmimi kilogrami res pravi dec, Jure bo pač Jurček ker bo vedno manjši in drobnejši, že v trebuhu je bil in ne vem zakaj bi bilo drugače zdaj. Sam mi je pa smešno, Matic se doji max 6 minut potem se odstavi sam in ima že čez sedem kg. Za jureta si mleko brizgam in vedno ima na voljo vsaj 160ml poje toliko kot pač poje v večini vsaj 130ml (pustimo zadnje tri dni, ker neki štrajka) pa je ves drobčkan (napram Maticu seveda). Me prav zanima koliko poje Matic v tistih šestih minutah
  . No ampak kakorkoli že se ne sekiram res je da je Matic s svojimi sedmimi kilogrami res pravi dec, Jure bo pač Jurček ker bo vedno manjši in drobnejši, že v trebuhu je bil in ne vem zakaj bi bilo drugače zdaj. Sam mi je pa smešno, Matic se doji max 6 minut potem se odstavi sam in ima že čez sedem kg. Za jureta si mleko brizgam in vedno ima na voljo vsaj 160ml poje toliko kot pač poje v večini vsaj 130ml (pustimo zadnje tri dni, ker neki štrajka) pa je ves drobčkan (napram Maticu seveda). Me prav zanima koliko poje Matic v tistih šestih minutah  .
  .