Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, jaz pa s slabostmi... Se ful spomnem, kako sem Tijo peljala na plažo in sem kot kup nesreče sedela na ograji od bazena, ko se je ona zraven igrala.
in zajtrku.
in počas bom začela pisat... Na kosilo grem h tašči, popoldan pa do profesorja, da koooončno prijavim naslov. Mam zdej nekaj volje in je treba izkoristit. Včeri ja, moja luna, tole beri Tulipan! Okol 16h sem postala grozno lačna in sem si narezala malo ananasa. Itak topi maščobo, sadje... nima kej bit. In pojem. In okol šestih take bolečine v želodcu in trebuhu, da nisem vedla al bo driska al kozlanje.
Prva je stara 14, maximalno pametna punca... z njo se lahko pogovarjaš dosti bolj zrelo kot z marsikatero 30letnico, v šoli je vedno top... AMPAK!!! Namazana od 11.leta dalje, tudi ob nedeljah je v popolnem makeupu, pete nosi že kaki 2 leti, hodi ven, Bandidos Ice pije kot me...hmmmm... ni mi všeč - ampak kot pravim in sem rekla tudi tej moji prijateljici, je ne morem obsojat, ker ne vem kaj me čaka... Malo sem zašla iz teme, ne?