Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Bom probala kakšen mesec za večerjo ukinit OH(jih bom raje za kosilo).... Počasi bom še doktorirala s to prehrano....

. Drgač sva šle pa zjutraj s tastarejšo na en tak luštn pohodek, pa sm misla,da bo tko mal na izi (je stara 5 let), pa je začela šponat,pa še tečt zravn,ma sm jo komi dohajala. Od kot jim tok energije. Sm misla,da bo pol saj kej zadremala, ja, veš da,jest ja,ona ne
. Pa drgač,a ste se kej športale.
, in evo, danes, dilema, a grem na čevape, pa pomfri, pa kašen pir ali se probam SPET malo krotit in doma pojem kosilo. Sem se že oblečena za ven gledala v ogledalu, kako me kavbojke šponajo in sem se premislila in ostala doma. No, in tako sem se potem oglasila še na forum.
. Aja, pa tečem, samo če ornk ješ, nič ne pomaga.
.