Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m No pa dobro jutro. Lija danes po dolgem času kjokala, da ona ne gre v vrtec. Da gre ona z menoj na pregled. Ampak ni druge, malo sem jo še pocartala in jo predala vzgojiteljicama. Saj mi je hudo, samo na ta pregled G pa je res ne morem sabo vzet. Pol ko greve v Lenart ni panike, bo šla Sara z menoj in bo jo tačas pazla, zdaj pa res ne more. Sem pa v soboto klicala v službo in rekla, da pridem kao jutri delat pa mi je rekla, da je poslovodja napisala kar cel teden mi bolniško tak da naj kar jamram, da mi da še bolniško do konca tedna Saj ni panike, saj bom že doma, ampak očitno res mislijo, da nebom več prišla nazaj. Ker v Lidlu je praksa, da ponavadi kak zvedo da so noseče, gredo na bolniško, ker tudi če se paziš, delaš. Tudi zdaj ko sem bila non stop na blagajni, sem delala kot tele, saj nena samo sediš, tak kot marsikdo misli. Ko nimaš strank, se najde še drugo delo, katero moraš naret... Tak da bom videla, kaj bo mi dohtar reko..Nebi pa jim rada dopusta šenkala, ampak očitno druge nebo Ne razumem, zakaj bi šenkala dopust??? Saj jim rečeš, da bi zdaj koristila dopust, potem pa ostalo bolniško?
|