Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
babi servis), da so predšolski ptroci, ki niso vključeni v vrtec, upravičeni do 20% višjega otroškega dodatka. Potrebno je dati novo vlogo na CSD. 
.
). Če ve katera kakšno info več. Naš neha obiskovati vrtec s koncem junija - potem zadnji dan vrtca pač oddam vlogo, ker se je spremenilo stanje - za tista dva meseca? A potem se gleda na vlogi leto 2011 al leto 2010? Ni to zdej vse totalno simpl, ker marsikomu so se recimo spremenili zneski dohodka v letu 2011 - in če je na gre to za višje zneske, se mu zna zgodit, da bo tole potem precej nižji OD.
.
. Potrebno je dati obrazec za spremembe in zraven izpisnico otroka iz vrtca. To je baje pomembno, da otroka izpišeš, ker drugače se šol. leto zaključi z 31.8.
In ker mi je to povedala takoj za tem, ko me je hotela prepričati, da je popolnoma prav, da so mi kot dohodek v 2011 upoštevali 2400 EUR, čeprav sem jih dobila v resnici 700, sem bila, pošteno povedano, zzeeeelloooo jezna. In sem ji takoj povedala, da jaz vsekakor bom uveljavljala to pravico in za to povedala tudi čisto vsem, ki jih poznam. Ker meni euri ne rastejo na vrtu in nikogar ne poznam, ki bi se kakšnega dodatnega branil. Ni bila najbolj vesela. Še posebej ne, ker ve, da se bo morala z mojimi vlogami ukvarjat še vsaj 5x do konec septembra. Ampak res nisem jaz kriva, če v dobi računalnikov tako zakomplicirajo stvari ...