sandra74
|
IZVIRNO SPOROČILO: vesper punce pozdravljene, Malo se po dolgem času spet javim. Saj spremljam vas redno in z vsako, ki pove lepo novičko, da je srečka se veselim. Vsaki, ki pa ji ta krog ni uspelo, pa ji pošiljam veliko Sicer pa ste oz.smo tukaj na tem forumu vse itak tako zelo pozitivne in itak vemo, da bo čisto vsaka izmed nas zagledala ta magični plusek. No, jaz sem danes ravno iz zadnjega UZ in v petek imam še zadnji (moj tretji) IUI. Imela sem terapijo z gonalom in sem super odreagirala. Baje da imam res idealne pogoje in kar tri vodilne folikle Danes je bila sicer cela zmeda tam na UZ, ker se je ena dr uvajala in je bila še reeees nerodna. Prvo mi je recimo izmerila folikel in je videla velikost 13mm na levi strani jih sploh ni našla itd... no, potem pa je hvala bogu prišla pomoč in ta druga dr je takoj našla dva velika na levi v izmeri 20-23mm in enega velikega na desni 23mm. Pa kr nekaj malih. Indometrij 10. Ne vem, zakaj vedno ravno mene doleti ta čast, da se nekdo uvaja na mojih UZ, ampak no ja, nekje se mora ne Punce prosim vas držite pesti zame v petek, mogoče pa v tretje gre res rado, tako kot pravijo Tudi jaz, za vse vas, ki ste v postopku močno držim pesti. Za tiste ki pa čakate, pa naj vam čas čim hitreje mine in preživite ga, karseda lepo!!! Zdravo vesper , saj me poznaš , ful sem vesela da ti je uspelo pridelat taaakooooo velike folikle, to so sigurno tapravi...boš videla . Jutri pa le pogumno in ubogaj zdravnike, da te ne bojo preveč matrali... Komaj čakam, da nam javiš veselo novičko .
|