MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutroooo Spala za en drek, ponoči full slabo tak da sem mislila, da sploh spala več nebom. Lija od 2-4h nabijala z kašljem, Tomaž smrčal, men pa poknilo in sem šla v dnevno sedet na kavč Mi je blo tak spabo da nisem mogla ničesar nardit ne ležat ne sedet, nič. Sem študirala, da če grem ven zbruhat tak nimam nič razen vode in se pol nekak prepričala, da ne grem ker mi ni hujše bruhat kot pa bruhat vodo. Kokica.... saj na FB nisem nič javla, samo napisala da sem srečna do neba, da bi najraje kričala in nekatere so pogruntale, druge ne Lija pa ne pravi snežni angel ampak metuljček Ampak okej, te pa že. Včeraj je od Sare dobila za RD bob, tak da sma se sankali v Lenartu z enegega kupa zemlje dol Kak je blo fajn, samo mene so pol iz boba mogli ven povlečt ker se mi je moja mala rita zataknila V glavnem pri G pa vse BP, plod je edino malo večji za 8 1/7 tednov, saj je velik kar 3,71 cm, se pravi da sem zanosila prej. Ampak mi je pdp pustila na 25.09, je rekla da bo po nuhalni spremenila... Zdaj se pa moram na NS naročit pa ne vem al naj grem na Ptuj ali k Pelkičevi. ginekologinja mi je Pelkičevo predlagala, ker je rekla da Pelčičeva ima grozno dosti izkušenj kar pa je tukaj pri porodničarstvu zelo, zelo pomembno. Tak da ne vem kaj Tulipan, kje si ti bla? kokica, ti si bla tak v Domžalah ne? MČ kje pa ti? aja, ups. kaj sem jaz kaj preveč izdala? saj tikaj že vse vemo, ali NS - jaz sem šla kar k mojem - Lukman na Ptuju. Je privat pa ma vse živo, kar si zamisliš - od nuhalne do 3D, vse pač lahko pri njem urediš in mi je fajn. Drugače pa bi poleg njega priporočala Japlja v Mb - samo ne vem če še dela. Je eden izmed prvih, ki so začeli uporabljati UZ in je totalni stručko...