|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 14:56:17   
kalbo
Lahko zrihtam, sam je problem v tem, da se bo mogla ena njemu dobesedno v naročje vsest, ker je nemogoč. Ko sediva na pivu, pol kafane žensk s kelnarco vred dobesedno pada s stola, on pa tega sploh ne vidi.

Na feštah pleše z poročenimi, al pa eno njemu podobno johanco okol vlači, sam tko za družbo, kar pa obema škodi, ker sta za nepoučeno občinstvo na feštah par.

Letos na Vinski vigredi sem ga mogel dobesedno brcnit, da je eno plesat pelu, sta dve uri plesala, punca čist mehka, ta jolbe ji je pa za telefonsko pozabu rečt. Obup
Pa ne da bi bil nadut, je jolbe pač. Ko ga bo ena zahaklala (se mu vsedla v naročje) jo bo po rokah nosu, razvaju in vse.
Kelnarca pri sosed (lušno bitje za pojest), kamor gremo občasno na kofe al pa pirček je čist nora nanga. Pa mu govorim, dej povab jo ven, ta jolbe pa sploh ne vidi, da punca rata totalno zmedena, ko on notri stopi, pa mi govori, kaj bo pa ta z mano delala. Pol mi pa jamra, kok nima nobene, pa da je sam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 14:57:23   
kalbo
Meta, Kalbo ga ponuja prvič, kolk daš :bravo::bravo:8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 14:58:41   
Anonimen
Ma ja, moja generacija je že vsa ločena. Pa ne verjamem, da smo vsi tako smotani, samo prekmalu je bilo. Še niso bili zrele osebe, najbrž se je kasneje pokazala neizživetost ali pa različni interesi. Če bi se jaz npr. pri 20 letih poročila, bi bila zdaj vdova. Ker menda so mojega takratnega fanta že ustrelili, ker se je nekaj čudno pelljal. Pa žato še nisme smotana, tudi če bi bila mafijska vdova. Le 20 let sem bila enkrat stara.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 15:05:37   
Anonimen
O ne, ne boš ti mene! A ga nisi že eni ponujal... komu že... :zmeden2: Bemti k se ne spomnim... ampak res si ga že enkrat ponujal eni tle gor...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 15:05:42   
Anonimen
Ma sej jest sem v končni fazi tud ločena (no ne še čist). Tko, da sem glede na vse tud nekakšna 'roba iz druge roke'. No sej ne iščem moža (če kak pade na to foro pa tud prou) ampak me je sam zasekiral ta pesimizem nekoga, ki je bil samski do pred par let. No jest po 11 letih pač ne vem kako deluje 'meat market' - sem bolj zveste sorte. Bom mogla še ugotovt.

BTW.: a tolk je luštkan ta tvoj svak?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 15:08:15   
ZARA
Ma kaj te briga kolk je luštkan...jst bi se definitivno za strelo odločla...mal preber tele debate na D&O 8)!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 15:15:04   
kalbo
Meta možno :)

Ampak tegale mojga svaka bo res težko užent, jest sam upam, da ga kakšen zmaj od ženske ne zahakla :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Udar strele ali poroka?
24.8.2005 18:33:30   
bskrle
Temu se reče kriza 30ih let!
Ljudje se zaljubljajo in poročajo v vseh letih, to da po 30 ni več možnosti so babje čenče.
Jaz sems e pri 25 rozno počutila, sem mislila,da sem samo jaz brez fanta! No pa sem srečno poročena in še :duda::duda: imamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Udar strele ali poroka?
26.8.2005 8:28:06   
soncece24
pikec, bolj boš iskala, manj boš našla, potem pa ko boš najmanj pričakovala po počlo;)

Jaz sem mojga tudi tak spoznala. ena prijateljica naju je ven zvlekla, pa ne jaz ne on nisva htela it - ko pa sva se zagledala pa sva bla v trenutku nerazdružljiva. od tega je zdaj 3,5 let pa se ni kaj dosti spremenilo.

taka fejst punca ko si ti pa se res ne rabi skrbet da bo sama ostala, samo daj času čas in najprej pozabi preteklost, pa boš vidla, da bo šlo samo od sebe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Udar strele ali poroka?
25.9.2005 16:05:38   
Anonimen
Ne vem no kaj se ve menite.
KAJ PA JAZ???? 34, kmalu 35, pa sama..pred nedavnim mi je en primerek moškega rekel: LE KDO PA BO IMEL KRAVO Z TELETOM?
 
Jaz sem obupala, Pikec0, a veš kako se zmeniva...kar tebi ne bo všeč, kar men pošlji, pa bo že nekako.
K meni niti ne pristopijo, ker mislijo, oh ta voziček potiska, je zasedena...user posted image user posted image user posted image jaz pa vsa prosta in voljna za novo lepo resno poznanstvo.
 
Tak, sedaj pa grem v kot rane lizatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Udar strele ali poroka?
25.9.2005 18:03:52   
Anonimen
Kaj so druge pisale, nisem brala. Moje mnenje je tako. Moški, ki je pri 30ih še samski je:
- ločen, torej lahko je sam kriv ali ne
- vdovec
- gay
- mamin sinko, totalno neprimeren kandidat, v tem primeru je boljši un prej.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Udar strele ali poroka?
25.9.2005 18:44:22   
artista7
jaz se samo strinjam s pajaco.. nekatere ženske mislijo, da bojo našle manekene ki jim bojo zvesti.. ja pa ja.. Tudi same imamo napake, pa da jih tipi ne bi imeli..?
Lahko pa vam povem, da je toliko samskih pri 30tih, ker ne znajo ven iz pisarne ali pa svoje sobe pogledat in videt kako lep je svet.. Sam premik se jim mora zgoditi v glavi, pa bo vse kul!Penso pozitivo!
Resn mislim to, poznam par, ki se je našel krepko čez trideseta in pri 38tih (oba sta isto stara) sta postala starša prekrasne sončice.. Torej???
Rešitev je na dlani, optimistično, pa bo..!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Udar strele ali poroka?
27.9.2005 11:19:25   
Jutra
Hothien, to si jih popredalčkalauser posted image  A lahko dodam še "žurerje", ki se hočejo znoret do neke starostne prelomnice, ki si jo sami postavijo. Potem pa na horuk: žena, pa otroci, pa znenada "spedenan" lajfuser posted image  Poznam par takih. Potem je pa še nekaj takih, ki hm, so večni otroci, bi samo uživali celo življenje (pa niso mamini sinčki). Kako naj pa te imenujemouser posted image

_____________________________

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Udar strele ali poroka?
27.9.2005 13:30:17   
čveka
Ojla.

Morm rečt, da sem kar nasmejala v vaših komentariji, ker je v vsakemu nekaj resnice.
Tudi sama sem mnenja da z leti težje najdeš tist kar želiš in to iz preprostega razloga--ker maš večja merila in več pričakuješ od partnerja. Imam kolegico, ki je stara 35 in predvidevam, da bo še kar neki časa sama. In to samo zato, ker hoče moškega ..npr z minimalistično opremljenjem stanovanjem, visokega, postavnega....Takšna pričakovanja so seveda zelo neživljenjska...sam mislim, da to leta naredijo, bolj star k si, več stvari opaziš, več potrebuješ..Mladi so naivni in vidijo človeka kot takega....malce starejši pa vidijo tudi paket za človekom....

In pol še zanimiva izjava mojega poročenega prijatelja: taka ženska bo pr 40 pobrala prvega dokaj solidnega kr bo prišel mimo, ker bo pač v situaciji...da moškega rabi...user posted image user posted image user posted image ....nujno!!!!

Ni pa res vse za metat v isti koš..nekateri pa hočejo bit samski, ni važno zakaj, tako jim pač paše....

lpč

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Udar strele ali poroka?
27.9.2005 18:28:33   
Anonimen
Bom za konec še jest pametna:

Ko sem bila še poročena sem enkrat mojemu bivšemu prav pošteno pametovala, da kasneje zelo težko dobiš partnerja. Letelo je na samske kolegice. Takrat pač nisem vedela da se bom v roku nekaj tednev iz srečke user posted image  spremenila v ločenko. Moj zaključek je pač bil, da starejši kot si, bolj si izoblikovana oseba, s svojim pogledom na svet, z že oblikovanimi željami in vizijo o tem kakšno naj bo življenje in izoblikovanimi vrednotami. Ko začenjaš z nekom, ko si mlajši vse to še ni dokončno izdelano, skupaj s partnerjem osebnostno in čustveno rasteš. Skupaj gradita prihodnost, ko si starejši že imaš in standard in kariero in vse kar to prinese zraven. Ne da se ti več sklepat kompromisov, vsaj ne o bistvenih stvareh v življenju. In tako se ti včasih izmuzne iz rok kakšna priložnost.

No mene je to pametovanje izučilo. Nikoli več ne bom tega počela, ker sem se prehitro znašla na drugi strani. Z vsemi problemi, ki jih takšna zamenjava strani prinese s sabo.

Skratka, jaz sem optimist. Tud strela ne zadene vsakega.

LP

(odgovor članu čveka)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Udar strele ali poroka?
28.9.2005 13:16:01   
DrejcDrejc
Tokrat ne bom prebrala drugih odgovorov, ampak bom samo svoje mnenje dodala; tudi jaz imam okoli sebe lep kupček znank in znancev, ki so daleč čez 25, pa nesrečno samski. V bistvu nobenemu nič nemanjka, vsi so simpatični, prijetni ljudje in vsak pač ima svoje muhice. Le tiste sreče nimajo, da bi naleteli na pravo osebo, ali pa še huje, jo srečajo, pa ne prepoznajo sorodne duše pravočasno. Zmeraj pravim, da pride vse ob svojem času in če si vredu človek, ga ni vraga, da ne bi našel ene sorodne duše. Seveda pa ne pomaga, če sediš doma in pesimistično objokavaš svojo usodo, treba je it v življenje, spoznavat čim več ljudi, se družit tam, kjer veš, da je veliko folka, kaj vem hodit v hribe al pa že kaj. Vsaka rit svojo kahlo najde in tudi ena izmed mojih kolegic je po hitrem postopku iz obupanosti prešla v srečno mamico in ima prav simpatičenag možeka in je vse lepo in prav. Tisto, da so po 30. letu samski samo še kakšni "čudaki", pa ne bo držalo. Eni ljudje pač nimajo sreče v življenju in če se dva taka najdeta, iz tega nastane sreča.
Glej bolj pozitivno na svet in z odprtimi očmi hodi naokoli, prav gotovo je za kakim vogalom sorodna duša tudi zate! Pozirtivna energija in nasmeh hitro pritegneta ljudi nase!

_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?