crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz sem pa raje kar v stanovaju, ker imam preveč bujno domišljijo za v hišo. Ko sva bila eno leto pri njegovih starših v hiši mi je bila prava nočna mora, ko sva s tamalim ostala kdaj sama doma. Imava sedaj stanovanje z atrijem, pa je volk sit in koza cela Mojemu se še kar zdi, da ni nič narobe naredil in kuha mulo, ker sem mu povedala kaj si mislim, tokrat na lep način, pa ravno tako mu ne klikne. Najlažje je nekoga drugega okrivit in po neki poti sebe naredit svetnika. Ah hahahaha maš ti take komentarje, da js zravn crknem od smeha ja sej tudi pri meni je bujna domišljija vrjetno problem...nikoli se ne sekiram za take zvoke, pol je pa učiri zvečir reku, da se mu zdi, da nekdo spodaj hodi, pa sva šla pogledat...itak nikjer nobenega, js pa pol nism mogla več spat ma joooj...mi je prou hudo zate vem kako je to, če se moški odloči, da on ni nič kriu, ti pa se na trepalnice lahko postaviš, pa bo lih tako vseeno vidu samo svojo plat zgodbe...js sm mela z bivšim take scene...pol nakoncu se sploh nism več ubadala z razlaganjem, kr itak ni melo efekta, sm mu enostavno vse, kar je naredu narobe nardila isto nazaj...pa če je to blo, da je pustu vse razsuto po stanovanju, alpa da je biu samo siten in nesramen...prvo mi je njuru, da zakaj sm tašna in zakaj to delam, pol mu je pa kr hitro potegnlo kje je štos...sam opraviču se pa tudi nikoli ni, sm misnla, da mu bom vsakič sproti glavo odšraufala HB, da je moj tašn srček, tko da z njim res nimam nobenih problemou...ampak ma pa res talent za delat z mano js znam bit usakotolko ful komplikatorska in sitna in on vedno ve kako kej izpeljat, da je ok...ni vse po mojem, ma tudi po njegovo ne...vedno je neki umes, se da pomenit, res posluša tudi, ko mu povem kej, kar mu ni všeč in vedno upošteva moje mnenje...še vedno mi ni jasno kje sm staknla takega zlatega fanta in s čim si ga zaslužim
|