Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
naj bo vse ok, če pa že ne naj pa vsaj ugotovijo kaj je narobe in naj to v čim krajšem času odpraviijo
da stisnemo k sebi naše novembrčke
M se je poslovila, tako, da bomo spet začel pridno slončkat... nič glede na to, da sem na dopustu se bova z malo odpravile na bazen.. malo relaksacije

, med njo in po njej pa še nekje vmes tudi. In potem še palčke zjutraj, palčke zvečer, čajčki tu, čajčki tam, tablete take i ovake. In pol je še luna pa sonce in zvezde pa adijo pamet. In po
kam ušla. Joj joj, nikamor ne prideš. Je pa res, da kljub temu da sem palčke in načrtno spremljanje simptomov ukinila, v mislih ne morem odmisliti, ali je morda O že prišla ali je že mimo, ali bo M prišla, ali zamuja, ali kaj in ali bom sploh kdaj
. Ni nam lahko, ne
ALI
PRIČAKUJEMO:
Naju pa ima Kovačičeva. Mi je ful fajn zdravnica. Jaaaaa naslednje leto pa upam da bomo vse vozičkale po mb
jaaaaaaa pa zdaj za potožit bi tudi bilo fajn da se kje dobimo
Sem se že pri februarkah zjamrala, da sem v pet delala O test , pa je bila švoh črtica + nekaj se mi je valjalo po gatah, čez vikend pol nisem, ker sem bila reuuuučka bulaaaančkana, v pon je bil pa -. in šele v pon. smo se imeli radi. Včeraj, na dan zaljubljencev mi pa spet ni dal, ker je bil utrujen. Dans imam nočno, jutri dolg sestanek in ko bom prišla domov bo spet koma. In ker iz nič ni nič, sem malo skeptična za ta mesec. Ampak ja, lulala pa bom
A se rajš zmeniva, da jih skupaj vzgajava na novemrčkih al česa že zdaj ne delamo, ampak upanje pa vedno ostaja al kako
. Koliko krogov je od prej, ne vem - grem zdaj od začetka štet :) Upam, da bo zdaj šlo :)
je zamujala nekaj več dni kot ponavadi, tko da če se kiri da popravit, ker se mi je datum mal spremenil in je ne pričakujem 14.3. !!