Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

se je poslovila, danes in jutri bo še akcija, potem pa v nedeljo ko se vrnem, upam da ne zamudimo O. Imam testke, tako da bom ta mesec testirala, da bom vedela na čem sem, pa tudi krvomočnica bo moja zvesta spremljevalka ta mesec. Upam, da je ta krog zadnji in zagledamo
za vse, potem pa delo
. Glede čaja sem prebrala, pa tudi punce so povedale tukaj na RR, da ga piješ od konca
. Mislila sem, da lahko jemlješ maco tudi od konca
.
ampak včasih so pa tako zlati, da smo lahko srečne da jih imamo. Tudi me smo včasih trme, pa se potem vse pogliha.
svečke so že pripravljene
tej moški...se znajo obnašat prou ko neandrtalci...in najhujše je, da ne štekajo v čem je point in sploh še manj jim je jasno, da so dejansko oni za
. Js predlagam jasno izražanje misli, se pravi poveš direkt kaj te moti in kaj pričakuješ...se še najbolj obnese in pol ti ne more rečt, da ni vedu
ustau, ki je šou delat, js sm pa pol sanjala, da je pršu nazaj se crtat in neki da je blo narobe z njim...ampak to tko živo, da pol ko sm se zbudila mi ni blo nič jasno, če je
ben bom malo tu gor smetila, mogoče pa pridem k sebi
pa čimprej porihtat da boste pol veselo