Tulipan12
|
Dobro jutro! O, Julija pa je res prava jedka! Kokica kapice sem jaz mojima kupila v C&A in HM, najlepše imajo pa v BC na Tržaški, ampak kapica za Luko 25evrov - hmmm... toliko kot bundica! Ne dam! No, naj ti takoj povem, da je za punčke noro lepa izbira, sem pa letos obema kupila tudi ruske čeladarke - so full tople, moderne, lepih barv, pa pašejo jima. Tudi jaz jo imam. Persida ne vem, mogoče bo vedela Naja. Nekak nisem pričakovala takega vprašanja od tebe! Naja lunica je tu! pri nas vse po starem, razen da Lukin prehlad prerašča v nekaj grdega. Mislim, da je čas, da obiščeva P. Se borimo s tem že tedne, zdaj pa že tako hrope in piska, da je joj. In nehal je jest skoraj vso GH, pravzaprav skoraj vso hrano, še večerne flaške noče, tak da bo treba ukrepat. Sem probala vse domače žavbe, pa očitno nisem prava čarovnica in ne gre tak na izi. Danes je moja mama fraj in sem imela čudovit plan, da ji odpeljem Luko in prvič v 10ih mesecih sama letim v EP, da si kupim bundo in škornje, pa še nohtke sem si hotla uredit... zdaj pa bo očitno vse v vodo padlo.
|