Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
In ugotovila da treba včasih tud prosjačt za kej akcije ja...
kaj vse je treba čez dat...

se vam bom pa tudi na seznamu pridružla ker ta mesec štrajkava za akcijo.
Sam ni od vedno tak,mal je blo potrebno "dresure" pa mam zdej kar mam.Moj pa čeprav je katoličan je skapiru da jst tut nisem devica Marija in da bo namest molitve treba tut u akcijo!!Tko da zdej za časa O smo bolj pridni in slončkamo vsak drugi dan ko pa ni O pa na 3 dni
prišla v marcu bomo videli, če me ne bo kaj hecala.
ampak ko pa slišim kak bodo delali do poroda in tudi potem po porodu, ko bo dete staro mesec dni šli nazaj delat, otroka pa k babicam me pa ima sveta jeza... Pa ne bi rekla, če bi to bilo kako izredno mlado bitje, ki se jim otrok "ponesreči". Tu pa gre za unco z redno službo, partnerjem, preživetim SS in dolgim poskušanjem... zdaj pa ne vem...sem jaz smotana ali pač tako to je... Ah ja...
ko nama je in ne preveč gledat na to kdaj je treba - če se to sploh da. Se mi je prvič že malo
ko sva bila tako natempirana. Ti res kar mine do vsega. Sicer pa sva sedaj šele začela in še nič ne pričakujeva, kako bo pa če bova spet tako dolgo čakala na
.
ko nama pač je. Ker tisto na dva dni nama nekako ni uspevalo. Ampak mene nekje v podzavesti tam okrog O vedno malo na dva dni morava. Včasih se mi zdi da kar živiva en mimo drugega. Malo službe, delo doma, zvečer utrujena. Mah... Mogoče mi bo pa le brezmadežno uspelo zanositi.
!
če vam je prav
in še kar me - imam takoooo boleče krče, kot že dolgo ne !