Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Dobro jutro. tasa ja, Jane je fuuuul dober in lep voziček. Nina, hribček imamo nasproti bloka, vrtec pa zraven hribčka, skoraj pa bi bil nasproti bloka. In jih gledam ja haha,sej je fajn sam če grem pa v trgovino al pa kam moram pa kar mal premislit, kje bom šla, da jih ne bom srečala. Ker naša Tija... to je noro. Pri 2,3,4 letih je šla v vrtec zelo rada, zdej pri 5ih pa skoz nekaj komplicira. Jo mora moj zjutri vozit, ker meni se srce para, ko začne z jokom pa mamiiiii pa trebušček boli... sej vem, da s tem sam izsiljuje ampak meni je tak hudo. Mislim, kake finte imajo tamali. Ful se spreminja njihova nagnjenost do vrtca. Sodelavka mi je tudi enkrat razlagala za njeno malo, da je imela pri 4ih ful neko krizo in ni hotla hodit pa je že bila od enega leta v vrtcu in nikoli problem. Pri nas pa je bil od začetka taki problem, da mi je še zdaj slabo, ko se spomnim na to obdobje. Zdaj pa leti v vrtec ko zmešana. Zjutraj jo lahko peljema samo do garderobe in se sleče in preobuje in potem reče: Stop, zdaj pa vidva v službo. In potem teče sama do igralnice. Ful je posrečena Vzgojiteljici se pa pač zaderema "dobro jutro" 5 metrov pred igralnico in grema Najaa, kak ste se zdaj odločili s šolo? Ja, takole je bilo do pred kratkim pri nas, da sem morala v garderobi rečt adijo in it, ona je šla pa sama v igralnico. Zdej pa kriza... Nika je pa čisto druga pesem. Ona ko prestopi prag igralnice, mene ne pozna več, ne obstajam, ne pomaha mi niti obrne se ne...
|