Nina00
|
No, sem obljubila in evo se spet javljam. Mi je uspelo ukrast par minut za RR. Ne vem kako vam ratuje (no, za tiste na porodniški mi je že jasno). Meni ob obeh mulčkih, službi in službenih obveznostih ter domačih opravilih komaj ostane kaj časa zase. Upam, da smo trenutno le v taki fazi, čeprav ta faza že malo dolgo traja Tasa čestitke! Pa držim pesti, da slabost čim prej mine. Meni prvič sploh ni bilo slabo, drugič pa zelo tja do 14. tedna. Nekaj malega sem bila zato tudi na bolniški in sem se v trenutkih, ko mi ni bilo slabo, počutila prav krivo, da kaj sploh delam doma. No, že naslednji trenutek, ko je prišel val slabosti, mi je bilo jasno Najaa sem prebrala, da boste zamaknili T. vpis v šolo za eno leto. Mi tudi. Se je tudi vzgojiteljica strinjala z najino odločitvijo, tako da upam, da se bo tudi psihologinja. Sicer pa sem slišala, da imajo letos na "naši" šoli preveč otrok za 1. razred, tako da verjetno ne bo težav. Kokica tako lepo je brat kako uživaš na porodniški, da me prime, da bi jaz tudi. Včasih si res želim, da bi bila lahko več z otrokoma. Samo, če bi si zato še enega omislila, ne vem, če bi bil pravi učinek. Bi bilo treba po enem letu ta čas, ki ga zdaj delim na dva, delit na tri.
|