|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
31.5.2012 22:32:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 5:38:58   
Hope2
Jaz kar skoz delam nekje pol pol ajdove in pol polnozrnate pirine. Oz dam kako žlico več polnozrnate. Taka mešanica mi še najbolj uspeva in nam je še najbolj okusna. Drugih palačink več ne poznamouser posted image . Včasih dodam le kako žlico bele pirine.

Se mi je tudi zgodilo, da so bile take zdrizaste, mokre, občutek nepečenosti not. Ampak sem vedno imela občutek, da se mi je to zgodilo, ko sem naredila bolj redko maso- da bi palačinke bile tanjše. Kot da je ta polnozrnata moka preveč zrnata (ne vem kak naj razložim), zato pa dodam ajdovo, ki je fina in je kot neko lepilo, ki pol lepo poveže. Ali pa pač bolj gosto maso naredi in debelejšeuser posted image . ne vem če sem bla kaj v pomočuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.6.2012 5:41:13 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 6:16:58   
Tippi
Moj recept za najboljše palačinke! In iz druge moke kot iz pirine, jih sploh ne delam več!

-pirina moka
- mleko
- jajčka
- en vanili sladkorček
- cimet

Fila:

- Nutela
- Maskarpone
- banane na koleščka narezane

So sicer kalorična bomba, ampak res ni boljših. Poskusi in javi kako so ti všeč.
Aja pa pod nujno jih peci na maslu user posted image

Ni boljših palačink! user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 1.6.2012 6:18:00 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 6:20:22   
Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

kako jih delate? rzene, pirine, ajdove, ... mi vse krasno uspejo: ampak iz polnozrnate moke pa... kot da se ne specejo, ostanejo zdrizaste v sredini user posted image  why user posted image


Ne vem zakaj ti ratajo zdrizaste. Meni ravno obratno. So bolj "trde" od klasičnih. Mogoče poskusiš v ponev vliti manj mase...in mogoče še to. Mogoče se bo smešno slišalo, ampak za palačinke je treba imeti staro, zguncano ponev, ki je res namenjena samo palačinkam. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.6.2012 9:41:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tippi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 12:30:35   
aprilčica07
metulj333: meni pa ravno iz polnozrnate ratajo super, nič zdrisaste. user posted image  Delam jih na isti način kot navadne: 2 jajčki, mleko, malo soli, in moka. To je to, pa mi ratajo user posted image

_____________________________


Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 19:54:09   
Urska09
Tudi sama jih delam izključno iz bio polnozrnate pirine moke. Že leta. Mogoče so na sredini res malce zdridaste ampak to je samo občutek, ker jaz jih res fajn zapečem tako da ne morejo biti surove. Jih pa ne pečem na najvišji temperaturi zato, da jih lahko malo dlje pečem.
Mene bolj moti to, da se mi občasno pri obračanju trgajo. Ne vedno. Najbrž odvisno od vrste moke. Ne kupujem vedno enake.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
1.6.2012 22:59:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urska09)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
1.6.2012 23:02:21   
Najaa
Meni se pri obračanju trgajo, kadar je preredka masa.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
2.6.2012 13:42:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
2.6.2012 14:32:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
2.6.2012 14:53:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
3.6.2012 8:40:06   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA
Prve dve ali tri se strgajo potem pa gre.


aha, potem je to normalno user posted image



Ja men se tud prva ali dva vedno strgajo in tista gre naravnost v moja usta. user posted image Je za probo. Pol naprej pa gre. Edin če res masa res redka, moram pri obračanju ful pazit, da se ne trgajo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
4.6.2012 9:17:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
14.6.2012 11:34:08   
Patricija32
Je kakšna že delala kanelone iz polnozrnatih palačink?
Jaz dam v maso tretjino bele moke vseeno, pa noževo konjico pecilnega in kake 2 deci radenske/donata, pa se super peče. Pečemo pa tudi na kokosovem maslu - nima nobenega vonja. Imajo vsaketoliko v Hoferju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
14.6.2012 12:14:25   
Paštetka
Palačinke delam iz ajdove ali polnozrnate moke, sladim s stevio ali fruktozo. Zraven dodam malo kokosovega olja.
čez si pa poivamo ali javorjev sirup ali sirup aloe vere. takšne so mi najboljše.
Tudi praženec delam na enak način ali zlejvanko.

(odgovor članu Patricija32)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Palacinke iz polnozrnate moke...
14.6.2012 18:20:00   
tajtaja
Po čem pa je kokosovo maslo v Hoferju? Jaz kupujem v Sparu, pa tistih nekaj kock stane krepko pred 2€.

_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
17.6.2012 15:45:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?