|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
19.10.2011 14:50:38   
HeLenčica
Srce77, nič ni zamujeno s krvomočnico, ker ona pride prav ravno ob O...ta pa prihaja user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 151
19.10.2011 16:57:51   
srce77
evo jo že pijem....tole vsemogočno krvomočnicouser posted image ,je pa srašansko grenko za pit.....a si jo lahko kaj sladkam??
Pa četudi ne,bo za popit.....vse za user posted image ......Moj se  mi pa kar smeji,pravi da se mi že meša.......saj se mi res.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 152
19.10.2011 17:21:35   
HeLenčica
Res, grenka se ti zdi? Upam, da nisi dala preveč...gre ena čajna žlička v 2 dcl. Drugače pa si daš noter žličko medeka in je mmmm user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 153
19.10.2011 18:03:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

romare,  tudi zate.
chungalunga, mene čaka laparoskopija (G mi je na UZ našla majhno cistico) in kromotubacija. Ti pa greš po moji poti, vidim. Ne boj se operacije, če bo seveda sploh potrebna. Jaz se je ne, pa nisem še nikoli bila operirana. Na to gledam kot nov začetek. Saj vem, da ni nujno, da bo pa potem kar vse v redu, ampak upam pa lahko, a ne?
Kar nekaj vas je še v oktobru, "na muč" držim pesti za vse, še posebej pa za mladiko in druge stare borke.
Punce iz lastnih izkušenj povem da ta operacija ni nič takega oz .ni boleča.Vsaj zame ni bila.Po njej sem jemala klomifen in po malo manj kot 6mesecih zanosila.če zanosiš v roku 6 mesecev se pregrada  in policistični nikoli več ne ponovijo.Držim pesti za vaju.Mi se zdaj trudimo v drugo že od maja ,nič še ni .Držim pesti,čene pa jan.s klomifenom:))

KRVOMOČNICA:Kolikor se jaz spomnem sem jo pila od do ,nisem pa čisto sigurna.Bi morala malo pokukat po svoji starih postih;))

držim pesti za vse in naj nas bo drugo leto že čim vveč z bušijim;))))

lp,Apu

http://www.ringaraja.net/forum/m_899118/mpage_4/key_/tm.htm

evo to stran sem našla na kateri sem tudi sama pisala.Čaj se pije od konca do predvidoma naslednje  .

lp,A pu

Jaz pa pišem še kar na okt.tam pa skoraj nbene ni več ,ste šle vse sem ;>))

(odgovor članu HeLenčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 154
19.10.2011 18:08:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro, ne morem spat, sem tako prijetno vznemirjenauser posted image user posted image lubi je včeraj pričaral čudovit večer user posted image user posted image user posted image tako da grem vsa v metuljčkihuser posted image

Kaj vaši dragi tudi pijejo krvomočnico? Jaz sem mu netaktno povedala čemu, da mu zgleda njegova moškost ne dovoli, da bi pil kaj takega, noče niti poskusit, pomoje tudi če bi, bi se kremžiluser posted image

sej mogoče se bo pa unesel, moj je tudi moški kot mođki ponos in ni hotel ,potem je pa lepo vsaak dan popil ;))) jaz sem mu ga lepo skuhala on pa popil čez celi dan;))

joj vas malo berem za nazaj ,a so ta teden vsi deci malo user posted image midva sva z mojim tudi malo na bojni nogi.Od včeraj do danes sva bore malo spregovorila ,če že zaradi malegauser posted image Ma saj bo ,jutri je nov dan in nov čas za spravoi;)))

lp,Apu

(odgovor članu LittleSun)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
19.10.2011 18:19:03   
lunica 85
Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;))

user posted image user posted image user posted image lp,EX A pu

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 156
20.10.2011 8:24:50   
HeLenčica
Tudi jaz se vam (pričakovano) pridružujem. Sicer so se ta mesec dogajale hecne stvari, ampak je bila očitno kriva krvomočnica, ki je "zrihtala", da rjavih izcedkov pred user posted image ni bilo. Kar je super user posted image . No, gremo pa v 13. krog nekje okoli 16.11.

lep dan punce, čeprav je deeeež! user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 157
20.10.2011 8:42:50   
crtek
jutro pupe!

kako ste kaj na ta deževen dan? js sm čisto brez energije...oz. energije mam na pretek, samo ne za tisto, kar jo rabim user posted image bo že...

HeLenčica dobrodošla pri nas. Škoda, da se ni primlo že ta mesec, bo pa novembra user posted image

lunica 85 user posted image za vzposobljen link...mi gre prou na žiuce, ko se pojavi 15anonimnih, pol pa vedi kira je kira user posted image ma zna bit, da je to menjavanje vremena krivo za splošno slabo razpoložnje, kr smo po moje kr vsi malo prenapeti user posted image midva z user posted image se sicer nisva skregala, je blo pa včiri rahlo napeto...neki sm mu rekla in me je narobe razumeu, ker mu ni blo všeč kar sm mu rekla, mi je ful grdo odgovoru, pa js njemu nazaj isto, pol je pa vidu, da je zabrezveze in ful preveč odreagirau in se mi je opraviču user posted image HB, js se tko nemaram kregat ko gre zabrezveze...predvsem, če je nesporazum...

glede krvomočnice pa tko...js jo tudi tokrat pijem prvič (skupaj z maco) in se mi zdi zelo zanimivo to, kr ponavadi me je ceučas neki šraufalo in špikalo, ta cikel pa nič, tko da tudi če nam ne uspe nič pridelat, vsaj stalnega špikanja sm se rešla user posted image ampak itak enkrat more ratat, tko da...lahko bi že kr zdej user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 158
20.10.2011 8:48:25   
iwa
dons pa res paaaaaaaaaaaaaaaaaaada.....
In imamo super priliko da dobro naložimo tale deževen dan in večer in si privoščimo en kup user posted image !

Vidim da se vse odločate za tele čajčke. Jest sm se odločila da ene 3 kroge probam brez kot v prvo če pa ne bo nič pa grem tud jest v akcijo. Imam namreč že v izhodišču ful močne in dolge 7 dni user posted image in G pravi da imam debelo sluznico nad povprečjem pa da jo ne bo prevečuser posted image user posted image user posted image če pa ne bo uspelo bom pa vseen šla v nabavo!

Za kaj pa služi maca, kaj sploh je to, tud čaj ali????

Pa lep, vesel, razigran dan!

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 159
20.10.2011 9:52:34   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

o sva skor sosede user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 160
20.10.2011 10:06:57   
srce77
user posted image user posted image user posted image hojla......kljub dežju se je dan prekrasno začeluser posted image ...hopa hopa hopauser posted image user posted image user posted image ,včeraj se nekako ni izšlo,očitno je že bila nasploh neka napetost v zraku, Je pa danes toliko bolje. SEm brala nekje,da je sperma zjutraj okrog 8h bolj kvalitetna kot zvečer.....kaj pa vem no.....se mi zdi da ko kaj takega preberem-o ,tudi verjamemo  v vse to!!
Danes sem celo fraj in moj tudi in glede na vreme bo danes še cel dan čas zauser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dan  vsem skupajuser posted image

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 161
20.10.2011 10:07:50   
Zewa
Ojla punce, kako ste?

Vidim, da nimam samo jaz problemov z mojim moškim user posted image Pismo ej, me jezi kdaj... Kot da je težko povedat, da gre še na pijačo s kolegi. Raje mi reče: prihajam domov, in pol ga ni 2 uri. Dela pa 10min stran..user posted image A je ta teden kakšna luna njim namenjena ali kaj?user posted image Včasih se res vpraša, zakaj jih že imamo.. user posted image
No moja user posted image je na vidiku... drugače sem pa stara 24 let, in bomo šli zdej v prvi krog.. po user posted image ... Upam da nam bo potem kaj uspelo..

Tudi jaz sem totalno brez energije danes.. Res komaj čakam, da grem iz službe... Pa porodniški dopust bi mi tudi prav prišel, glede na to, da mi gre ta služba prav na živce, ampak nimam izbire trenutno... :S

Ja uživajte na ta "čudovit" dan user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 162
20.10.2011 10:23:24   
*bobika*
zewa ja lej moški so včasih neandertalci.. moj tud reče grem na eno pijačo, pol pa (sicer redko) ga ni 3 ure.. joj jst pa doma s kosilom čakam.. ampak sej zanjo bit tud super truper sladki, ponavad ko kaj hočejo user posted image user posted image

helenčica a krvomoćnico lahk začnem tud tretji dan po končani user posted image  pit ??

iwa tud jst bom verjetno tale krog še počakala, potem pa v nabavo..

crtek - dobro imata poštimano.. jst pa sem z leti čedalje bolj trmasta..
srce77 ti si srečnica, da imaš dragega doma in lahko user posted image  ..moj je šel že ob 7h in pride šele ob 20h.. no sicer pa imam tudi jst danes norijo..iz službe na prvi sestanek, iz tega pa na drugi sestanek user posted image user posted image ..pridem pa tudi okol 20h domov.. tako da če le ne bova oba preveč ubita.. bo akcija..

naša littlesun pa že verjetno uživa v Londonu..

(odgovor članu Zewa)
Neposredna povezava do sporočila: 163
20.10.2011 10:38:59   
srce77
*bobika* trenutno sem srečnica ja.......user posted image ker je doma,drugače sem pa kr veliko sama.......ima tako službo,da ga dosti časa ni doma. Pol pa pride,pa hitro cote sprat,pa spet gre.......ajajjaj....ni fajn tako. Samo se navadiš. Zato pa nama rednouser posted image  na vsaka dva dni skoraj ne pride v poštev. Sem se zadnjič hecala,da naslednjič ko gre , mi mora pustiti zalogo doma.user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 164
20.10.2011 10:44:11   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

*bobika* trenutno sem srečnica ja.......user posted image ker je doma,drugače sem pa kr veliko sama.......ima tako službo,da ga dosti časa ni doma. Pol pa pride,pa hitro cote sprat,pa spet gre.......ajajjaj....ni fajn tako. Samo se navadiš. Zato pa nama rednouser posted image  na vsaka dva dni skoraj ne pride v poštev. Sem se zadnjič hecala,da naslednjič ko gre , mi mora pustiti zalogo doma.user posted image user posted image

ojej to pa ni fajn potem.. jst si sploh ne predstavljam da ga več dni ne bi bilo doma..al pa da bi mi nočne delal.. pa ne tolk zarad tega da bi bla sama za vse , ampak ponoči mi je najhujše sami spat..

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 165
20.10.2011 10:50:17   
lunica 85
heeheh črtek;Ja kaj čmo ,če se pa punce nočejo -nočemo razkrituser posted image user posted image
Ja deci pa tko  kot si napisala ,po moje je kr res vremem malo krivo pa naši PMS -iuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 166
20.10.2011 10:50:22   
lunica 85
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

A res iz kje pa si;)))

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 167
20.10.2011 11:07:25   
Katte
user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

1.11
urssi (6.krog)

5.11
missmoon

klopek

8.11
LittleSun (9.krog)
iwa (2. krog)

9.11
crtek (5.krog)

11.11
delfinček76 (11.krog)

srce77 (2.krog)

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

16.11
HeLenčica (13. krog)

20.11
Zewa (1. krog)

Skupaj nas je: 13

Nosečk:

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 168
20.10.2011 11:22:51   
*bobika*

A res iz kje pa si;)))

iz okolice Celja..

Neposredna povezava do sporočila: 169
20.10.2011 14:48:06   
HeLenčica
Punce, ne morem verjeti kakšne učinke ima krvomočnica, res! Do zdaj sem imela vedno rjav izcedek pred user posted image , ki ga ta mesec, ko sem pila čaj, NI BILO! Poleg tega je user posted image manj boleča in opažam da je kri bolj temna...torej se v redu čisti. Tudi če (še) nisem zanosila, krvomočnica je zakon! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 170
20.10.2011 23:27:29   
lunica 85

A res iz kje pa si;)))

iz okolice Celja..
o super, poten bova p lahko skupaj vozičkaleuser posted image user posted image user posted image
Helenčica:u super ,čestitke ,zdaj pa še samo pluske drug mesec>;)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 171
21.10.2011 9:37:54   
mladika
Se jst tut pridružujem ideji o vozičkanju,sam še istočasno mormo postat user posted image !!!!!!user posted image

Mi še zmeram upamo!!!:)

Neposredna povezava do sporočila: 172
21.10.2011 11:54:44   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Se jst tut pridružujem ideji o vozičkanju,sam še istočasno mormo postat user posted image !!!!!!user posted image

pa tud če par mescov gor in dol .. user posted image  ..sam da ne bo eno leto narazen..

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 173
21.10.2011 18:49:07   
Niri
Hej hoj...jaz sem tudi že začela piti krvomočnico...ne more škodit da se sluznica opomore po čiščenju...mogoče pa celo tako pomaga, da bova lahko prej spet začela...naslednji teden imam pregled pa bomo vidli!

Drgač je pa moj tko...če mu skuham čaj al pa prpravm Maco pol to spije...da bi pa sam od sebe kej to pa ne...ne vem zakaj se trudva za otroka če že mam enga user posted image

Se pa jst tud javim za vozičkanje skupno sam ne v Celju ampak v Ljubljani user posted image Upam, da nam čimprej rata!!!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 174
21.10.2011 19:06:44   
srce77
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon

Dobro jutro punce,

najprej ena user posted image za vse vas. user posted image

Včeraj sem kupila čaj krvomočnice, mi je pa prodajalka v Sanolaborju svetovala, da naj jem - pijem tudi Maco. Ona mi je bolj svetovalo Maco, kot čaj user posted image . Je p rekla, da kao ni problema, če pije-jem oboje. Zdej pa ne vem. user posted image

Zdele zjutraj si bom v jogurt vmešala tole Maco, ne vem pa, če lahko tudi popoldan pijem čaj krvomočnice? Mal sem zakomplicirala. ali lahko na enkrat pijem-jem tako Maco kot čaj krvomočnice ?

Mi gre pa full na živce, ker zadnje 3 mesece opažam, da imam menstruacijo samo 2-3 dni, sicer full močno in redno, ampak mi je full čudno, ker sem jo imela ponavadi cca 5 dni ( 2-3 močno, potem pa še cca malo, bolj za vzorec.) G mi je reku, da baje to ni nič narobe. Ali ima katera tudi takšne probleme?

Navijam za vse, da čimprej zagledamo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravljena!
A se ta maca tudi lahko kupi v sanolaborju?

(odgovor članu missmoon)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.